- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Nem egyszerűbb akkor a sok app beállítgatás helyett egyszerűen egy Google Drive (vagy bármilyen más felhőalapú szolgáltatás) mappát létrehozni erre a célra? Tehát én 1-2 kép vagy dokumentum hirtelen mozgatására használom 99%-ban a Quick Share-t. Egyébként kábel, ha nagyobb adatmennyiséget kell átvinni. Viszont most visszateszem a Samsung Flow-t, amit előtte használtam erre, hátha rájövök, hogy volt oka az áttérésnek Quick Share-re vagy csak úri passzió volt anno.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
golyós #19498 üzenetére
Más megoldás: gyakorlatilag majdnem FTP kapcsolat.
Solid explorer fájlkezelő az nekem minden telón fent volt, ezen is itt figyel.
1. Megnyitod a explorer fájlkezelőt, és ott az FTP re kattintva. Itt látni fogsz egy url t.
2. Sajátgépre katt, ott fent a címsorba beírod ezt az url címet/ enter. Kitöltöd az adatokat, megjegyezteted és ott van a sajátgép menüben a telefonod. Többé nem kell beírogatnod semmit, a sajátgép címsorába is mindig ott lesz, ide sem kell többet beírnod. Gyakorlatilag a routered kell hozzá, és még internet sem kell hogy legyen, csak a routereddel meg tudod ezt csinálni.
Innentől kezdve így is másolgathatsz oda-vissza.
Most ki is próbáltam, a solid Explorert, tökéletesen működik. De bármilyen FTP programmal működik, vagyis majd mindegy melyiket teszed fel a mobilodra. Az asztalira nem kell semmit feltenned, csak a sajátgépbe kell beírnod az FTP app által kiírt url t. Ennyi.... -
olajbogyo
aktív tag
válasz
golyós #19496 üzenetére
A Windows 10 a gond! Nem megy, csak win11 alatt!
Nekem azért megy simán, mert win 11 prom van. Azt gondoltam először, hogy be kell jelentkezve lenni a Microsoft fiókba is, de nem az a megoldás, mert ha kijelentkezem, akkor is tökéletesen megy.
Annyi kell csak, hogy a windows kapcsolatnak, be kell kapcsolva lennie a telón, és máris megy. Ott virít, a tárolók között.
[link] -
golyós
addikt
válasz
olajbogyo #19493 üzenetére
Be van kapcsolva
A laptopon a hálózatra kattintva a router és a laptop jelenik meg
A telon a filekezelőben a hálózat alatt megjelenik a laptop neve
1. nem találok ilyet, hogy wifi fájlmegosztás, még a fejlesztőiben sem
2. nem jelenik meg a laptop, gondolom nem tud vezeték nélküli tükrözést a laptop
3. priváton van
4. be van kapcsolva
5. Nem találok hibát illetve nincs tiltva sem a telefon, de nem találom az engedélyezés lehetőségét sem
6. most fogom telepíteni a TC-t
7. megvolt, semmi.Annyit találtam, hogy a laptop a 2,4ghz-en csatlakozik a routerre a telo viszont 5ghz-en
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
golyós #19492 üzenetére
Hálózat felderítés be van kapcsolva a gépen?
Lehet amiatt nem jelenik meg nem?
Ha rákattintasz a hálózatra mi jelenik meg?
Ha a teló saját fájlkezelőjét megnyitva, rákatt a hálózatra, lát valami hálózati cuccokat? Mert nekem Ha rákattintok, látja a nasomat ugye a tv met....stb
Majd otthon meglesem tüzetesebben...Ja, a TC nem kell mindkét eszközre, elég az asztalira. Ott úgyis el tudod dönteni, hogy arra, vagy arról akarsz tölteni
Megkérdeztem a mesterséges intelligenciát, mit szól eme problémára, íme:
Ha a Samsung Galaxy S23 Ultra nem látszik a Windows Intézőben Wi-Fi hálózaton keresztül, itt van néhány lépés, amit megpróbálhatsz:
1. **Wi-Fi megosztás engedélyezése**: Ellenőrizd, hogy a telefonon engedélyezve van-e a Wi-Fi fájlmegosztás. Ezt általában a "Beállítások" -> "Kapcsolatok" -> "Wi-Fi" -> "További beállítások" -> "Fájlmegosztás" menüpont alatt találod.
2. **Fájlmegosztás aktiválása**: Ha a telefonod rendelkezik "Smart View" vagy "Samsung DeX" funkcióval, próbáld meg aktiválni ezeket, hogy láthatóvá váljon a készülék a hálózaton.
3. **Hálózati és megosztási központ**: A Windows számítógépen nyisd meg a "Hálózati és megosztási központot", és győződj meg arról, hogy a "Privát" hálózat van kiválasztva, nem pedig a "Nyilvános" hálózat.
4. **Hálózati felfedezés**: A Windows beállításokban keresd meg a "Hálózati felfedezés" opciót, és győződj meg arról, hogy engedélyezve van. Ezt a "Hálózati és megosztási központ" -> "Speciális megosztási beállítások" menüpont alatt találod.
5. **Tűzfal beállítások**: Ellenőrizd a számítógép tűzfalbeállításait, hogy nem blokkolja-e a telefon megjelenését a hálózaton.
6. **Harmadik féltől származó alkalmazások**: Ha van telepítve bármilyen fájlkezelő alkalmazás a telefonodon, amely támogatja a hálózati megosztást, próbálj meg azzal csatlakozni a számítógéphez.
7. **Újraindítás**: Végül, de nem utolsósorban, próbáld meg újraindítani mindkét eszközt, hogy frissítsd a kapcsolatokat.
Ha ezek a lépések sem segítenek, érdemes lehet egy másik fájlmegosztó alkalmazást, mint például a "Send Anywhere" vagy a "AirDroid" kipróbálni, amelyek lehetővé teszik a fájlok átvitelét Wi-Fi-n keresztül.
Hátha.....mert az az igazság, van benne logika amit mond.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
golyós #19489 üzenetére
Akkor próbáld meg így!
[link]Hazaérek ránézek, és majd még dumálunk, ha valamire rájövök, hogy mi kell hozzá, hogy láthasd simán Windowsban is.
Ez nálad be van kapcsolva (közeli eszközök keresése)? Mert hirtelen ez jut eszembe.......nem biztos hogy ez kell hozzá, de hátha
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
golyós #19485 üzenetére
Szia!
Amikor a windows kapcsolatot bekapcsolod, neked nem ismeri fel a gép egy külön meghajtónak a telódat? Megnyitod a sajátgépet, és ott van az összes tárolóim között a samu23u is, mint "storage".
Amikor hazaérek, és bekapcsolom az asztalit, a telefonom azonnal jelzi, hogy kapcsolatba vagyok a géppel. De innentől engem nem érdekel a saját windowsos kapcsolata. Nem foglalkozom qr kódokkal, be is zárom az asztalin a "telefonos kapcsolatot"
A lényeg hogy innentől ott van a telóm, mint külön meghajtó, és dobálok oda vissza bármit. Tegnap épp egy 14GB os csomagot tettem a telefonomra, olyan 80-100MB/s sebességgel. Olyan 2-3 perc alatt ott volt a telómon a csomag. Nekem ettől gyorsabban nem kell. De, pl total commanderben is látom ha a commander hálózati fülét lenyitom, felsorolja az összes csatolt tárolóimat, mint pl nas/videó, /zene/képek stb mappát, a dokkolóban lévő lemezeket is, és ott van a storage is, amit ha lenyitok ott vannak a telefonom mappái. Ebbe aztán bármit dobálhatok, vagy fordítva, a telóról a gépre, nekem ezzel sosem volt bajom, ettől jobb nem is kell. Egyszerűbb még attól is, hogy a synology nasom mobilos ds fájlkezelőjét használjam. Csináltam tegnap képet róla, kb így néz ki. Nálad nincs így? Wifin vagy, azonos hálón?
-
Tomi881
tag
Az októberi update is megérkezett.
[kép] -
-
joccmocc
csendes tag
válasz
tylerddd #19475 üzenetére
Nekem a quick share mindig nagyon nyögvenyelős volt az S23U és Windows között, bármelyik irányban (különösen ha nagy mennyiségű adatot akartam mozgatni), ezért én egy külső SSD-t használok inkább filetranszferre. Nekem ez sokkal gyorsabb és biztosabb a kapcsolatot biztosít.
-
joccmocc
csendes tag
válasz
JeffDebr #19474 üzenetére
Nekem nem "romlott el" ez a beállítás (bár nekem az "elhúzós gesztus" csinálja a screenshot ot).
Settings -> Advanced features -> Screenshots and screen recordings -> Hide status and navigation bar [magyarul kb. Beállítások-> Haladó Beállítások-> Képernyőfotók és képernyőfelvételek -> Státusz sáv és navigációs sáv elrejtése]
megoldja a dolgot? -
tylerddd
veterán
Használja itt valaki a Quick Share-t a telefon és Windows-os gép között? Azt veszem észre, hogy a telóról zökkenőmentesen átmegy elsőre a tartalom, de ugyanazokkal a beállításokkal amikor gépről küldenék a telefonra, kínlódik. Első körben a készülékem fogadó készülékként 2-3-szor is megjelenik a céleszközök listában, de ha rányomok egyikre, meghiúsult küldést ír és el kell játszani néhányszor, mire átmegy.
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
Valamikor a Good Lock-ban beállítottam a dupla hátul koppantásra készülő screenshot-ot, és volt rá lehetőség, hogy a képernyőt fotózta le, nem a kijelző TELJES tartalmát. Így most utólag le kell vágnom a tetejéről a státusz sávot, meg akár alulról a vezérlőgombokat.
A frissítéssel vették ki az opciót vagy én vagyok ügyetlen?
Másik kérdésem: zárképernyőről el lehet tüntetni az éppen futó zenelejátszók (a gyárit és a powerampot használom felváltva) vezérlőjét?
köszi -
gippazoid
senior tag
Ha autóban vagyok, de ki van kapcsolva annak rádiója mert nem akarok zenét hallgatni, akkor is kapcsolódik hozzá BT-n a telefon és kihangosítódnak a hívások. Ez így OK.
De, az értesítési hangok nem szólalnak meg így semmiről se tudok. Se üzenet se semmi. Ha nem kabátzsebben van a teló akkor esetleg a rezgést érzem de abból nem tudom hogy SMS, üzenet Viberen, WhatsApp-on, vagy csak egy mail.
Van lehetőség az értesítési hangok telefonon megszólaltatására BT kihangosítás módban?
Ha az autó rádiója be van kapcsolva, ezek a hangok akkor sem szólalnak meg.
De legalább akkor szólhatnának ha a fejegység ki van kapcsolva. -
gippazoid
senior tag
válasz
gjoco1 #19428 üzenetére
Nem hülyék ülnek ott sem. Arra nem gondolsz hogy jófejségből megoldották az adminisztrációs dolgokat FR nélkül neked? Különösen mert esetleg korábban rosszallásodat fejezted ki már leadáskor azzal kapcsolatban ha FR lesz... ezt nyilván nem fogják az orrodra kötni, de el kellene kicsit gondolkodni a hülyézés előtt. Dolgoztam ebben az iparban sok évet, volt, hogy az önzetlen jófejség majdnem visszaütött mert az ügyfélke később még sem volt tekintettel arra, hogy árthat annak aki jót tett vele, ha később leleplezi hogy a kedvéért eltértek a szabályoktól.
-
gippazoid
senior tag
válasz
MaxxDamage #19422 üzenetére
Akkor mégsúgom, a Samsung-nál sok éve kötelező része a folyamatnak. Gyári szerverrel kommunikál a teló, le kell mennie minden folyamatnak. Ha nem akkor hiába fotóznak le mindent, elutasítják a garis elszámolást. Az adminisztráció egyetlen javításhoz már a nevetséges és értelmetlen szintet is túllépte. Persze nem minden országban sz.patják a népet (szervizest és vasarlót), Angliában egy haver bevitte papírok nélkül(!) a telót, megnézték gépben, hogy érvényes rá a garancia, kezébe nyomtak egy 'újat' (nyilván refurbished mint az iPhone-ok) és sűrűn elnézést kértek a kellemetlenségért. Nálunk meg jó ideig a Telekom jótállási jegyét (hivatalos viszonteladó) nem fogadta el a magyar Samsung...
-
válasz
Bferibörs #19462 üzenetére
Okok, nem pofázok bele, mert nem próbáltam más telót, utolsó Huawei, amit használtam, az a Mate 20 Pro volt.
Emellett nem is próbálok meg sötétbe mozgó objektumokat fotózni.
OFF: bár nemrég sikerült 2 denevért lekapnom korom sötétben, pedig nem ez volt a cél....ja, meg nem is telóval csináltam
-
-
Arageus
tag
Legyen kéznél izopropyl alkohol, ha mégis belemegy, akkor alkohol + fogpiszkáló + fülpiszka kombókkal szépen ki lehet tisztítani.
Én is leragasztottam, de maga kijelző üveg és fémkeret közötti pici rés, csak bevezetett némi ragasztót, pedig teljesen le volt ragasztva a hangszoró.
(lehet le kellett volna a teljes felső 1-2mm-t is? talán, már sose tudom meg)
a többi nyílás mint hangszoró, usb, hangerő azokat szépen telibe tudtam ragasztani, ott nem is volt gond. gombokra különösen figyelj, ha oda bejut, onnan már macerásabb kiszedni.
Azthiszem ilyen készleteseknél nem csak ragasztó de kis vatta darabok is vannak, a felesleg "felitatására". -
Bferibörs
addikt
-
válasz
Plazmacucci #19457 üzenetére
-
gjoco1
addikt
Tapasztalatom nincs , de készülök makd és több YT videót néztem róla . Jobb üvegekhez a készlet tartalmazza a szükséges hozzávalókat . Úgy a hangszóróhoz és az USB aljzathoz is .
Ha esetleg valahol megcsurran , azt rögtön letörölve nem lehet gond .
Bár magam nem látnék hozzá -
Prien
addikt
Akik már tapasztaltak az uv ragasztózásban...Van valami tuti módszer, hogy ne kerüljön be a hangszórókba véletlenül se?
-
-
joccmocc
csendes tag
Nem értek a szoftverfejlesztéshez, de laikusként én szinte biztosra veszem hogy a mobilok fényképezéskor jelentős mennyiségű (6-15) subpar primer képekből egy jól finomhangolt algoritmus alapján kreálják a végterméket, tehát a kép az egy mesterségesen generált termék. Emiatt az én felfogásom szerint annyiban különbözik egy AI-generált képtől, hogy a kamerán keresztül megmutatjuk neki, pontosan milyen témáról, milyen elrendezésben szeretnénk képet generálni. Emiatt viszont véleményem szerint teljesen felesleges a hagyományos fényképezőgépekkel összehasonlítani, ahol máig a ténylegesen a szenzorra vetült kép kerül rögzítésre, amit a kép készítője (ember) finomhangol az erre kifejlesztett szoftver segítségével.
Sajnos számomra úgy tűnik, hogy a Samsung képkészítő algoritmusa bizonyos szempontok szerint / körülmények között elmarad a google és apple jelenlegi megoldásaitól.
-
válasz
Plazmacucci #19443 üzenetére
Hivatalosan is lehet otthon venni Google készülékeket.
-
A mozgások elmosódása fotózásnál jelenség szoftveresen orvosolható lenne? Az S24U is csinálja?
-
jeni
félisten
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Plazmacucci #19443 üzenetére
Látom, sikerült megfognod a lényeget.
-
-
Szellem.
nagyúr
válasz
tylerddd #19441 üzenetére
Én szeretem a Samsung telefonokat, azt nem szeretem amit a cég csinál az elmúlt időkben:
-nincs töltő környezetvédelmi okokra hivatkozva, közben a töltő vásárlás környezetszennyezőbb mintha bedobná a telefon mellé
-nincs fólia a kijelzőn ami azért elég sok gyártónál fent van. Az, hogy milyen és meddig tart lényegtelen. A lényeg, hogy kéne lennie.
A fenti két kiegészítőt illene 5-600ezerért bedobni a csomagba.
-a töltés gyorsaság nem változott. Értem én a Note fiaskó után a félelmet, de akkor el kell menni gyári pszichológushoz és fel kell dolgozni ezt a traumát.
-a kamera nem a legerősebb kés a fiókban. Mozgó rosszabb fényviszonyok között a nyomom és fotózok nem működik, de ez mindenki tudja. Ezen már rég kellett volna javítani. Fura, hogy régen a Samsung élen járt a kamerában, most meg rendre megelőzik a csájná termékek.
-még mindig sok a bloatware alkalmazás a telefonban.
-hiába a sok éves szoftverfrissítés, rendre elcseszik és építik le a telefont. Marketingben jól hangzik, hogy több évig kapsz főverzió meg biztonsági frissítést. A gyakorlatban azonban a Samsungnak nem az az érdeke, hogy te 4-5-6 évig egy telefont használj, hanem vedd meg a legújabbat. Abból lesz neki lóvéra pénz.
A telefonkiegészítők irreálisan drágák lettek. Ez másnál is így van, de emlékszem, amikor még 20k volt egy Apple gyári tok, a Samsung tokokat megvetted féláron.
Kezd a Samsung Apple lenni. Kevés vagy minimális fejlesztés, túl sok bullshit, nagyon drágán és kezdik hülyének nézni a felhasználókat.
Ezek az indokok között vannak kevésbé fontos indokok, de felsoroltam néhányat ami nekem fontos. Persze, nem kell ezekkel egyetérteni, de nekem ezek azok amik miatt nem szimpatikus.
-
tylerddd
veterán
válasz
Szellem. #19438 üzenetére
Jó cucc, de én nagyon szeretem a Samsung gyári alkalmazásait és meg is szoktam őket. Egy Pixelnél lehetne vadászni ezeknek a pótlására mindent. Én ezzel nem akarok foglalkozni.
Egyszer régen volt egy Android One-os készülékem, emiatt nagyon nem jött be, pedig azt gondoltam milyen fa**a lesz.
-
klaya86
senior tag
Nekem tervben volt az S25U. De több dolog is szól ellene számomra. Egyrészt fullra elégedett vagyok az S23U-val. Másrészt pont azokon a dolgokon nem változtat az S25U, amin az S23U -hoz képest javítanék. Marad a 45w töltés. Elvártam volna 2025-ben egy 65w-ot már. Marad az 5000es aksi, miközben a kínai telefonokba már pakolják az új fejlesztésű 6000-6500as akkukat. Marad a 200mp kamera... A design inkább középszerű lesz, mint egyedi. Illetve valahogy azt érzem a Samsung kapcsán, hogy nem azt kapom szoftveres oldalon, mint amit elvárnék. Minden frissítéssel valami csorbul. Először buktam a natív screen sharingot. Kurva gáz. Most az üzemidő lett -25% a legutóbbi frissítés óta. Közben kaptam buzi rajzolgatós AI-t... Fantasztikus... Szépen lassan lejt menet számomra a szoftveres oldal.
-
tylerddd
veterán
Nem is értem amúgy, hogy ez az AI verzió mire jó? Tehát ha felismerné, hogy mit szeretnék körbekeríteni, akkor azt mondanám OK, de ugye nem. Ezen kívül (nálam legalábbis) gondolkodik, mire körberajzolhatok valamit, ez megint gáz. A sima körbekerítésnél pl. kihúztam a tollat és már csinálhattam is.
-
merlin201
tag
-
rajd
tag
Frissítés után másnak is eltűnt az EDGE panelokból az a panel ahol képkivágást, esetleg a képernyőn kijelölve GIF-et lehetett lementeni? Új böngészőt és keresőmotort is kellett választanom, de az nem érdekel. Ezt a panelt viszont sokat használtam és most nincs meg. (vagy csak én nem tudok/látok valamit?
)
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #19426 üzenetére
Jártam ahogy jártam a telcsivel ,így utólag már is lényeges , mert ment vissza a feladóhoz , de nálunk sajnos vissza állíttatták .
Pontosan úgy ahogy momdod . Fingjuk nincs és a régi beidegződött baromségot szajkózzák még most is .
Korábban a Note20 U t vittem ( már lejárt gari ) sufniba akkut cseréltetni és annyit kértek , hogy ébresztő és emlékeztető ne legyen . Nekik jó volt a karbantartási üzemmód .
-
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #19415 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy fingja sincs a szervíznek arról, hogy kell-e vagy sem.
KIjelzőcsere elött csináltam egy biztonsági mentést , biztos ami biztos.
Aztán amikor visszakaptam, kiléptem a szervíz módból és szépen ment tovább a telefon.
Semmilyen FR-t nem csinálnak.
Ez egy beidegződött szervízes baromság. -
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #19423 üzenetére
Beállítások - Eszközkarbantartó - Karbantartási üzemmód
-
-
Capella
senior tag
Én nem csinálnék FR-t magamtól, hanem karbantartási módban adnám le a szervizben. Persze a lehetséges mentések után.
Tényleg ezért volna. Egy csalakozó csere miatt nehogy már FR-es szoftverfrissítést csináljon a szerviz, ha amúgy is a legfrissebb van rajta.
Ha meg mégis legyalulva kapnám vissza a telót, akkor így jártam, és ráérnék akkor belakni nulláról. Minthogy önként és dalolva magam okozzam ezt magamnak.
Saját véleményem szerint túlbuzgó lehetett, aki az infót adta, tuti ami sicher, illetve ehhez vannak szokva még, hogy FR, oszt jónapot. Nincs elterjedve, hogy létezik ez a karbantartási mód, bár egy szervizben illene tudni. -
gjoco1
addikt
Lehet , hogy más EU s Országban nem divat vissza állíttatni .
Réges régen még Nokiás időszakban csak kérni kellett , hogy ne nyúljkáljanak hozzá , csak a jelzett hibához és nem babrálták .
Utána már szép lassan alap volt , mielőtt vissza adták ujra pakolták a szoftvert .
Csak hát ezek nem tudják azt , amit mi . Nevezetesen pl Én használok Kustom cuccokat és hiába a SmartSwich mentés .
Egy jó részét nem menti , csak a mappákat . Annak tartalmát nem .
Nálam egy újra belakás egy teljes napot vesz igénybe , mire minden a helyére kerül . KWGT és KLWP s fájlok vissza pakolása és utána a csinosítás . Banki és közösségi alkalmazásokat újra regizni . . .
Kiráz az hideg , ha már nulláról kell belakjak egy vasat .
Régen szerettem vele b@szakodni , de ma már nem .Ha meglesz a másik telcsim évekig nem akarok másikat ..
-
válasz
MaxxDamage #19408 üzenetére
Ilyenkor csinálnak FR-t a szervizben?
-
A mai nap elkezdett nem tölteni a telefon. Több töltő fejjel és kábellel is ezt írja ki. Akkor ez szerviz lesz gondolom....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia