- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AMD Power #158420 üzenetére
A CU7100 -as szériáról beszélek. Én korábban 150 ezres kategóriában néztem hálószobai TV -t VA panellel, normális LED -del, mert ott főleg (/maximum) gyenge segédfény mellett megy a TV.
Samsung kristály csodái nem voltak rosszak, de szerintem ebben az árkategóriában a TCL a király. Szerintem sokat nem változott a helyzet. El kell menni megnézni. MM -ban, Euronics -ban, ha jó arc vagy még pendrive -ot is rá tudsz dugni, hogy saját tartalom mellett megnézd mit tud. Mert amit ott osztanak szét jelet, az másodlagos.
Samsung szerintem középsős és felsős TV -k között jó opció. Nyilván modell és technológia függő.
Nálam például nappaliban, erős fény mellett egy mini LED magas fényerővel nagy király. Azért is választottam azt. Ráadásul natívan, stabilan megy rajta a cloud gaming is.
Gamingre LG OLED -et használok. Retro gamingre pedig Sony Trinitron PVM stúdió monitort. Low budget -ben meg TCL és Hisense között pattogtam. Végül előbbi mellett döntöttem. Persze ez csak az én véleményem. Még ha meg is köveznek ezért ebben a topikban.
Szerintem nehéz minden kategóriában márkáhűnek lenni és tényleg érdemes elmenni megnézni a TV -t. Alsós készülékek között nem kifejezetten LG, Samsung, Sony a király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest