- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19849 üzenetére
Igen, tudjuk....
Mégis érdekes, hogy próbaként leszedtem a cube acr t, és hibátlanul rögzít. Ugyan sokan panaszkodnak az áruházban, hogy egy ideig megy csak....
De, vannak olyanok is, akik samu telefonnal is 5* adtak az appnak, vagyis megy nekik. Én azért egyelőre megtartom, kíváncsi leszek meddig megy jól, ha beválna fizetek is érte. Nekem fontos lenne, mert megkedveltem, hogy mikor pl hibákat adnak le amire mennem kell, nem kell jegyzetelnem, hanem csak visszahalgatom aztán kész. Arról nem beszélve, hogy szeretett családtagom, aki már nincs köztünk sajnos...szóval az ő hangja is megvan, több beszélgetésünk is. Még huawei telómmal rögzítettem, mert azzal ment tökéletesen. Szóval azt akartam csak kihozni ebből, hogy eu s telefonnal, androidon sem tűnik olyan egyértelműnek ez a tiltás, mert ahogyan egyikünk látja a win intézőben a storage mappát, a másik meg nem, úgy itt is ez látszik, hogy van akinek rögzít régiókód csere nélkül is, a másiknak meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest