Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok kedves mindenki!
Elvileg akkor ma (Március 03.) jön ki Magyarországra a hivatalos JB ? Mert én most már nagyon ráraknám vagy így vagy úgy de ha ma estig nem tudom normális, "legális" úton rárakni a telefonra a rendszert akkor rárakom én.[ Szerkesztve ]
-
IMX2
csendes tag
Ok, akkor felkerül a JB. Segítenétek benne kicsit?
Gondolom egy rootal kéne kezdenünk, Ha ez meg van akkor odinal fel kell pakolni az új rendszert igaz? Meg be kéne iktatni a kettő közé egy biztonsági mentést talán. Melyik romot érdemes fel rakni? -
IMX2
csendes tag
sziasztok. Leszedtem Samfirmware-röl a "Nordic countries"-es JB... na ezt odinba hogy rakjam föl? melyik fájl megy hova? van egy .dll meg egy .tar.md5 kiterjesztésű. A telefont már ki rootoltam a délelőtt folyamán. előre is kösz a válaszokat.
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki abba az ügyben segíteni hogy 4.1.2-es gyári rendszer alatt hogyan tudnék a zenelejátszóban az albumokhoz, albumborítót rendelni? (Gyári programban gondolkozok mert tetszik az egész felület.)
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
CM 10.1 -zel kapcsolatba érdeklődnék, olyanoktól akik napi szinten használják.
Mennyire stabil a rendszer? Gyári jb-hez képest milyen az ütemideje? Milyen bugok vannak még?(már ha vannak)
Válaszokat előre is köszönöm! -
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
nem tudom odinal felrakni a recovery-t... felrakja utána újraindul a teló (sárgaháromszög a Samu felirat alatt) és nincs semmi a kijelzőn, a kis ledek se világítanak alul. Csak lefut a telefon boot hangja de nem lehet életre kelteni a kijelzőt! Cm 10.1(vagy bármi használhatóbb főzött rom) miatt akartam rárakni a recovery-t. Xda-n a fórumba olvasva nem csak nekem van ez a problémám de ott nem igazán feleltek szerencsétlen sorstársaimnak. Download modba indítottam el a telót és visszaraktam rá a gyári 4.1.2 és most újra van kép...Valaki tud segiteni nekem ebbe a problémába? -
IMX2
csendes tag
#18162-re valaki?
[ Szerkesztve ]
-
IMX2
csendes tag
Cm 10.1 et lehet telepíteni Philz kernelre?
csak mert van egy ilyen utasítás xda-n: Make sure you're NOT RUNNING A KERNEL WITH THE MMC-SUPERBRICK-BUG. If you're unsure, flash this ClockworkMod-Recovery using Odin/Heimdall.
- Make sure you're running a proper working ClockworkMod-Recoverybár lehet én értem félre(
nem vagyok egy nagy angol zseni) -
IMX2
csendes tag
Tegnap este felraktam a neatromot... nem kellet volna. Fagy, akad. Mitöl lehet? Mert gondolom nem ilyenek kéne lennie ha ilyen sokan használják itt és dicsérik. Pedig full wipe is meg volt!
-
IMX2
csendes tag
PhilZ-böl nem lehet telepíteni az Omega romot? vagy mi lehet a baj? Bootloopol a teló...Két napja ennek a romnak a felrakásával szenvedek
-
IMX2
csendes tag
(Lehet kissé off topic egy része annak amit írok szóval sorry )
Sziasztok!
Csak nekem jellemző androidra az a fura folyamat hogy: Felkerül egy rendszer a mobilra.Szép,jó,Szuper. Nincs semmi gond vele szépen fut, lassan meg szokom az új rendszer funkcióit is. Mikor már teljesen hozzászoktam a helyzethez egy idő után(ez változó valamikor 1-2 hét, de van hogy 1-2 hónap) a rendszer elkezd leépülni. Hogy is magyarázzam meg ezt...
Szép lassan leállnak a rendszer funkciói míg egyszer csak teljesen össze nem omlik...És mi előtt bárki rákérdez nem konkrét rendszeröl van szó. Ezeregy rendszernél történt ez velem és nem ez az első androidos telefonom(Mert ez a második S2 előtt egy Galaxy Ace-m volt és azon se volt sokáig a gyári szűz rendszer)
És gondoltam most már ezt így kiírom magamból mert néha kicsit idegesítő...És van még egy két ilyen androidos ismerősöm és náluk is ez szokott lenni(mondjuk nekik Sony Ericcson Play és egy LG Optimus 2X a választott készülék)Nem tudom kinek lesz türelme ezt a sok hülyeséget végig olvasni amit írtam szóval lényegre térek
Szóval most épp Omegáról akarok Miui-ra váltani(mert az omega kissé haldoklik a telefonon),azt akarom feltenni a telefonra. Tudna valaki egy minimális telepítési útmutatót adni mert neten nem sokat találtam. Persze gondolom hogy full wipe ( pl CWM kell?) meg ilyenek de megköszönném nagyon a segítséget valakinek -
IMX2
csendes tag
Sziasztok fórumlakók!
MIUI van a mobilomon most már majdnem másfél hónapja.Tetszik minden de az utóbbi hetekbe napokba a rendszer iszonyatosan belassult, sokat gondolkodik meg sok app szét fagy. Vajon miért csinálja ezt? És hogy tudom kijavítani? -
IMX2
csendes tag
3.8.9-es miui-nál hol lehet kikapcsolni a multiwindow-t?Display/megjelenítésnél nem találtam semmit...nagyon zavar
-
IMX2
csendes tag
Miui 3.8.16 mellet apollo kernel megfér?
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok! Miui használóktól kérnek egy kis segítséget. Jönnek ki ezek a heti frissitések miuira de ha felrakom ezeket az updateket a telefon elkezd újra-újra indulni. Föleg média használat közben kezd el igy újra indulni. A másik "tünet" hogy kifagy a telefon. Fekete képernyő, az egész hátlap forró és csak aksi kivétel után hajlandó elindulni újra a mobil. Ilyenkor mindig vissza rakom a 3.8.30 as rendszert. Ezek a problémák ha jól vettem észre a 3.9.x updatepackoktól fölfelé mind eljöttek. Valaki tud nekem valami megoldást mondani? Előre is köszi!
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!Valaki akik MIUIba otthon van segítsen pls. Nem tudok play áruházat tenni miui alá! Mindegyik vagy szerverhibára hivatkozva leáll, vagy egyszerűen azt írja nincs kapcsolat. Honnan tudok használható store-t rakni alá?
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam a telefonra a PACromot. Az a probléma hogy ha hívnak a telefon nem csörög hanem csak egyet pittyeg a mobil majd elutasítja a hivást. Valaki tudna segíteni hogy ez mitől van? -
IMX2
csendes tag
És még valami feltűnt ezzel a PAC-rommal kapcsolatban. A képernyő széle kb egy fél centis részen nem érzékel.A képernyőzár, és a menü egyéb részeiről való átlépés néha pofátlanul sokáig tart. Szóval ezeket még az előző kérdéshez hozzá...Tud nekem valaki ezek problémák megoldásában segíteni?
-
IMX2
csendes tag
4.3 slim bean alá milyen kernelt ajánlotok amitől kevésbé merül az aksi? 9 óta 50%ot merült a telefon,pedig csak wifin van.
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy: Miui-t probálok felrakni a mobilra minden jól is megy amíg fel nem rakom a gapps-t mert onnantól reboot után teljes káosz semmi nem működik,sorra jönnek fel a hiba üzenetek. Mit csináljak? hol lehet a hiba? -
IMX2
csendes tag
Eredeti hivatalos MIUI hoz milyen gapps kell? Tegnap este óta próbálom felrakni a romot de nem sikerült. Ugye elvileg a telepítési sorrend : rom, multi lang, reboot majd gapps. Na amíg fel nem rakom a gapps-at jól megy minden. Amint felkerül,a rendszer összeomlik, hibaüzenetett hibaüzenetre halmoz. Segítsetek please, két napja ezzel szívok
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
Miuiba le lehet valahogyan fordítani mondjuk egy zárképernyőn lévő szöveget? Kicsit szúrják a szemem a kínai karakterek.[ Szerkesztve ]
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok! MIUIval volna egy kis problémám. Tegnap este a telefon jelezte az OTA frissítést, leszedtem, felrakta. De mikor újraindult a telefon eltűnt a Play Store...mondom mindegy úgy is van Gapps a telefonon gyorsan felrakom. Feltelepítés, telefom restart. De még mindig mindig nincs play store...vajon mit kéne csinalnom hogy vissza kerüljön?
-
IMX2
csendes tag
Erre valaki?:[#35943]
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
CM11 alatt az utóbbi 2 napba olyan problémába ütköztem hogy valami egy folytában maximumon pörgeti a procit, melegszik a telefon (simán felmegy 55fokig is).Merül mint az őrült... És az akkumulátor használat alapján a "Média" meríti a legtöbbet -
IMX2
csendes tag
válasz Dongatto01 #41670 üzenetére
Ha csak az apk-t akarod "kiszedni" akkor a az ES File Explorer-t ajánlom. Van benne egy funkció amivel minden telepített alkalmazás apkját eltudod küldeni/letudod menteni
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok! Telefonom egyfolytában azt jelzi hogy töltőn van. Mit csináljak ?
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám volna hogy a mobil el-el dobálja a wifit aztán visszacsatlakozik. Elég random időközönként. És nem a jellel van a baj ez biztos.Neat v6.4 van a telefonon.
-
IMX2
csendes tag
Nem vált be a dolog ugyan úgy eldobálja cache-ek törlése után. Csak nem értem mitől kezdte el ezt amikor eddig teljesen stabil volt a rendszer. Nem nagyon van ínyemre hogy újrahúzzam, főleg hogy nekem még van ez az USB csatlakozós probléma is(mármint hogy van amikor töltő nélkül is töltést jelez). Így minden újraindítás felér egy tánccal a halállal...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.