- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
3300 - 3201
4736 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok!
bocs, a teljesen laikus kérdésért..páromnak szeretnék egy ilyen órát..a sima, nem az lte/e-sim verziót..ezzel tud telefonálni, magyarul van benne mikrofon/hangszóró? nyilván bt-vel a telefonra csatlakozva..
köszi!
-
Lajmund
őstag
Van már lehetőség az alvási idő módosítására?
Mióta megvan az óra bosszant de most jött el a pillanat hogy megkérdezzem mert hajnal 1 helyett fél9-től számolt úgy hogy látszodik a diagrammbol is hogy nem aludtam el olyan korán. Mert igy aztán számolhatja az enegia pontszámot sok értelme van. Meg kiemeli hogy nem jó az alvás mert túl sok..
Meg az új baromság is kedvencem hogy ha előző nap edzettél 2 orát de másik nap nem akkor mutatja hogy mennyi a lemaradás de azzal nem számol a nyomorult ai hogy pihenő nap lehet esetleg mert az se egészséges hogy ha minden nap annyit edzel
amúgy jó lenne ez ha nem lenne szar.
Mutat érdekes dolgokat csak valahogy nem sikerült még összhangba hozni. És ez már csak szoftveren múlik de valahogy még mindig nem akarják ezt rendesen megcsinálni. Miért zavar ennyire azon kívül hogy a 23-ba kijött legdrágább telefonom van és órám? Azért mert nincs jobb alternatíva a samsung helyett sajnos igy ezzel kell beérni. És lehetne jó is mert közel állnak hozzá.
-
jereti
tag
-
qltsar
veterán
Nalatok mukodik a Medical Info funkcio?
Nalam a telefonon (S24U) ki van toltve, de az oran csak annyit ir ki, hogy "Unknown Name".
Ha a beallitasokbol probalnam elerni, akkor ott benyitja a telefonon a medical info reszt, ami teljesen ki van toltve.
Targytalan: atirtam egy betut az egyik informacios resznel a telefonon, es ujrasyncelt mindent szepen.
-
gjoco1
addikt
Ez is egy megoldás .
Ha veszem le le sem akar jönni a tartóról a tappancs . 😁
-
gjoco1
addikt
Na ezért szerettem GW4 nél ezt a funkciót , amit ebből a Samu faxsága miatt megint megvont tőlünk . Letöltötte - felvillant a telepített lappal .
Nem elég , hogy a telefnokból kiszedtek sok hasznos dolgot ( Spen fordítás közvetlen Magyarra stb . . . ) , még ezzel is szórakoztak .
Nem jó irányba megy a sw fejlesztgetésük - reszelgetésük . . . 😡 -
ata64
kezdő
-
ata64
kezdő
-
GoodSpeed
addikt
-
gjoco1
addikt
Én viszonylag sok lapot töltök le egy másik [Topik] miatt , de GW4 nél ez a beállítást nem kellett elvégezni . És letöltés folyamat is 10/10 volt . Nem tartom kizártnak , hogy a fejlesztőknek nem volt ez fontos szempont . Kár érte . Persze azon kevesek közé tartozom , aki néha napjában 5-10 lapot letölt tesztelés miatt .

Viszont köszi az infót !
-
ata64
kezdő
-
Capella
őstag
Ez így jó, hogy nálad összepasszol az oroszlán mindenütt.
Szerintem ez az alvási tanácsadás egy játék. Kétszer lefuttatam próbából, és kétféle állatot "nyertem el", igaz a mögöttes magyarázat nagyon hasonló.
Mondjuk a grafikája elég aranyosra sikerült az állatkáknak. Talán futtatok egy harmadikat, hátha egy újabbat kapok.
-
Banderasz74
tag
-
Seraph 16
őstag
-
GoodSpeed
addikt
-
gjoco1
addikt
-
Seraph 16
őstag
-
$atirka
őstag
-
Rigormortiis
veterán
Megkapta az is, mármint a bt változat. Az lte még várat magára (mondjuk én nem várom).
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.Tudom hogy a watch 6 forúma....de sajnos a watch 5-nek nincs, vagy csak én nem találtam.😔Ti is és a watch 4 megkapta az új frissítést,az 5-ről semmi hír.Hátha ti tudtok valamit a frissítésről.Ezért írtam ide.🙂
Bocsánat a nem ide való hozzászólásért.Sziasztok.🙂 -
gjoco1
addikt
-
Seraph 16
őstag
Sajnos v. szerencsére, de nem állítja be magától az új lapokat. Úgy emlékszem, hogy régebben értesítés jött az új számlap telepítéséről, az értestítésre rányomva lehetett aktiválni, de most csak a számlapok között tudtam beállítani. Lehet, hogy ha óráról indítanám a letöltést, akkor menne így, ebben most nem vagyok biztos...
-
gjoco1
addikt
Egy apró dologra lettem figyelmes , bár belakás óta ilyen nálam .
Ha töltök le egy óra lapot , korábban a GW4 en hat óránál mutatta egy kis nyil a letöltés folyamatát , majd telepítés után felvillant a kijelző és az a lap került beállításra automatikusan , amit letöltöttem .
Valamit elfelejtettem ezen beállítani ?
Tudok vele élni , csak kíváncsiságból kérdezem . -
GoodSpeed
addikt
-
sbalu1
senior tag
Ha valaki nem akarja frissíteni az óra szoftverét, ki lehet lőni a figyelmeztetésekből, hogy ne zaklasson állandóan vele?
-
Capella
őstag
Az alvásfigyelés rész változott, plusz infók lettek. Lett az alvás közbeni mozgás rögzítése, illetve az energiapontszám alatt a szívfrekvencia variabilitás és az alvás közbeni légzésszám.
Hogy azután a pontozással, meg az infókkal tényleg mire mész, az egy másik kérdés.
Az edzést kérdezted inkább, azt nem tudom. Csak a gyaloglást szoktam használni vidéken kutyasétáltatáskor, az meg mostanában a frissítés óta nem volt -
crane75
senior tag
Sziasztok, A frissítés óta szerintetek változott, finomodott vmit az edzés és egészség követés rész? Mennyire használható az "energiaszint" funkció?
-
gjoco1
addikt
-
Signat84
tag
-
gjoco1
addikt
-
Signat84
tag
-
gjoco1
addikt
-
helixP
nagyúr
Amúgy ja, kicsit más a háta.
Huhh nekem valami noname Alis kínaim van. -
gjoco1
addikt
Ááááá , nem húzza el , de annyi tény hogy valamiért nem fekszik fel rendesen a töltőre .
Egyre jobban az a gyanúm , hogy olyan gond van .
Majd még felpattintom a fém szíjam és azzal megnézem hátha jobban ráhúzza a tömege miatt . Úgy veszem észre hiányzik a bemélyedés a töltőn ennek a vekkernek . A GW4 mintha laposabb lett volna az érzkelőknél .gyuri2008 Persze , így vágom , de ahogy írtam is , hogy nekem Z csatom van és néha fém szíjal használom . Azokat így nem tudom rátenni .
-
gyuri2008
veterán
-
Lajmund
őstag
Benne van a nevében hogy mi a hiba.. kuli.
Amugy viccet félretéve. Nem húzza el valamerre a szíj? Nekem is hasonló töltöm van spello kimondottan samsunghoz és ott nekem is szórakozott hogy hol töltött hol nem nehezebb szilikonos mágneses szíjjal. Mondjuk nekem sárga háromszög sose volt csak simán nem töltött. Nekem állítható a dőlésszög és kicsit vízszintesebb irányba kell rakni és akkor már jó de ahogy nézem nálad alapból mintha vízszintes lenne akkor viszont nem fekszik bele rendesen vagy nagyobb az ellenállása a hatnak vagy messzebb van a tekercs benne. Vagy gyenge a töltö. Vagy X
-
gyuri81
veterán
Watch Ultra számlapját honnan lehet letölteni?
-
gjoco1
addikt
-
modd3r
őstag
-
gyuri2008
veterán
-
gjoco1
addikt
Jó neked .

Tudsz típust mutatni ?
Nézegettem más típusokat és arra gondoltam , hogy nálam a " bölcső " kidolgozása miatt szaraxik . . .
Ha többször huzigálom - illeszgetem , akkor elkapja nagynehezen
De ha csak úgy rádobom , akkor nem minden esetben " illeszkedik " talán . Lehet roszul gondolom , de az is meglehet .
Ilyen annak ( nem látszódik rendesen ) , amit kiéztem és 25w os .
Talán mintha más lenne a érintkező felület kidolgozása . És ennél a felsorolásban írja a GW6 Classic ot . -
helixP
nagyúr
-
gjoco1
addikt
Van egy ilyen 3in1 ben töltőpadom . Nagyon szeretem .
Töltök rajta S23U- t - Samu fülest és ezelőtt GW4 et .
Mióta ez a vekker megvan kezd felidegesíteni .
Alapból nyugodt ember vagyok , de már kezd kihozni a béketűrésből .
GW 4 et messziről rádobtam és gyönyörűen feltöltötte .
GW6 Calssic pedig nagyon kényes erre . (?)
Leginkáb öt - hat igazgatás és kínlódás után hajlandó összekommunikálni ( vagy nem ) és kidobja a sárga háromszöget egy idő után .
Mi lehet a gond szerintetek ?
Már volt több alkalommal a saját tappancsával etettem .
Most fene tudja hanyadik próbálkozásra " elkapta " . De így elég macera . . . .
Igaz a listában nincs benne ez a vekker , de szerintem amikor gyártották még nem volt GW6 .

-
crane75
senior tag
Sziasztok, A frissítés óta szerintetek változott, finomodott vmit az edzés és egészség követés rész? Mennyire használható az "energiaszint" funkció?
-
Fall-N
veterán
-
GoodSpeed
addikt
-
helixP
nagyúr
Sima Watch 6, 40mm-re tegnap felment az új OneUi. Egyelőre sokkal rosszabb az üzemidő. Más hogy látja ezt? "Majd beáll?"
-
GoodSpeed
addikt
-
qltsar
veterán
-
GoodSpeed
addikt
-
qltsar
veterán
-
Fall-N
veterán
-
helixP
nagyúr
-
gjoco1
addikt
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Honnan szoktatok Watch Face-t letölteni?
Csak keresgéltek?
Régebben mintha lett volna erre valami topic, de nem találok semmit. -
Richárd70
csendes tag
Reméljük akkor, hogy egyszer csak feloldják. Közben egy "TUT*" kártyát eSim-ként telepítettem az órára. Próbáltam mindenféle "kapcsolatban"... SMS, email, otthoni riasztó értesítés... minden átmegy az órára, ha távol van. Sajnos a telefonon lévő hívás után viszont nem küld értesítést /talán valamit nem kapcsoltam be/, de az óra telefonos alkalmazása mutatja, hogy volt egy nem fogadott hívás. Érdekes.
-
Bathalsar
aktív tag
-
Richárd70
csendes tag
-
Evo50
tag
-
Richárd70
csendes tag
Sziasztok!
Most váltottam egy Watch 6 LTE-re. Ahogy próbáltam és olvastam WIFI-n nem adja át a hívást az órára...pld. kertben /a régebbi Samsung órán simán ment , sőt ha a telefon otthon maradt, majd az óra "másnál" WIFI-n volt simán csörgött
/. Ha az órába teszek eSim-et, majd megy rajta a mobilnet, akkor át adja a hívást a mobilneten? Vagy csak, ha átirányítom a telefon hívását az eSim-re? Köszönöm. -
Fall-N
veterán
Sok minden változhat még a frissítésekkel. Például a FE is sokkal gyorsabb lett és jobban bírja az akku One UI 6/Wear OS 5-tel. A rekordom tegnap egész napos használattal 100 %-ról 77-re ment le nap végére. Eddig 60 köré merült vagy kicsit alá. A Watch 7 is gondolom "finomodik" még. Ettől függetlenül szerintem a Watch 6 is jó választás még mindig.
-
Rigormortiis
veterán
Valóban gyorsabb, reszponzívabb a 7, ám a papíron újabb szenzorok tesztek alapján nem akkurátusabbak a régieknél. Az akku sem bírja tovább. Hiába a takarékosabb működés, ha a teljesítmény növelve van, nem fogyaszt kevesebbet.
Szóval igen, gyorsabb. Én a helyedben valahol felpróbálnám mindkettőt, és győzzön az, amelyik jobban tetszik magadon
-
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
Lehet böngészgetni . . .Pontosan ebben maradtunk anno a Topikban is . Ha valakinek esetleg kell , akkor PM . Sajnos sokan sunyin lenyúlják , pedig az ominózus kód egyértelműen neked lett " félre rakava " .
Figyelni kell , mert hátha még kuponozzák .
( kérj értsítést is a Topiktól )
-
diegho
nagyúr
Ha már szíj téma, akkor ezüst órához keresek barna bőr szíjat. Tudtok valami jót ajánlani?
-
Skatysuti
tag
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
Igen w6 classic tetszik jobban.
A Watch 7 tudása ejtett gondolkodásba. Gyorsaság üzemidő szenzor. -
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
Milyen szovjet szíj?
Szerintem ha élőben nem láttad ne írj badarságot! Sokkal jobb minőségű, mint a kínai egyen-NATO szíjak. Mivel rengeteg hagyományos órát cseréltem és vettem, így jópár fajta szíjat próbáltam. Úgy mint márkásat, úgy mint kínait. Ez a Samsung jóval jobb minőségű, mint amit az óraboltok nagy része árul.Volt ilyen tépőzáras vackom is Aliról, mint neked, az egy gagyi ehhez képest. Mellesleg eltört elég hamar a műanyag részén, meg a gyorszáras stift is eltört előtte. Ezzel meg is válaszoltam miért kell a tartósabb fém a szíjba. Samsungnál ez egy minőségi rozsdamentes acél. Belül nem érezni, úgy van varrva a három rétegű szíj, hogy belül van. Kinézetre is feldobja a külsejét. Egyébként ez egy taktikai szíj, így hogy kéne kinéznie? Nagyon kényelmes és nem bolyhosodik ellenben a tépőzárassal. Azt a szíjat ki is hajítottam már a kukába. Amazfit Biphez vettem régen. A Samsung gyorskioldója is egy jobb megoldás. Sokkal megbízhatóbb, mint a kínai "tili-tolis" stift.
-
qltsar
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
Skatysuti
tag
Üdv sziasztok
Huawei watch gt 2 röl jövök.
Tudnátok segíteni watch 6 classic és watch 7 között hezitálok
Melyik lenne jobb választás.
Segítséget előre köszönöm. -
jereti
tag
-
gjoco1
addikt
Na ez a durva viselkedés . . .
[Kuponos ] csoportban is többször volt ebből probléma .
Célzottan adtunk kupont valakinek és szépen sunyiba lenyúlta más .
Gyere azért és hátha lesz még alkalom erre a lapra .
Idöközönként bedobják újra . -
GoodSpeed
addikt
Mindig korán reggel rakom fel az órát. Aztán amikor feltölt, azonnal le is veszem. Ma úgy adódott, hogy reggel tettem fel, de lusta voltam levenni, egészen az iméntig. Erre kiírja, hogy 97%-on van....
Hmm... ez valami új funkció?
Most megint tölti 100%-ra
Visszaraktam :XD 5 perc kb. -
trance89
őstag
Egy szovetszij ami becsatolos es teli van aggatva ilyen fem szarokkal biztosan megerte ennyiert, nalam a szovetszij lenyege h kenyelmes legyen es ne legyen fem resze.
[link]
Ilyet vettem eloszor alzan (ott pontosan ugyanezt 5x-os aron aruljak Eternico marka alatt) aztan rendeltem 2-ot alirol is kemeny 3 euroert, abszolut semmi kulonbseg nincs kozottuk. Mar Active 2-hoz is ugyanilyet hasznaltam es meg 1 ev hasznalat utan is ugyanolyan jol tartott a tepozar, hozzateszem nem irodai munkas vagyok. Egyszeruen nem letezik ettol jobb, kenyelmesebb szij ami alatt nem izzad a kez es nem irritalja a bort, pont. -
sbalu1
senior tag
Talán valamivel jobban merìtenek ezek az applikációs óralapok, cserében sokkal jobbakat is lehet találni, mint amit az óra saját áruháza is kínál.Nagyban függ ez esetben is az óraszámlaptól, hogy mennyit fogyaszt.A Facernél én letiltottam a pulzus mérést, mert valamilyen bug miatt állandóan mérte azt, akkor is, ha mást hataroztam meg neki.
-
Fall-N
veterán
Ez a linkelt szíj jó vastag, így sokáig bírja így télen. Most alkohollal szoktam átmosni (gyógyszertári, amivel az injekció előtt szoktak fertőtleníteni). Nyáron legalább megszárad gyorsan ha kimossa az ember.
-
Fall-N
veterán
Egyébként nem meríti/merítette jobban, mint bármilyen más óralap? Watchmaker LWP-t megvettem régen, azzal élő háttérképként lehet telefonon beállítani az órákat. Csomó óralapom van, valódi órákról (Seiko, Rolex, Omega stb.). Ha valakit érdekel, Dropboxon tárolom őket.
Ha tényleg jó, akkor megveszem az órához valót is. Számlapom van úgyis dögivel.
-
ata64
kezdő
Nálam a Watchmaker működik rendesen de a Facert újra kellett telepítenem és rendben lett.
-
sbalu1
senior tag
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
Fall-N
veterán
-
ClioRS
őstag
Én rendeltem már jópárat a családnak Aliról, nem találkoztam gagyival, sőt, még az olcsóbb bőrök is egész minőségiek.
-
Seraph 16
őstag
Elegáns helyekre (értsd öltöny) az összes okosóra offos, amúgy ja.
Ezzel alapvetően egyetértek, bár egyre elfogadottabb ott is. Smart Casualben viszont bőven jó, pl. barna bőr szíjjal kék zakóhoz.
Nekem eddig rendben vannak az alis szíjak. -
Rigormortiis
veterán
-
Luigi962
őstag
Itt egy kód az új UsADesigntól F5MFXY6ZLHNRNTBJ56UWSRZ
-
Badboys
őstag
Próbáljátok meg az MM ben ott szoktak kitenni. A 40 mm nek gyenge az akksija. Az FE az SGW4 frissített változata. Melyik legyen? Az használat függő. A telefon teljeskörűen támogatja mindkét verziót. A vérnyomás és egyéb ilyen jellegű funkciói irreális értékeket mér. Mondjuk ő még gyerek nem nyomkodja egésznap, de esténként tölteni kell erre számítsál.
-
Badboys
őstag
-
qltsar
veterán
-
Seraph 16
őstag
Hadd osszam meg élményemet, hogy milyen zseniális ebben az órában, hogy ilyen sztenderd szíj kell hozzá, így aliexpress-ről 2-5 eur között hatalmas a választék, így szíj- és hátlapcserével olyan, mintha lenne egy rakat okosórám, megfelelő dizájnnal munkához, sporthoz, elegáns helyekre stb.
-
balzs79
csendes tag
Sziasztok! Watch 6 vagy Watch FE órát szeretnék a 12 éves lányomnak, S20 FE telefon mellé. Kérdéseim:
1. Ha jól tudom, akkor a 40mm-es mindkét modellben azonos méretű tokozás, a szíjak hosszát viszont nem tudom. A lányom csukló körméretét ha lemérem, akkor találok valahol információt a neten, hogy jó lenne-e neki a méret? Vagy valahol fel lehet próbálni ezeket a készülékeket? MediaMarkt vagy hasonló?
2. FE már 50k-ért is elérhető, a Watch 6 inkább 70. Megéri a felárat?
2. S20 FE támogatni fogja? -
Seraph 16
őstag
Cache törlést próbáltad? Az nem ritkán segít az anomáliákon.
-
barcaforca
tag
Na csak felment a frissítés. Telefont repülőgép üzemmódba raktam,az óra wifin letöltötte a frissítést és feltelepítette. A feleségem órája szintén 6os LTE. Rányomtam az óráján a frissítésre,neki ment egyből. Nem kellett kikapcsolni a Bt-t.🤔
Ki érti ezt?🤨
Új hozzászólás Aktív témák
-
3300 - 3201
4736 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!
Meg az új baromság is kedvencem hogy ha előző nap edzettél 2 orát de másik nap nem akkor mutatja hogy mennyi a lemaradás de azzal nem számol a nyomorult ai hogy pihenő nap lehet esetleg mert az se egészséges hogy ha minden nap annyit edzel
Mutat érdekes dolgokat csak valahogy nem sikerült még összhangba hozni. És ez már csak szoftveren múlik de valahogy még mindig nem akarják ezt rendesen megcsinálni. Miért zavar ennyire azon kívül hogy a 23-ba kijött legdrágább telefonom van és órám? Azért mert nincs jobb alternatíva a samsung helyett sajnos igy ezzel kell beérni. És lehetne jó is mert közel állnak hozzá.

Kifordítom a szövet szíjat. 

Talán mintha más lenne a érintkező felület kidolgozása . És ennél a felsorolásban írja a GW6 Classic ot .

Köszönöm.
Szerintem ha élőben nem láttad ne írj badarságot! Sokkal jobb minőségű, mint a kínai egyen-NATO szíjak. Mivel rengeteg hagyományos órát cseréltem és vettem, így jópár fajta szíjat próbáltam. Úgy mint márkásat, úgy mint kínait. Ez a Samsung jóval jobb minőségű, mint amit az óraboltok nagy része árul.