- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Létezik,hogy az LTE már 2 giga rammal jön?
-
válasz
maggi1886076 #29991 üzenetére
Értem én, de bármilyen fénykép készül ott a két folt
-
maggi1886076
addikt
válasz
DeathAdder #29989 üzenetére
festve mikor volt?
-
-
busman
veterán
Xperia Z vagy S3?
Elviszik a kütyümet. -
busman
veterán
2014 novemberig garis teló mennyit ér?
-
Csatsa
tag
válasz
Kékes525 #29970 üzenetére
Én is tegnap ezzel a PhilZ kernel-el rootoltam a feleségem telefonját, teljesen jó volt és gyors ez a fajta rootolás
[link]Kiválasztottam az övéhez valót a pda száma alapján (XWLSN) és a gyári recoveryből telepítettem majd újraindítás után már ott is volt a menüben a superuser és felrakta a 6-os cwm-et is.
Aztán feraktam neki ezt a CyanogenMod 10.1-es rom-ot xda-ról [link]
Tegnapig full gyári volt a telefonja mert mindig mondta milyen jó neki úgy és nem fog hozzányúlni meg blabla, aztán szólt hogy lassú és gyorsan merül és végre sikerült meggyőznöm hogy tákoljuk meg egy kicsit
Ma már írt melóból hogy mennyivel jobb lett a telefonja (hát persze hogy jobb), pedig még csak egy napja van fent az új rom.Viszont egy dolgot nem értek, miért nincs a beállítások menüben a fejlesztői lehetőségek menüpont?
Nem tudok usb hibakeresést beállítani neki mert nincs meg a menüben, a titanium backup meg szól hogy pipáljam ki mert lehet problémát okozhatnak a rendszerbeállítások. -
csabám
addikt
válasz
Warpig #29972 üzenetére
Alkalmazások között keresd meg a gyári lejátszót és nézd meg, hogy lehet e törölni az alapértelmezést.
Ha igen, akkor töröld, majd a play gomb megnyomása után felfogja ajánlani elméletileg, hogy melyikkel akarod használni és ott kiválasztod a jetaudi-t alapértelmezettként. -
Warpig
aktív tag
Erre valaki tud megoldást?
-
Kékes525
félisten
Azért próbáld a GSam Battery Monitor-t először, ha nem megy akkor kell a root. A szükséges információkat az összefoglalóban megtalálod. Csinálj egy teljes mentést előtte.
Info a PhilZ-ről:
[25.07.2013][PhilZ-cwm6][i9100/P] v5.10.0 Safe Stock Kernel+CWM6+Root+exFAT+ext4-LSY
Részedről a hangsúly a safe stock-on van. (biztonságos).
-
Kékes525
félisten
Például ez: GSam Battery Monitor
Most látom hogy Motion_Blur is ezt ajánlotta.
De lehet hogy nem ez a baj. Frissítettél most 4.0.3 vagy 4.0.4 ről 4.1.2 -re?
Mert akkor ez lehet a baj, ahhoz pedig full wipe kell és ahhoz pedig root jog, amit ideglenesen pl a megfelelő PhilZ feldobásával megtudod tenni. Majd ez alól felteszed a gyárit és minden OK. Garancia marad. -
Lefty
addikt
válasz
Motion_Blur #29961 üzenetére
Koszonom.
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #29959 üzenetére
Jajj, ne keltsd a pánikot, én egyszer külföldön neteztem 3G-n (muszáj volt), összegyűlt a szokásosnál 20e Ft-tal nagyobb számla, kaptam figyelmeztetést és biztonsági okokból letiltották a kapcsolatomat (rendesen felbaszott, nem tudtam telefonálni), be kellett mennem a szolgáltatóhoz és tisztáztam. Tehát szerintem ebből nem lesz gond.
-
Lefty
addikt
Skacok,
Milyen app tudja szep reszletesen mutatni, hogy mi mennyire eszi az akksit root nelkul? Mert van, hogy 10 perc alatt merul 5%-ot ugy, hogy nem is hasznalom. Kiakaszt.
-
Kékes525
félisten
válasz
havri1 #29951 üzenetére
Igazad van, a leggyengébb láncszem a felhasználó.
Igazán nem akarok kötözködni, de Te magad írtad:
Amúgy pedig néhány példa:
-
kungzi
veterán
Disaster V11 romról mi a vélemény?
-
denorbi
tag
sziasztok!
reggel felraktam AOKP romot, de nincs melóba netem és nincs fájlkezelő benne!
tudna valaki dobni egy CWM telepitős fájlkezelőt? -
wdx
őstag
ezt tedd fel recovery-ből. kikapcsolja.
Kékes525: ha apk telepítésekor nem kérdezi meg, hogy mit csináljon (nem marketről származó apk), akkor go to beállítások/alkalmazások/mind/csomagtelepítő/alapértelmezések törlése.
mostmár apk telepítésekor megkérdezi, hogy csomagtelepítő, vagy vizsgálat és telepítés. Ha sikerül, akkor geba van. -
busman
veterán
Acid vagy Noozxoide Eizo? Vagy lehet egyszerre is?
-
IMX2
csendes tag
3.8.9-es miui-nál hol lehet kikapcsolni a multiwindow-t?Display/megjelenítésnél nem találtam semmit...nagyon zavar
-
noxon
őstag
válasz
vrgkrisztian #29932 üzenetére
Eddig én se vettem észre, csak most feltettem egy s4-es statusbar mod-ot amitől átlátszó lesz és valami bugja miatt, a képernyőzárnál is a kezdőképernyős háttér marad és annál bukott le, hogy az sötétebb a képernyőzárnál pedig ugyanaz a kép, tehát világosabb, remélem érthető
havri1 sajna mindegy milyen képernyőzár fajtát állítok be, világosabb marad.
-
wdx
őstag
válasz
vrgkrisztian #29929 üzenetére
nem csak nálad. ismert hiba. Apolo kernel tudja még kezelni a NoLED helyett az értesítés villogást... elvileg.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
havri1 #29928 üzenetére
nálam az eredeti tés 4.1.2-ben is ilyen...
más: csak nálam nem működik faszán a noled,mióta 4.1-et használok? egyszerűen ha bekapcsolom a kisegítő lehetőségeknél,akkor elkezd dumálni a touchwiz....(pl,hogy a menüben hanyadik oldalon járok...) a talkback azthittem,az kavar be...de letiltottam,és így is dumál...
-
noxon
őstag
ha ugyanaz a háttér a kezdőképernyőn meg a zárképernyőn akkor miért kicsit világosabb a képernyőzárnál? Más nem vette észre?
-
Burt1793
veterán
válasz
kecsetihunor #29923 üzenetére
Nálam lilás-kék.
-
Burt1793
veterán
válasz
kecsetihunor #29919 üzenetére
Ez személyfüggő, én a CWM-mel ismerkedtem meg hamarabb, nekem az átláthatóbb, de a TWRP szinte ugyanaz.
A belső tárhelyet csak twrp-vel tudtam fomázni, cwm-mel nem. -
imi0424
senior tag
válasz
megelőztek
-
wdx
őstag
válasz
általános használatban semmi különbség. a recovery az, ami eltérő.
a TWRP kicsit talán modernebb, mint a CWM. nekem jobban bejön, okosabbnak tűnik, átláthatóbb a TWRP recovery. -
Burt1793
veterán
Az akkuidő tényleg szép, a rom is egész jó volt, de voltak benne zavaró dolgok, amik miatt visszaálltam, ha lesz végleges verzió, kipróbálom.
A témázgatásról annyit, hogy elég egyszerűek azok a témák, igaz, cseréli az ikonokat és a betűtípust is, de én a snapdragon felületénél szebbet nem találtam (persze ez szubjektív).
Zavaró a sok kínai ikon, program és a lehúzható menü, meg a beállítások folyamatos akadása.
Ezeken a semmiségeken (remélem ezek ki lettek javítva) nagyon tetszik. Jó a zenelejátszó, a galéria, a feloldóképernyő, a kamera és a widgeteken kívül minden más tényleg jobb mint ez. De ezt egyelőre jobbnak érzem.
Remélem és gondolom, hogy szólsz majd, ha kiadják a véglegesebb verziót és akkor majd bepróbálkozom nála ;-)Nekem most 29%-ot esett az aksiszint, 45 perc kijelzőhasználat volt.
De ennek most örülök, mert már rég volt ilyen jó. 1 nap 6 órás készenlét, majdnem folyamatos wifivel. -
wdx
őstag
válasz
Ed3r_X_ #29912 üzenetére
amennyire kell egy magamfajta embernek. még nem találtam benne hibát. mármint a mostaniban. az eddigiek is atomstabilak voltak, csak pendrive csatlakozásánál volt egy hibaüzenet, de azt is kijavították.
le a kalappal előttük. sokkal stabilabb, mint a többi ROM.a tudásáról ne is beszéljünk, kedves Burt!
nem tudom, mitől érezted fapadosnak, de ebben beépített víruskereső, antispam, tűzfal, startup vezérlő, power widget személyreszabó, hülyére témázás, stb, stb... nem reklámozom, de na... ez a rendszer már most jobb, mint bármelyik eddig, amit próbáltam, és még nem értünk a végleges verzióhoz.2 óra kijelzőidő, és 27%-ot esett egy 1650-es akkuval...ebben van facebook, teamviewer, opera classic, telepítések, fényképezések, telefonálások is.
-
Csatsa
tag
A telefonos vírusírtók akkor is jeleznek ha túl sok hozzáférést kér a letöltendő program a telefonodhoz, így az már eleve gyanús lehet nekik és riasztanak. Amúgy épp ezért nem használom őket én sem mert sok a felesleges riasztás és így teljesen feleslegesen ne fusson nekem semmi a háttérben.
-
Kékes525
félisten
válasz
kecsetihunor #29901 üzenetére
Melyik ROM alatt próbáltad?
-
Kékes525
félisten
válasz
bAtt001 #29905 üzenetére
Mert sok infót olvastam, hogy az androidos rendszer az egyik legfertőzöttebb.
Habár eddig sok programot használtam, egy kettőnél jelzett, de biztos hogy vakriasztás volt, mert a vírustotál semmit sem mutatott (esetleg 1-2-öt kevésbé ismert cégeknél).
Ami érdekes, még az sem ami a telefonomon jelzett.
Persze a vírustotál PC-én futó vírusokat ismeri (azt hiszem) leginkább, arra van elsősorban kihegyezve, de azért furcsa, hogy ugyanaz a cég vírusirtója a vírustotál szerint OK, míg a telefonomon jelez. Egyik kéz nem tudja mit csinál a másik? AVG-nél is tapasztaltam már ezt. -
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #29903 üzenetére
a MIUI nekem stabilabb érzés, jóval! A mostani verzió már ezerszer smooth-osabb, mint a Snapdragon.... nekem. De mint tudjuk, minden telefonon másképp mennek a dolgok... a tied amúgy is különc a kamera miatt.
ha így folytatod kiközösítünk
ja igen, és még vmi apróság: MIUI-val nem csak egyszer sikerült 6 és fél órás kijelzőidőt csinálni... általában minden nap 5 óra feletti volt.
Snapdragon-al az első két nap volt rekord értékű, de az apróbb stabilitás gondok engem zavarnak. így egyértelmű volt, hogy visszatérek.
amúgy is csak a kíváncsiság vezetett "félre"...ez a guru érdekelt leginkább, de ugye kiderült, hogy parasztvakítás kb. -
wdx
őstag
legjobb víruskereső a beépített google féle. telepítéskor megnézi, hogy mi van... azt annyi.
-
Burt1793
veterán
válasz
bAtt001 #29905 üzenetére
Hát igen, persze, ha S4-e lenne és túl gyors lenne és túl sokáig bírná egy töltéssel, akkor én is elgondolkoznék egy-két élő háttérképen, vírusirtón, facebook messengeren...
Azért gépre nem hülyeség a vírusirtó, főleg, ha van bent egy SSD, akkor már meg se érzed, hogy fent van a vírusirtó.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám alapértelmezetté tenni a jetaudio-t? BT headsettel használom és a play gombra mindig a gyári zenelejátsztó indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest