Hirdetés
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
én is állítgattam i9000en a hozzáférési pontokat, de szerintem ez a legkevésbé fontos szempont, ezért egy verzióval régebbi romot használni butaság.
A mobil tv-vel nem tudok vitatkozni, de szerintem elég kevesen használják azt a funkciót, legtöbb embernek max jár az előfizetéshez. Én is T-s voltam annó, aztán haverokkal meg családdal összebeszéltünk,és beléptünk egy publikus flottába telenorhoz, így kicsivel T percdíjak alatt beszélünk, meg egymás között ingyen van külön csomag nélkül Mondjuk mobil TV-m nem volt soha, nem is éreztem jelentőségét.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
saphancs
aktív tag
egyenlőre abban van még mindig nem mertem hozzányúlni
kék csík elindult kábé 1/4 nél szakadt meg a telepítés.
Próbáljak meg egy aksikivétel downloadot?
A gond az, hogy a PC azt írja, hogy nem ismeri fel az usbre dugott eszközt[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
dreamtom
csendes tag
"az xperia s kijelzője nem olyan vészesen csúnya"
Az Xperia S még tényleg gyengébb minőségű, viszont az egyik kollegámnak Xperia P-je van, WhiteMagic kijelzővel, csak a felbontás kisebb, ámultam és bámultam amikor egymás mellé tettük az S2-t meg a P-t. Ugyanazt a weblapot betöltve a P-nek sokkal szebb fehérjei voltak, konkrétan az S2 képe szürkésnek tűnt mellette. Feketében viszont az S2 volt a jobb
Hangban mindenképp jobb a Sony, képben egyéni meglátás kérdése, hardweresen kb ugyanaz, az oprendszert viszont a Samsung szerintem jobban összerakja.Samsung Galaxy S6 - 6.0.1
-
anonym1s
őstag
Na és mi az?
Az nem lehet hogy a fw verzióból csak az utolsó három karaktert ellenőrzi, plusz az eredeti product code és ez alapján tölti le a frissítést? Pl. az én esetemben ez LSQ + O2U és letölti az O2U-ra az LSS vagy LSW frissítést, de nem tudja telepíteni az ORA fw-emre.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Ez elég nagy hiányosság a gyártótól,pláne mert hivatalos útról beszélünk.A nem hivatalosan kiadott romok,pl.CM10.1-nél megoldották,igaz csak az alap wipeokat (cache,dalvik) mert valószínűleg ennyi elég is neki.Én a gyárit,igaz sok már romot is,nagyon "félkész" állapotúnak ítélek meg,pont az ilyen hiányosságok miatt...és akkor még sorolhatnám.Nyilván sosem lesz minden igényt kielégítő rendszer,mert a világ így működik.
-
nfsu17
veterán
és az az út milyen, amit már javasoltak, hogy ICS-re frissítés OTA-n, majd pár perc múlva a beállítások menüben egy gyári visszaállítás....kellően "gyári" lesz ekkor a dolog (mint pl új teló vásárlásakor), vagy a legtutibb az odin, meg a wipe-ok?
de ezt meg ugye a legtöbben nem fogják bevállalni (én sem), mert nem értenek hozzá.
ha van hivatalos megoldás (ota), akkor azt használjuk. -
Nimda
addikt
Én azt vettem észre,hogy az átlag felhasználók sajnos nem kapnak tájékoztatást a frissítés utáni reset szükségességéről.Maximum annyit,hogy szükség lehet a telefon újraindítására...ami persze nem elég.
Egy példa: nemrég jött ki Advance-ra a JB,amit hivatalos úton ugye kies-sel frissítettek.A telefon gazdája panaszkodott,hogy valami nem százas a telóval,lagg hegyek,leálló appok stb...egy wipe ugyan megoldotta,de a szerencsétlen honnan tudta volna,hogy frissítés után bizony szükséges,de egyáltalán azt,hogy mi az a wipe?...ja persze egy élelmes vagy ráérő ember,aki biztosra akar menni,az nyilván szervízre bízza a hasonló nyalánkságokat de akkor minek az otthoni hivatalos szoftver frissítési lehetőség? vagy akár az OTA,ha a rendszer nem úgy működik,ahogy elvileg kellene? ezeknek a dolgoknak már rég automatikusan kellene működniük.A "jövő szoftverébe" már illene beletenni,fejlesztés gyanánt...persze olyan módon,hogy a felhasználó adatai ne sérüljenek...ha jól tudom,ma már tudnak úgy formázni egy tárhelyet,hogy az adatokat ideiglenesen áthelyezik.
-
hcs57
őstag
Éppen ez az... miért ez lenne a megoldás? OTA frissítés volt, ellenőrizte a programokat is, amikor visszapakolta.
Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy az akku log kiürült, újra kell tanulnia.
Miért mondja valaki ilyen könnyedén: törölj mindent...Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
Abban igazas lehet, hogy egy szétbarmolt rendszeren egy ilyen törlés csak használ... de nekem a gyári 4.0.3-ra - nem volt még rootolva sem - jött az OTA. Ugyan "szakértsd" már meg, miért kell akkor a törlés?
Előtte iPhone-t használtam, annál ne tapasztaltam ilyet.. igaz az IOS volt.Biztos, hogy kell a törlés?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
ntomi0730
senior tag
De az OXF-be is benne van, legalább is a KIES szerint. Ezért írtam ezt: Ez a magyar JB egy az egybe ugyanaz mint a Baltic (SEB-XWLSS)!!! Nekem ez volt fent már rég óta, és az ég adta világon minden egyezik (PHONE-MODEM-CSC). Kiváncsiságból rátettem KIES-re, kiírta, hogy ez a legfrissebb softwer. Pár nappal ezelőtt a XEH megjelenés előtt még azt írta, hogy NEM TÁMOGATJA....,ami persze természetes, mivel akkor még nem jött ki rá. Csak mint érdekességet írtam le. A KIES szerint XEH a product kód.
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Annak idején 3+1-el raktam fel a gyári magyar 4.0.3-t (csak rendszer takarítás miatt, és mert visszaálltam JB-ről), majd valamikor később sima 1fájlossal a Balticot (XWLSS). Előtte-utána természetesen volt visszaállítás. Maradt a XEH. Viszont, ha az XWLSD-t raktam, ami már nem tudom mi volt, az elvitte a product kódot is. Végül is mindegy, ha a Samsung ezt adta ki nekünk. Persze, ezek attól függetlenül érdekes dolgok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.