- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
$atirka #4174 üzenetére
Kis infó ehhez itt is. A 7 -es szériából csak az Ultra -ra megérkezett az One UI 8. Idővel gondolom ide is jönni fog. Viszont ott is még csak az Ultra kapta meg. Ráadásul apnoe továbbra sincs egyik órán sem. A 8 -on sem...
Azt gondoltam azzal majd végül minden órára megérkezik, többek között erre is. De tévedtem.
-
Capella
senior tag
válasz
$atirka #4164 üzenetére
Természetesen szubjektív és vélemény, ha ez nem is volt minden esetben külön megemlítve. Legutóbbi személyes pár tapasztalatomat írtam le, és volt benne pozitív is, igaz nem a dizájnra.
Nem nevezném kampánynak, bár szubjektíve gondolhatod így is.Nem én fogom bedönteni az eladásokat.
Én még eddig nem találtam olyan véleményt szűk körömben, akinek kifejezetten tetszett volna a W8 Classic és pozitívan írt volna róla ebből a szempontból. Negatív az volt néhány.
Ez ilyen, ennyi. Nagyon többször nincs is értelme már említenem, hogy mennyire nem jön be a W8C. -
qltsar
veterán
válasz
$atirka #3895 üzenetére
Tényleg érthetetlen, 40-50% között van a páratartalom az egész lakás területén, nem tusolok / fürdök, úszok benne, PC előtti munkám van, és poros helyeken sem járok, valamint nem is ütöttem oda semminek, de ahogy látszik "vastag" tok meg üveg védi...
Az volt most a szerencsém, hogy a diszkózó kijelző érintő része megy, szóval nagy nehezen feloldottam; így Wearable-ből legalább most ki tudtam szedni az eSIM-et a TMX-es kör előtt, így azt nem bukom.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #3473 üzenetére
Igen , vagy . . .
Azt írják a " tudósok " , hogy a 30 fölöttiekben találtak magas koncentrátumban PFHxA vegyületet .
( amúgy mellékesen , ha érdekel valakit a téma , érdemes a YT on megnézni Mester Károly pár videóját és abban jól benutatja mi az , ami valójában mérgezi az emberiséget . A rengeteg GMO sz@r pl amit megtetenek velünk )
De ez már az off offja . . -
ny.erno
tag
válasz
$atirka #3467 üzenetére
Sziasztok! Watch 5 témát nem találtam, ezért a legutóbbi aktívba írok, hátha valakinek van valami tapasztalata. Szóval adott egy E SIMes watch 5 (kb 1.5 éves), amit nemrég eladtam. Előtte 2 hónapig használtam és nálam 1.5-2 napot simán bírt. Először Huawei telóval, majd Samsunggal használtam. Postáztam a vevőnek, ő összehangolta egy Xiaomi telefonnal és akármit csinál, nagyon gyorsan lemerül neki. Akkor is, ha minden ki van kapcsolva (AOD, repülő mód on, pulzusfigyelés is a legritkábbra), fél nap alatt lemerül. Van bárkinek tippje, hogy mi lehet a gond? Samsung update megvolt, reset megvolt, plugineket letöltötte a Xiaomire, akksi álapotban jót ír egy app az akksira. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!