- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
Antonio #112493 üzenetére
Megpróbáltam csak simán UPC-t rácsatlakoztatni közvetlenül (erősítőt kihagyva), de ugyanúgy bénázott, tehát TV vel van valami gebasz (nem hiszem hogy beállítással)
Mindegy mindenképpen ki lesz cserélve,
kérdés vagy "visszalépek" és lesz egy 65KS7000 (bár utánaolvasva nem látok túl nagy különbséget KS8000 hoz képest, ami van az inkább pc game nél jönne elő ami meg nem mérvadó nekünk, erősítsetek meg hogy Így van)
vagy esetleg felajánlottak 65KS9x00 ? ami viszont ívelt, és nem tudom mennyire jönne be falra szerelve, meg kell néznem egy ívelt Samut MM-ben. Nem tudom mi értelme amúgy íveltségnek ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest