- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fall-N
veterán
válasz
barcaforca #3189 üzenetére
Ugyanígy jártam FE-vel. Végül kilőttem a BT-t és az órával töltöttem le a frissítést. Úgy felment elsőre.
-
gjoco1
addikt
válasz
barcaforca #3195 üzenetére
Ez nagyon érdekes . Nem is hallottam még hasonlót .
Egy tipp pusztán .
Csinálj egy restartot és később próbálkozz újra .
Más ötletem nincs hirtelen .
Végső esetben FR és előlről mindent , de wifin csak . -
Badboys
őstag
Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy a hír nem igaz. A Redditen olvastam , hogy nem mennek a 3. féltől származó óralapok. Ugyanis nekem csak onnan vett és kuponozott óra lapjaim vannak. Nem akarnám a samu nem tetsző óralapjait használni. Amennyiben lehetne törölném az egész kollekcióját. Viszont az tudható, hogy a samu igyekszik a saját dolgait előnybe hozni.
-
gjoco1
addikt
válasz
barcaforca #3189 üzenetére
Próbáltad közvetlenül az óráról a frissítést ?
-
barcaforca
tag
Letölti a frissítést de nem másolja át az órára.Áll a frissítés,ki sem írja az időt,csak a végén hogy nem sikerült frissíteni az órát!Mit kell tennem hogy működjön? Watch 6 classic LTE.
-
jereti
tag
válasz
thefreeman #3180 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem is hiányzik.
-
ata64
lelkes újonc
A Face app újra telepítése után már jó lett. Viszont a prémiumokhoz nem férek hozzá pedig megvettem🙁
-
Fall-N
veterán
válasz
Badboys #3179 üzenetére
A Google Playről telepített óralapok biztos működnek. Nekem is müködik rendben mind One UI 6-ra frissítés után. Szintén Redditről van csomó óralap ingyen kuponozva, üeg venni is szoktam. Ma például ezt vettem: Time Vortex Watchface
-
thefreeman
aktív tag
Nekem a frissítés óta. Ha edzést inditok nincs ott a kis ikon a főképernyőn. Ha zenét hallgatok akkor az ott van. A háttérben megy az edzés de az edzés indító kártyáról tudom csak újra nyitni. Erre tudtok valami megoldást?
-
Badboys
őstag
A bejelentése után már tudott volt, hogy 3. féltől származó óralapok nem működnek. Én nem tettem fel így még nem azonosultam a problémával. Volt valaki aki már jelezte pár hsz al előbb, hogy nem működik a szokott watch face. Elképzelhető, hogy sajnos igazak a hírek. Én a Redditről szoktam kuponozni vagy venni talán azok működnek vagy nem.
-
ata64
lelkes újonc
Én is megkaptam ma és az lenne a kérdésem hogy nektek működik -e a Facer óralapok? Én sehogy se tudom életre kelteni.
-
Megjött 47 lte-re.
-
ferrari0819
tag
Vártam volna hogy beraknak egy újraindítás gombot a kikapcsolás mellé de valamiért nem tartották fontosnak. Mindenesetre nekem hiányzik meg fura hogy nincs, de ez legyen a legnagyobb baj.
-
Fall-N
veterán
-
ClioRS
őstag
válasz
Seraph 16 #3166 üzenetére
és @GoodSpeed
Köszi, akkor azért nem emlékszem rá mert nem a gyári kábelt használom. Viszont úgy tűnik nem csak a töltőfejen múlik hanem a kábelen is, mert hiába használom ezzel az utángyártott töltő bölcsővel bármelyik fejet, azzal mindenhogy lassan tölt. Nekem nem baj, úgyse használom sokat az órát. -
-
ClioRS
őstag
-
Fall-N
veterán
válasz
GoodSpeed #3163 üzenetére
Megkaptam ma én is a One UI 6-ot Galaxy Watch FE-re, plusz utána jött egy 345 MB-os javítás rá rögtön. Töltőn van most, mert leszívta rendesen az update. Viszont az új sárga töltés közbeni kijelzésen nem írja nekem a visszamaradt időt. Vagy előtte kalibrál még?
Szerk.: Mostmár kiírta, hogy 56 p van még hátra.
-
GoodSpeed
addikt
Tetszik:
-
Lajmund
őstag
Arra van már megoldás hogy gps alapu sport tevékenységnél a telefon gps-ét használja és ne az oráét?
-
SL-27
tag
Nálam a frissítés után most így néz ki.
Bakapcsolva: folyamatos pulzus és stressz mérés, alvás közben véroxigén és bőrhőmérséklet mérése, nappal észlelt tevékenységek (gyaloglás, futás, kerékpározás).
LTE verzió, de nincs aktiválva, csak BT megy.
Nekem olyan érzésem van, mintha jobban bírná... lehet csak érzés.
-
ezmiezez
csendes tag
Az enyémre megérkezett múlt hét vége felé. Watch 6 LTE. Nyomjatok rá a Wear-en belül a frissítésre, esetleg magát a Wear-it is érdemes frissíteni előtte Galaxy Store-ból, ha van hozzá valami update.
Tapasztalat: én nem érzek semmi különbséget üzemidőben, talán azt, hogy kicsit fluidabbak az animációk, kevesebb a lag, de lehet placebo. Minimális UI szín változások engem nem zavarnak.
-
ata64
lelkes újonc
Én se láttam sehol sorrendet ezért is kérdeztem hátha tud valaki valamit.
-
Badboys
őstag
Eddig páran elégedettlenségüket jelezték. Ezzel ellentétben senki sem rakott fel képeket az állítólag kár volt változtatni bizonyos programok színein. Gondolom mások is kíváncsiak lennének mennyire rontottak a színek változtatásán. Nem raktam fel nem is tudom jött e a 47 mm es LTE re. Köszönöm, ha valaki feltesz néhány fényképet róla.
-
ata64
lelkes újonc
Üdv mindenkinek😀Tudja valaki hogy watch 6 lte 47-re mikor jön meg?
-
GoodSpeed
addikt
Samsung Galaxy Watch6 44 mm LTE:
-
-
kid46
aktív tag
Sziasztok. Az befolyásoló tényező , hogy telekomtol vettem az órát? Nekem még mindig semmi frissítés :/
-
Lajmund
őstag
válasz
Markizmark #3133 üzenetére
Nem tudsz az órán csak a foto és a video közt váltani ami a fö kamerát használja. Amugyis csak ennek van értelme mert látod az orán a képet szoval a kijelzöre nincs szükséged már csak azért sem mert a kijelzöbe épitett kamera mindig gyengébb mint a rendes.
-
qltsar
veterán
válasz
Tomdriver #3135 üzenetére
Ez meglepő, mert elvileg csak trükközve adb-n keresztül lehetne beállítani, és ott is csak úgy, hogy "ideiglenesen".
Úgy értelmeztem, hogyha OneUI 7-en elváltasz a nem támogatott watchface-ről, akkor már nem tudsz rá visszaváltani az óráról, vagy Weareable-ből, a telefonról.
Gondolom mivel már a watchface be volt állítva azelőtt, hogy a frissítés telepítve lett, így alkalmazva maradt, ugyanazt az eredményt elérve, mintha adb-vel vissza lenne trükközve.
-
-
qltsar
veterán
Watchfacr-ekkel mi a helyzet?
Aki esetleg az altalam linkelt Analog Watchfacr-t hasznalja frissitett mar?
-
Rigormortiis
veterán
Az időjárás-appot nem lehet visszaváltoztatni olyanra, amilyen a frissítés előtt volt (letisztult, fekete háttér)?
-
honlapos5
csendes tag
válasz
F.E.K.. #3061 üzenetére
Köszi, ezt tudom és használom is (mármint hogy a módokat szinkronizálom a telefonról az órára)
De sajnos ez nem jelent megoldást arra, hogy alvás üzemmódban ne legyen AOD és nappali/normál módban meg legyen, mert a telefon AOD beállításai nem vonatkoznak az óraára, és külön az órán sem lehet megadni.
Szóval van hova feljődni az okosóráknak ezen a téren, nem kell hozzá másik hardver, csak átgondolt programozásra lenne szükség. -
_Flood_
aktív tag
Régebben az appok között volt egy fotó alkalmazás amivel a telefont lehetett vezérelni. Nekem ez eltűnt, nálatok megvan?
-
pihus72
csendes tag
Sziasztok nálam a frissítés óta alvás közben folyamatosan méri a pulzust pedig kézire van állítva lehet, hogy egy új future.
-
ferrari0819
tag
Telepítés előtt érdemes egy gyári visszaállítást csinálni? Valamiért a biztonsági mentést nem akarja megcsinálni, az elején ment aztán mindig hibát írt, mostanra már 235 napja nem készült mentés.
-
Markizmark
addikt
válasz
ferrari0819 #3114 üzenetére
Nálam 47es classicon még semmi
-
kanyi51
senior tag
válasz
Nem fogsz ennyire örülni
-
kid46
aktív tag
válasz
Nekem semmi
-
ferrari0819
tag
Na most érkezett meg az LTE-s verzióra a frissítés...
-
Capella
senior tag
válasz
rstwingo #3104 üzenetére
Az gáz, ha nagyon megnőtt a fogyasztás.
Nálam fél nap használat alatt nem tűnt semmivel drasztikusabbnak.
Este azután kapott elővigyázatosságból egy wipe cache-t recoveryből.Az meg kicsit megmosolyogtató, hogy itt páran próbáljuk tippelgetni, hogy mi változott, és sokszor a gyenge emlékezet miatt azokat soroljuk, ami nem is változott.
Ami tényleg változott, az ez. [link]
Nekem a sokkal informatívabb töltés közbeni kijelzés bejön. -
kid46
aktív tag
Sziasztok. Az LTE verzió mikor kapja meg a frissítést ? Kerestem visszább , de nem találtam meg a kommentek között.
-
-Maci-
addikt
Nekem ez a frissítés sehogy sem akar megérkezik.
Biztos olvassák itt a kommentjeiteket és nekem már alapból a javított a javított verziót küldik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra