Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• honlapos5

csendes tag

Kaptam ajándékba egy Smartwatch 6-ot LTE-s 44mm-es verziót.

Most ismerkedem az órával és szeretném megkérdezni a tapasztaltabbakat a következőkről:

1.
    Lehetséges, hogy 2024-ben, azaz 55 évvel a Holdraszállás után nem tudok egy Viber vagy Signal üzenetet kezdeményezni?

2.
    Lehetséges, hogy nem tudok a szövegbevitelnél magyar nyelven diktálni egy piacvezető mobilgyártó okosóráján?

3.
    A gyári Naptár alkalmazásban nem tudok felvinni új eseményt, vagy legalább módosítani egy már meglévő eseményt?

Most ismerkedem a telefonnal, egyenlőre ezekig a kérdésekig jutottam el, valószínűleg én nem vagyok elég szakképzett, mert azt el sem merem képzelni, hogy a fentieket ne tudná egy piacvezetőgyártó eSIM-es okosórája, ami az LTE képessége miatt telefon nélkül is hordható és ezáltal a fenti alap hétköznapi funkciók működése értelemszerű kívánalom.

[ Szerkesztve ]

• honlapos5

csendes tag

válasz bounty123 #2900 üzenetére

Akkor neked egészen különleges órád van! A Gboardot feltelepítve és a billentyűzetet alapbeviteli eszköznek állítva a legtöbb alkalmazás fekete képernyővel megáll. A Redditen külön beszélgetések vannak erről ('Black screen' caused by GBOARD, Gboard doesn't work on GW6, anyone else? stb), a SW6 Gboard hibáról. Van olyan lakalmazás, aminél működik, de a legtöbbnél nem, sőt a képernyő is fekete lesz.
    Szerintem írd be hogy neked tökéletesen működik a Gboard a SW6-odon és sztár leszel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés