- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Gaben06 #141606 üzenetére
Az AUTO MOTION PLUS-on belül elvileg kell benne lennie egy Elmosódás és egy Torzitás (talán Blur és Judder reduction angolul) csökkentés nevű opciónak. Az első mehet 10-ig, de ez változó és nem jár képi hibákkal...én pl 5-ösön szoktam használni bár volt mikor a 10-es jobban feküdt a szemnek.
A második opció felelős a te problémádért. Ha kikapcsolod akkor brutálisan szaggat ha meg koppig tolod akkor aurát ( mint a fodrózódó víz lenne a mozgó objektumok körül) és rosszabb minőségű anyagnál villogó pixeleket tud okozni. Olyan 5-ös állás fölött kezdi dobni a képi hibákat okozni így szerinte 3-4-5 körül keresd a megoldást és ha még ez után is van a fent említett villogó pixeles hiba vedd le az élességet...nekem pl 0-án van, mert egy jobb minőségű anyagot tök felesleges mesterségesen élesíteni, de ezt majd kitapasztalod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Packeta
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- SUSE Linux
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest