Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
candyman83
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, 150e Ft-al a zsebemben. Ami fontos lenne, hogy usbről és külső hddről játsszon filmeket, samsung telóm van, szóval allshare kellene és rá tudjam kötni a gépem hdmi-n keresztül. 40" körüli kellene.
2 napja túrom a netet, de kezdem úgy érezni, hogy egyre rosszabb a helyzet, mert egyszerűen akkora a választék, hogy elvesztem (más márkákat is néztem). Kisegítenétek 1-2 típusjavaslattal? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- One mobilszolgáltatások
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest