- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Balúkapitány #18289 üzenetére
Szia.
[Gosund] dugaljakat használok. Maximálisan elégedett vagyok velük. Programozhatóak, telefonról működtethetőek és helyileg manuálisan is kapcsolhatóak. -
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Chrome-ról áttértem Samsung böngészőre.
Az msn időjárás előrejelzés linkjét kimásoltam a chrome-ból de a Samsung böngésző msn híroldalt nyit meg és semmilyen módon nem jutok el az időjáráshoz.
Mi lehet a gond?A link helyett kézi kereséssel se jutok el sehogy időjárás adatokig Samsung böngészőben.
-
taschner
aktív tag
Hol tudom beállitani teloba,hogy a robot porszivot kezelje 2,4 g és nem4-5g menjen wifin?
-
Joccc07
addikt
Üdv.
Tudom, hogy vízálló a készülék de kéne egy kis megerősítés. Most indulunk strandra és ha már vízálló akkor csinálnék pár fotót vagy akár videót is. Mennyire lehet így használni? Soha semmi nem történt a telefonnal. Nem volt szervizben. Leejtve se nagyon. Semmi sérülés nincs rajta.
-
Capella
senior tag
válasz
Balúkapitány #18289 üzenetére
Én több hasonló közül pl. ezt: BlitzWolf BW-SHP6 Pro
Kínából rendelve 4.500 Ft. -
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #18287 üzenetére
Az említett [plex] vagy [BubbleUPnP] nem jók?
-
Sumptuous
senior tag
Megjavult a Google Wallet fizetés..
-
zoltan77
aktív tag
válasz
alcapone386 #18280 üzenetére
Szintén ezt használom, megéri az a 999ft. Tökéletesen teszi a dolgát.
-
alcapone386
őstag
Nekem bubbleupnp hibátlan. Megvettem, és azóta csak telefonról lövöm át a filmeket.
-
klaya86
senior tag
válasz
perszabi #18277 üzenetére
Laptopot pont, hogy ki akarom kerülni. Minél kényelmesebb megoldást kerestem, minél kevesebb eszközzel. Korábban laptop, HDMI kombó ment. De az S23u one UI 6.0ig tudta natívan streamelni a filmeket. Nagyon király volt. Aztán a 6.1... Most vagy az lesz, hogy telóról pendrivera film és mehet a tv-be,de ez elég macerás. Illetve rendeltem most HDMI kábelt a telefonhoz, így nem kell majd másolgatni. Elvileg 4k 60hz kábel lesz, talán jó lesz a minőség is. De hát ha továbbra is menne a natív screen sharing a telefonon, az lenne a faxa. Nem is értem a Samsungot. Más telefonnál ilyet még nem is láttam. Mind csak alap képernyő tükrözést tudott. Erre a Samsung elbassza ezt a nagyon frankó funkciót.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott 2 sim a telefonban, nevezzük az egyiket sajátnak, a másikat cégesnek. Van e arra lehetőség, hogy beallitsam időközönként, hogy ha a cégesen hívnak, akkor a hívás csak rezegjen, hangot ne adjon, míg ha a sajaton hívnak, az csörögjön ki rendesen?
Tudom, meg lehet adni 2 különböző csengohangot, de túl sok maceraval jár egy "nem túl hozzaertonek". -
Arageus
tag
válasz
Capella #18266 üzenetére
Voaah! Isten vagy! Nem is tudtam hogy Registar tud ilyet, 4 parancsikont instant csináltam is amit majdnem naponta kell kapcsolgatom. Kezdőlapon bemappázva mint gyorsikonok. ennyivel is kevesebb pöccintgetés xD
(a lusta féle vagyok, szeressük a rövidítéseket, legyen szó bármiröl)
-
Thoty
senior tag
Samsung Internet böngésző legfrissebb verziójából kikerült a lap fülek elrendezésének megjelenítéséből a "Halom" fantázianevű. Vissza lehet ezt valahogy varázsolni?
-
Capella
senior tag
válasz
arcitec #18252 üzenetére
"Köszi ez jó, de hogy el van dugva. Na meg 6x koppintás.. "
Ez igaz, de viszonylag egyszerű hozzá csinálni egy parancsikont a kezdőképernyőre, mint sok hasonló almenüs beállításhoz.
Beállítások / Keresés, majd itt beírod, hogy intelligent, és erre feldobja az Intelligent Wi-Fi menüpontot, amire hosszan rábökve létrehozható a parancsikon.
Így kevesebbet kell bökdösni, de több lesz az indító ikon. -
Oldman2
nagyúr
válasz
tothak #18256 üzenetére
Párat megkerestem, ha valaki tud még ezeken felül írja azt meg... bővítem a listát.
-
tothak
tag
válasz
Rigormortiis #18255 üzenetére
Bár nem feltétlenül erre a kommentre válasz, de kapcsolódik
Van valahol egy lista, hogy hol és milyen rejtett menüpontok vannak és hogy ezeket hogy lehet előcsalogatni? -
Rigormortiis
veterán
válasz
arcitec #18252 üzenetére
Így is tele van mindennel a beállítások menü, érthető, hogy nem akarja még jobban összezavarni az átlagfelhasználót a Samsung. Ezért van a good lock, good guardians és a rejtett menük is.
Meg aztán akiknek olyan funkciók kellenek, amit ezek tudnak, ők egy fokkal jobban kiismerik magukat ebben a világban, és tudják, hol lehet utána nézni/kérdezni a dolgoknak.
-
arcitec
addikt
válasz
TODI1111 #18253 üzenetére
Ez nagyon jó, sok minden van ott. Az konkrétan hol állíthatom amit írtál, hogy a wifi jelecske mellett jelezze a frekit?
Amúgy tudja a telefon a wifi 6-ot? Mondjuk nekem még wifi 4 van 300 mbit/s de simán jó mindenféle frissítésre. A mobil NET az mitől függ az is látni mit tud? -
TODI1111
veterán
válasz
Rigormortiis #18249 üzenetére
Éppen ezt linkeltem neki eggyel feljebb.
-
-
erzol
őstag
-
arcitec
addikt
Azt hol tudom állítani illetve megnézni, hogy a wifi, melyik frekvencián megy?
-
DefJamHUN
aktív tag
Tudja valaki, hogy FBnál vagy TikToknál hogyan lehetne kikapcsolni, hogy egyes videókat ne tolja fel max fényerőre? Láttam, hogy iphoneknal a HDR tartalmak miatt csinálja, de Samun nem tudom hogy kellene kikapcsolni
-
TODI1111
veterán
"S918U/U1 USA version
Single physical Sim + Esim
5G mmwave antennas
No native call recording can be enabled
Only supports USA CSC
No Unlockable bootloader thus no Root
S918 B
Global version excluding
(US ,China,Canada,tiwan ,HongKong,Korea )
Best version for users ourside US
2 Physical sims + esim
Call recording & other stuff can be enabled by CSC change
Better support for 4g&5g bands worldwide compared to ( US , China & Korea versions)" -
jeni
félisten
-
Badboys
őstag
[link] Ez a töltő jó az S23 U hoz? Valóban ezt a 25W ot adja? Nekem a 25W elég lenne.
-
joccmocc
csendes tag
válasz
TODI1111 #18222 üzenetére
Igazából engem/minket nem zavar, teljesen jó így, ahogy van, mindketten elég stabilan tudunk külföldiül. Viszont kedves, hogy ennyien rögtön segíteni akartak, és küldték, hogy ha ez probléma lenne, hogyan tudnám megoldani (köszi mindenkinek, értékelema segíteniakarást), ezért is szeretem ezt a fórumot olvasni.
Csak azért írtam ide, mert nekem első kézből van olyan tapasztalatom, hogy külföldön hivatalos samsung weboldalról (USA) vásárolt készülék nem tud jól magyarul, tehát ez önmagában még nem feltétlen jelenti azt, hogy "kamutelefon"-t akarnak neki eladni (bár kétségtelenül red flag).
Angolról németre állítva, ill. fordítva minden klafa, angolról magyarra, és németről magyarra a menüpontok némelyike ilyen nyelven van, mások meg másikon. Angolra/németre visszaállításkor is minden rendben van.
[link] [link]Ha a csc az az a karaktersorozat, amit a "Software information/Service provider software version" menüpont alatt látok, akkor XAG/XAG, XAG/XAA.
-
jeni
félisten
válasz
gjoco1 #18228 üzenetére
van olyan eset mikor 200 pozitív értékelésű tag eladta a nick-jét olyannak aki az egyik legutálatosabb ember a Magyarföldön!
az a vevő az többszörösen büntetlen előéletű, tavaly engedték ki és ismét be kellett vonulnia, mert nem bírt leállni a csalásaival ,átveréseivel. -
gjoco1
addikt
Csakis így persze , de hirtelen csábító volt . . . .
De az előrátás maximális részemről .
Szoktam itt is nézelődni , szóval egyetlen megbízható piactér ( ha a tag értékelései azt mutatják ) mindenképpen a Hardverapró . ( bár szép lassan ide is beszivárognak zsiványok sajnos . .) -
jeni
félisten
-
gjoco1
addikt
Hát , megnéztem jópár YT videót erról a replikáról . . . . .
Nem semmi . . . .
Hol a bánatban lehet ezeket beszerezni a Marketplacen kívül ? -
gjoco1
addikt
válasz
joccmocc #18219 üzenetére
Még játszadozok a srácval egy ideig és kérek fotókat a videóban bemutatott orbizális eltérésekről . Azonnal kideül . Az előlapi kamera szemet sem szúrt nekem amúgy , annyira a kevert nyelvezetre és a készüléket ábrázoló kép hiánya volt gyanús .
Amúgy a hirdetésben van fotó a hátlapról is , de azon most néztem , még a Samsung felirat is hiányos ( ami a fentebb mutatott videóban ) és borzasztó gyenge utánzat .
Holnap kérek közelieket .Persze , a garancia az tudom nincs , nem is volt , mint koszorús költőnk Bud Spencer mondotta . .
-
joccmocc
csendes tag
A képen szereplő masina szerintem is hamisítvány, a hatalmas előlapi kamera miatt.
Viszont nekem és asszonynak is külföldön vásárolt S23/S23U van (hivatalos Samu weboldalról, szóval nem hamisítvány), és valamiért ha azokon beállítjuk a magyar nyelvet, akkor azokon is ilyen nagyon fura kevert angol/magyar nyelv jelenik meg, az egyik menüpont angolul, a másik magyarul (ha németre állítjuk, az rendesen jelenik meg). Szóval maga a furcsa magyar fordítás önmagában még nem feltétlen jelenti azt, hogy a telefon kamu, viszont azt igen, hogy Magyarországon garanciát érvényesíteni nem tudsz rajta, mert valszeg nem Mo-n volt vásárolva.
-
gjoco1
addikt
válasz
Sumptuous #18215 üzenetére
Köszi szépen !
Gondoltam , hogy itt van a kutyus elásva . . . . . .Elég régen van már Samsung telcsim , Note 8 óta végig mentem a soron 20 U ig , szóval szemetszúrt rögtön . Ezért is kérdezetem rá . Annyira szembe tűnő volt már a menű nyelvezete , de " klón " telcsit még élőben nem láttam szerencsére .
jeni : Note 20 U + KP lett volna amúgy , de szeretem nagyon körbejárni a témát és lám , egyből fogtam is egy " madarat " .
Köszi srácok , hogy teljesen eloszlattátok a viharfelhőket !
Azért majd talizunk itt hamarosan ......Megveszem egy sörért és kielemezzük Mi is . . . .
-
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Note 20 Ultrán vagyok most . Lehetőségem lenne egy S23 U cserére + kp .
Viszont ezeket a fotókat kaptam róla , ami némi gyanút ébresztett bennem . Feltehetően nem itthoni vásárlás . . . . A mókár elmondása szerint " Németországból kapta " .Megtudjátok fejteni ezt a " vegyes " nyelvhasználatot ?
( amúgy most milyen verziót futtattok ? )Köszi szépen !
-
Arageus
tag
válasz
golyós #18208 üzenetére
Blackmagic cégtöl app, tudtommal filmes világ, videózásban vannak élen, nem is vártam hogy tudjon fotózni.
Cinema FV-5 höz tudnám hasonlítani, csak itt nincs semmi funkcio fizetéshez kötve (még).
#18209 sixpak:
videófelvevő csak. igen, a név picit megtévesztő, biztos így többen szedik le, passz
Fotózásra LMC féle google kamerát használom, nem tudom mi számít rendes raw-nak, dng-be ment az is.
Talán egy korábbi hozzászólásomba van link honnan szedtem le, amikor próbáztam. -
Kleroo
veterán
válasz
golyós #18208 üzenetére
Én még próbálgatom, sokat kell még fejlődnie. Kevés pluszt ad a samu saját pro módjához képest. Ha lehetne komolyan profilozni, és valós előnnyel magasabb bitrátán menteni, akkor lenne értelme. De a gyári sima basic video is mocsokjó, nagyon speckó felhasználásra kellhet csak ez.. de még a gyári pro is.
-
válasz
Arageus #18199 üzenetére
Azt nem tudod véletlen, hogy rendes raw fájlként menti a képet vagy a Samsung féle hulladék ez is?
A LR AI denoise csak raw fájlokkal működik, de az S23U képeit nem ismeri fel.
Az S21 Ultra képeivel gond nélkül működik....nem értem a Samsung baromságait, a kamerát promózzák állandóan, de egy normális raw fájlt nem tud menteni, vicc....Szerk.: ja, látom felettem, csak videó....akkor miért camera a neve...
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Notes-ban ha linket mentek el, akkor miért nem linkként kezeli, hogy rányomva megnyissa a böngésző? Jelenleg ki kell teljesen jelölni és akkor jelenik meg a böngészőben való megnyitás ikonja lebegő menüben. Köszi!
-
Sumptuous
senior tag
Amelyik tok nem takarja hátul a kamerákat, azzal nem kellene hogy gond legyen a hátsó mikrofonnal. Talán ezen a színű modellen látszódik a legjobban:
-
Gabb0225@
kezdő
válasz
gippazoid #18200 üzenetére
Elég régóta van a felső kategóriában, hátul, a kameránál mikrofon. A legrégebbi amire most emlékszem az a Note 20 Ultra...
Meg nem tudom mondani, hogy miért, de a minőségi tokok, - még ha vastag is - valahogy nem korlátozzák azt a mikrofont. Pedig van olyan ami full passzentosan körül öleli a kamera gyűrűket...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!