- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
eengir #22390 üzenetére
Airdroid szerintem nagyon lassu.
Ez így nem igaz.
Az airdroid wifit használ, aminek a sebessége a te rendszeredtől függ.
Nekem csak G routerem van, és 2,5MB/s-el másolok. Azaz az említett 200MB-os albumot 80s alatt feltolom. Wifin. És még nem is N-es, ami még gyorsabb lenne. -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
eengir #22390 üzenetére
Én is MTP-n másolok, viszont elég zavaró, hogy egyszerre csak egy dolgot tudsz csinálni vele. Pl másolás közben nem tudsz új mappát létrehozni (sőt, nekem valamiért alapjáraton is kifagy az egész intéző MTP-s új mappa létrehozásnál), vagy akárcsak belépni se egy létező mappába. Egyszerre se tudsz több dolgot másolni, + Total Commandert se tudsz használni hozzá a Windows-intéző helyett, plug-in nélkül. Ezenkívül, mikor leakartam menteni a Nexus 7 32GB belső tárhelyét MTP-vel, !!16!! órámba tellett, mert a sok kis fájlt állandóan újraindexelte. Mass storage-nél nincs ilyen azért
.
-
Burt1793
veterán
válasz
eengir #21086 üzenetére
Jól látom, hogy ingyenes az avast?
Akkor sokat ér (mint PC-n)...
Szerintem felesleges, telefonnal nem szokott szerintem senki full ismeretlen oldalakon barangolni, csak a megszokott napi rutint végzem én speciel. Előbb raknám rá a Pou-t mint ezt az avastot!
Az adathalászatról ma már nem érdemes beszélni, a facebook és google úgyis mindent tud, ezt meg kell szokni. -
logarithm
őstag
válasz
eengir #20053 üzenetére
Valószínű azért, mert amikor kikapcsol a kijelző, tehát alvó állapotban megy a telefon, átállítja a governort ondemand-ra és scheduler-t noop-ra meg az óra jelből is vissza vesz, hogy kevésbé merüljön, és amikor felébred átkapcsol az ébrenléti beállításokra, ami értelem szerűen erőteljesebb, mint az alvó.
Gondolom ezért csúszik.Melyik a 8.14-es dori?
Nekem cm10.1 nem nagyon van ilyen problem, max amit leírtam érzékelem, hogy átkapcsol, a govok között meg cpu teljesítmények között, de így sokkal jobban akku kímélőbb és legalább szépen marad deep sleepben
-
sbalu1
senior tag
válasz
eengir #19338 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy nem csak az S2 sajátossága, hogy a kijelző használata kajolja az akksit, hanem ez az összes mobil eszközökre érvényes tulajdonság.Például az én 7.7 colos tabletem se igen bír többet 4-5 óránál többet folyamatos kijelzőhasználat mellett, pedig ebben 5100 mA/h-ás akksi van.Ez így is marad mindaddig, amíg az energiaforrás gyártók ellenérdekeltségét le nem győzi valamilyen csoda és elő nem kerűlnek a már ma is létező sokkal hatékonyabb technológiák.
-
kungzi
veterán
-
mivan80
aktív tag
válasz
eengir #16663 üzenetére
Köszi a tippet!
Igazából, egyik probléma sem újkeletű, már egy ideje együtt élek velük. Csak most jutottam el odáig, hogy a szervizelés mellett döntsek. Reméltem, remélem, hogy gyorsan megy majd a dolog, anélkül, hogy jelentős időt, energiát kéne belefeccölnöm (a város másik végén van a szervizpont)...
Szóvol, bár van a városban szervizpont, már csak dacból is kivárok (1-2 hetet még tutira), kíváncsi vagyok, hogy eme nagyszerű prémium szolgáltatást, hogy tudom igénybevenni!
-
eengir
tag
válasz
eengir #16643 üzenetére
XDA-n ezt találtam:
Author(s): xda
Ranking: n/a
Speaking Name: AudioOut_1
Rationale: AudioOut is used to play notification and system sounds.
Know actions: From the home screen... Menu -> Sounds -> uncheck "Touch Sounds", uncheck "Screen lock Sounds"
Known conditions of occurence: Each time the screen is touched or locked.Egyelöre ugy tünik müködik!
bAtt001: Visszakerestem, de nem talaltam semmit ami eddig segitett volna. Pl. sosem volt Viber telepitve. De most ez a lock sound disable muködni latszik.
-
hr2
őstag
válasz
eengir #15622 üzenetére
+
Talán a legfontosabb a felhasználói élmény, PB-nek köszönhetően. (ezt csak akkor érted ha "nyomogatod")Play-ben frissítéskor, már nem kell az egész apk-t letölteni, csak bizonyos részét ami frissült. (mobilnetnél nem hátrány)
Intelligens képernyőzár
Képernyőzárról szinte bármit indíthatsz + akár FB információs szalaggal követheted ismerőseid
-
Akksi idő kevesebb kb. 10%-alBiztos van amit kihagytam, de nehéz napom volt.
-
hr2
őstag
válasz
eengir #14528 üzenetére
Végülis, igen.
EFS mentésre pedig ezt.
(az ezzel készült EFS mentést, könnyebb visszaállítani mint a simán valamelyik file kezelővel lementettet.)(#14535) nexusking
Miért így akarod? ICS-d van?
Miért nem a legegyszerűbb megoldással root-olod?
(kernelednek megfelelő PhilZ kernelt felteszed a gyári recovery-vel) -
havri1
félisten
válasz
eengir #14530 üzenetére
Először sztem is odinnal philz, majd ha nincs még root, akkor cwmből philz. Aztán Root Explorerel valóban EFS mappa, és lehet gyalulni ahogy jólesik
Én mindig így kezdem, ha nulláról jövök -
szerzol
senior tag
válasz
eengir #14512 üzenetére
Én feltettem az MSG változatot, de ugyan az mint a többi csak benne van az a tehenes játék, valami Farm Frenzy vagy mi a bánat.
A gyári beállítások visszaállítása után oroszul jelentkezik be, az NEE ellenben angolul.
Meg ha kilistáztatod a *#1234# kóddal, a CSC-nél OXXLS6-ot ír, nem MSG-t, vagy FOP-ot mint a Spanyolnál.
Szerintem nincs más eltérés a stock ROM-oknál csak egy két alkalmazással több vagy kevesebb.
Az NEE szerintem országfüggetlen mint a Leak JB volt, mert az is OXX volt. -
havri1
félisten
válasz
eengir #14512 üzenetére
Du óta az van fent, ide beírtam, senki nem reagált rá, gyanítom senki se próbálta
Semmit nem vettem észre még benne változást, kivéve 1-2 game, könyv ami a másikban is benne van, csak le vagy tiltva ahogy láttam titanium backuppal.(#14514) eengir.: A benne lévő játékok, meg pár program. Most fejből nem tudom, de titanium backuppal láttam, hogy eleve jegelve vannak.
bakos1 : RippleEffect
-
pvt.peter
őstag
válasz
eengir #14174 üzenetére
lol
nálam is ue játszották, csak a indok az volt, hogy "technikai gondok" vannak, stb.
eléggé béna társaság..
most ott tartok, hogy megint hibádzik a készülék, random időközönként eldobja a készülék a gsm hálózatot
közben folyamatosan próbál hálózatra csatlakozni, ami leszívja az akksit...
itt egy kép róla: [link]holnap beviszem egy szervizbe, nem töketlenkedek ezekkel a "kapcsolattartókkal"..
-
pvt.peter
őstag
válasz
eengir #13581 üzenetére
ne is említsd ezt a házhoz jövő futárszolgáltatást...
nekem is eléggé sokat kellett őket nyaggatni, illetve egyeztetni velük...
de ha egyszer kijön a futár, akkor általában készségesen cserél szinte bármitmajd kíváncsi leszek, hogy mit fognak mondani a szervizben a készülékedről
milyen ROM használatával jelentkezett nálad ez a hiba? -
eengir
tag
válasz
eengir #12798 üzenetére
Na akkor a "hires" samsung supportol: két napja kértem helyszini javitast a gyakorlatilag használhatatlan telefonomra, de semmiféle visszajelzést nem kaptam. Felhivatam most az ugyfélszolgálatot, ahol megerösitették, hogy valoban látják a szervizfutár kérést és zzt mondta a hölgy, hogy sajnálja, hogy nem kerestek, de megigéri, hogy jövö hét elején felveszik velem a kapcsolatot (!!!). Igy most hétvégén még mindig nem fog történni semmi a telefonnal.. 100ezer Ft-ért vettem két hete hivatalos samsung kereskedésböl és egyelöre egy rakás sz@r, söt ha most nem hivom fel öket, hogy akkor mikor jönnek észre sem veszik, hogy kértem szervizfutárt.
Gyanitom az esetem egyedi és többnyire elégedettek a vásárlok vagy akik ilyen szervizt kérnek, de ez engem sajnos nem nyugtat és gondoltam megosztom veletek is.
Ez is egy vélemény és aki most gondolkodik telefon vásárláson annak nem ajánlom ezt a telefont. Két éves modell, már rég ki kellett volna nönie a gyerekbetegségeit ennek ellenére nem lehet vele telefonálni!
-
-
havri1
félisten
válasz
eengir #12371 üzenetére
Elvileg igen, külön van, de működik felváltva is.
Én sokáig azt hittem LS8 romom van, így azt a philzt használtam, aztán derült ki LSD-m van, szóval simán ment..Fekete statuszbar mod-ot nem tud valaki stock romra?
Feltettem egy full fekete hátteret, és tök szép, csak a statusbar szürke.. -
havri1
félisten
válasz
eengir #11885 üzenetére
Ha odinnal teszem fel a philz kernelt, akkor nem lesz root, csak cwm. Másodszorra cwmből telepítve a cwm-es philzt, lett root is. (pontosabban superuser app)
Kernel pucoló script? Elvileg többet csinál igen, ezt is csak cwmből kell futtatni közvetlenül az új kernel telepítése előtt. Van aki nem csinálja, én biztosra megyek.
Speedmodos kernelt pedig cwmből tettem fel, mert az a verzió van lent a gépen. Nem tudom, hogy megy e odinnal is.
Lehet vannak ebben felesleges lépések, de nekem eddig csak így működött.. -
havri1
félisten
válasz
eengir #11689 üzenetére
És full gyári rommal/modem stb, azzal is dobálja? Mert akkor nem hiszem, hogy szoftveres gond lenne.
Nekem most ez van fent I9100XWLSD_I9100FOPLS4_I9100XXLS8_HOME, ebből nem tudom melyik a modem?:-)
Ezzel nem dobál, csak halk a vezetékes headseten keresztül a hívás. Anélkül tökéletes. Lehet headset hiba lenne?
Igaz, nem volt hozzá, hanem a nexusomét használom, ami így utólag rákeresve, nem ua..
Szerintetek:
I9100 gyári
Nexus S gyári -
Muffi
aktív tag
válasz
eengir #11576 üzenetére
Szia!
Neharagudj nem bantaskent de szerintem te nem ertesz semmit amit leirtak neked. Azzal nincs semmi baj ha a stock JB alatt az alap sajat kernele van fennt es nincs hozza CWM! Nekem is ugy van hogy stock jb es stock kernel es nincs cwmem. En ugy csinaltam h feltettem a jbt 3 fajlost odinnal majd utana 1 fajlos nordicot majd a spitya altal gyartott csomagot ami philz kernelt tesz fel hogy legyen rootod utana visszarakod az alap kernelt ra es tada ful gyari csk van rootod. Az igaz h mielott jbt teszel fel elotte vmi romot szedj le amibe van cwm es wipeold szet az egeszet es onnan odinozz utana es igy full tiszta lesz... -
hr2
őstag
válasz
eengir #11576 üzenetére
Nem a kernel a lényeg, hanem a CWM!
A CWM is a megfelelő wipe-ok miatt.A régi rendszerről maradhatnak fent fájlok amik összeakadva különféle bugokhoz vezethetnek.
(erre vannak konkrét példák, pl. nem bootol be, bootlop, elindul de laggol mint állat stb, meg persze olyan is van hogy semmi hiba nincs, egy darabig..... vagy nem is lesz... de mondom, úgy csinálod ahogyan akarod.
-
törölt tag
válasz
eengir #11212 üzenetére
Odin ökölszabályok SZERINTEM:
Odinnal csak .tar és .tar.md5 -kiterjesztésű fájlokat lehet flashelni. Ha neked .bin van, akkor az vszínűleg egy CWM -es zip -ből lett kicsomagolva. Odinhoz nem jó.
Ha egyfájlos romot, vagy csak modemet akarsz flashelni, akkor a repart NE legyen kipipálva.
A modemet a "phone" -hoz kell betallózni.
Ha 3fájlos romot flashelsz, akkor pit. -tel, repart pipa, pit nélkül NE legyen repart.
Verzióváltásnál (GB - ICS - JB) mindíg 3fájlost használj, lehetőleg .pit -tel és repart -tal! -
zoleeno1
veterán
-
tomiii007
senior tag
Ha ezt a kérdést felteszed az S Advance forumba, akkor ott Advancet javasolnák neked xD
szal döntsd el hogy neked melyik praktikusabb
de ha neked támogatottság ennyire fontos és ez a kategória érdekel akkor vegyél S3 minit, mert annak nagyobb a valószínűsége h kap még valami frissitést mint s2 vagy advance (de itt semmi se biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest