- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
antal750 #17175 üzenetére
Nyisd meg a kamerát és jobb felül a mozgó fénykép funkció legyen bekapcsolva és úgy csinálj egy képet. A videó amit a képhez rögzít abból szedi ki a másik arcot, legalábbis szerintem. Ha lősz magadról úgy egy szelfit egyből ott is az opció a galériában. Csináltam most egy olyat, ahol direkt kikapcsoltam és nem is adta fel. Nézd meg.
-
winbox
senior tag
válasz
antal750 #17173 üzenetére
OneUI 7-en már lehet olyat is, hogy a Samsung gyári galériában megnyitod a képet és vagy alulról felhúzod az ujjad és bal alul megjelenik egy "Legjobb arckép kiválasztása" gomb vagy a másik, hogy rámész a kép szerkesztésére, jobb alsó gomb a sarokban és jobb alul megjelenik a "Legjobb arc" gomb. Nem minden képpel működik, és persze nem is egy Photoshop, de nem dolgozik rosszul.
-
Technoman
őstag
Érdeklődnék, hogy valaki használ-e itt Budapest Go alkalmazást Android 15-tel, ill. azon belül is Budapest bérletet? Neki müxik-e?
A problémám a köv. : eddig, automatikus vásárlásra állítva a fizetést minden ment, mint a karikacsapás. Mióta frissítettem (gyaníthatóan emiatt) nem tudok automatikusan vásárolni (még mielőtt vki megkérdezné, igen van rajta zsé és igen a limit bőven az összeg fölé van téve) S23+-om van.
thx -
antal750
senior tag
Sziasztok
Fotózáskor ha valaki belepislog vagy bármi mást elkövet hogyan lehet az ilyen képet javítani? Vagy lehet-e? -
qltsar
veterán
válasz
TODI1111 #17164 üzenetére
Kotelezoen nem mehet fel a szolgaltatos sem, ott is kivalasztod, hogy mit telepithet.
A Temus reszt koltoi tulzasnak tudtam be, az eros lenne a Telekomtol meg ajanlott appnak is.
A "Welcome" telefonokon szoktak az ilyenek es ehhez hasonlok elotelepitve lenni, de az mas kategoria.
-
qltsar
veterán
válasz
Intelligencs #17162 üzenetére
De, van - sajnos. Telekom SIM kartyat erzekeli, akkor a 1stSetupWizard bedobja a szolgaltatoi appokat, ezt meg lehet megfejeli par alkalmazassal, ha szolgaltatos a telefon - nem elotelepitve lesz, hanem tobb "ajanlott" appot fog feldobni.
-
válasz
janeszgol #17148 üzenetére
A szoftvertelepítést a szolgáltatótól vásárolt eszközök dobják fel, pl. nekem is van ilyen, minden egyes OS frissítésnél, de ezt nem a Samsung dobja fel, hanem nekem konkrétan a Telekom. Ha mondjuk direktben a Samsungtól veszel telefont, azoknál nincs ilyen. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
-
zolikaDB
veterán
válasz
janeszgol #17148 üzenetére
Szia!
S7 óta használok S-es Galaxy-kat.
Félve, de bátorkodom megkérdezni: neked mi a bajod?
Miről beszélsz?
Én semmi ilyesmivel nem találkoztam. Soha, S-es Galaxy-nal.
Én inkább kritikusan nézem a dolgokat, sem a Samsung, sem az Apple nem a szívem csücske.
De ha nem kell a Samsung, vegyel más márkától telefont. Próbáld ki.
Nézz meg pár Xiaomi, Oneplus, Sony stb. tesztet - legjobb reklám a Samsungnak -
TODI1111
veterán
válasz
janeszgol #17152 üzenetére
Minden kötekedés nélkül, komolyan szeretném tudni, hogy miről beszélsz.
Hosszú évek óta használok S szériás samsungokat, de még soha nem találkoztam reklámmal, sem olyan alkalmazással amit kötelező lenne telepíteni.
"Amikor beállítasz egy telefont, akkor jön a kötelező app telepítés"
Itt mire gondolsz???"- A kötelező is kihagyhatatlan szoftver telepítésnél van 6 játék, amit ki lehetett pipálni, hogy nem kell (alapból meg vannak jelölve). Ez az életkor stb megadása után van. Na most már három kötelezően felmegy, a Temu, meg két játék, és a másik három opcionális."
Erre megint kiváncsi lennék honnan szedted?
Nem valami kínai klón telefonról beszélsz? -
janeszgol
félisten
válasz
alex devil #17149 üzenetére
Amikor beállítasz egy telefont, akkor jön a kötelező app telepítés. Kétféle beállítást kell megcsinálj, mindkettőnél van app telepítés. Ez nem újdonság.
-
janeszgol
félisten
Látom mostanában a Samsung fejlesztéseket. Ezek a vadmarhák a normális fejlesztés helyett olyanokkal ütik el az idejüket, hogy:
- teljes belakásnál, tehát a telefon bekapcsolásától és előzetes konfigurálásától számítva az appok frissítésén, telefon második beállításán át a kész belakásig négyszer, azaz 4x kérdezi meg, hogy bejelentkezek-e a Samsung fiókba. Ez igen. A k.rva anyját, aki ezt kitalálta. Már csak azért mindenhol lehúzom a Samsungot, ahol tudom.
- A kötelező is kihagyhatatlan szoftver telepítésnél van 6 játék, amit ki lehetett pipálni, hogy nem kell (alapból meg vannak jelölve). Ez az életkor stb megadása után van. Na most már három kötelezően felmegy, a Temu, meg két játék, és a másik három opcionális.
Reklámok jelentek meg az OS-ben. Ezt észrevettétek? Gondolom alig tudják kigazdálkodni a düdzsét, igaz 5 éve lófaszt nem fejlesztenek, de nagyon nehéz lehet nekik, hogy ha lehajolnak az apróért, mint a Xiaomi. Igaz utóbbi legalább magyarázható a friss (és egyre drágább) Qualcomm SoC-vel, illetve a drágább kamerákkal.
-
qltsar
veterán
válasz
Gedeon31 #17143 üzenetére
Akksioptimalizacionak mindegynek kellene lennie, hacsak nem Restricted-re van allitva valamiert.
Nalam optimized-on van, megis jonnek szepen a mailek.
Altalaban azokon a beallitasokon szokott elcsuszni amiket kuldtem az elozoekben.
Uj rendszernel, friss telefonnal ezek a beallitasok nem allitodnak vissza valamiert, illetve el tudnak allitodni, aztan elfelejtodnek.
OnePlus telefonjaimnal volt meg problema a gMailbol, de ott az OxygenOS es a PlayServices veszett ossze folyamatosan, es leallt a sync, itt valoszinuleg nem ez van.
-
Gedeon31
addikt
OneUI 7.0.van fenti a telefonomon. A Gmail értesítéseket sehogy sem látom, csak belépek az alkalmazásba , akkor látom új email jött.
Mit kellene máshogy állítanom?
-
jUUh
addikt
Ezt a max fényerő rezgés dolgot hogy lehet kikapcsolni? Ezt egyáltalán ki az isten gondolta jó ötletnek
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
Adott egy sima S23-as, amire fölment a 15-ös android az új felülettel.
Eddig minden ok, de ahogy olvasom a fórumot, látom, hogy jött azóta frissítés. Rákeresek manuálisan és a mai napig nem találja a telefon a frissítést.
A kezdetekkor csc-t váltottam EUX-ról ILO-ra a hívásrögzítés miatt, de ota-n eddig ettől függetlenül jöttek a frissítések folyamatosan, egy kivétellel, akkor egy Odinozás megoldotta a problémát.
Mi lehet a gond, ami miatt nem frissül a telefon és hogy oldhatnám meg?
A Frija látja a frissítést ILO-ra is, ezért nem értem a dolgot.
A névjegyeknél a szolgáltatói szoftververziónál ez látszik: -
ArthurShelby
addikt
Az energia takarékos mód nem volt bekapcsolva, csak a kijelző volt kikapcsolva futás közben. Én most polar app-pal mértem (azért vettem polar mellkaspántot, mert annál nem kell óra, mint a garminnál, elég egy telefon a pánt mellé) (és azért vettem mellkaspántot, mert az sokkal pontosabb, mint bármelyik litográfiai eljáráson alapuló óra). De így most a gps-szel befürödtem, vagy valami energia takarékos/gazdálkodási helyen még kéne keresgélnem.
-
válasz
ArthurShelby #17127 üzenetére
Beállításokban keress rá a helymeghatározás pontossága menüre. De ha kikapcsolod, akkor nem tud helyadatokat hozzátenni a fotókhoz.
-
kelly416
veterán
válasz
Lami66 #17122 üzenetére
Az iránytű kalibrálása után, ha egyértelműen szinte vízszintes kijelzővel próbálsz meg navigálni, akkor minden ok. De ha nincs kalibrálva vagy "csak" szinte függőlegesen áll a kijelző, ne lepődj meg. Ha egy iránytű tengelyét vízszintesre állítod, az sem fog neked jó irányt mutatni nagy eséllyel.
Nyilván indulás után pár méterrel már tudja, honnan és merre tartasz, akkor már be tudja tájolni magát.
Ettől függetlenül én is mentem már másik párhuzamos úton a navi szerint, szóval eléggé tág határok között mozog az a pontosság.
-
válasz
ArthurShelby #17120 üzenetére
Akkor jártam így, mikor a követés módja gps és mobilhálózatokon volt. Ha csak a gps aktív, pontos a nyomkövetés.
-
Akkor a navigáció bizonytalankodása nem az én túlzó elvárásaim miatt zavar engem, hanem másnál is létező probléma. Megesett párszor, hogy parkolóból elindulás után nem tudtam merre forduljak mert a gps nem adott iránymutatást. Igy aztán épp kedvem szerint fordultam valamerre, ami vagy bejött, vagy nem.
-
kutga
félisten
válasz
ArthurShelby #17120 üzenetére
Nálam akkor csinált ilyet, amikor, ahogy mondod, bekapcsolt az energiatakarékos üzemmód. Én a Strava alkalmazással szoktam követni a bicikli útjaimat, és bekapcsolt energiatakarékos mód mellett elég csúnyán rajzolta az útvonalat. Amúgy én ettől függetlenül nem vagyok megelégedve a telefon navigációs képességeivel, autóban főleg, álló helyzetben, vagy ha lassan haladok, sokszor nem tudja eldönteni merre is megyek. Előtte A33 pl. nem produkált ilyeneket.
-
ArthurShelby
addikt
Tegnap futáskor elég fura kört futottam a gps szerint.
Ez mitől lehet? Bekapcsolt valami energia takarékosság? A telefon azért elég jól fel van szerelve pozícionálásilag (beidou, galieo, gps...)
(Oneui 6-on vagyok még) -
Oldman2
nagyúr
Samsung audio collection az XDA-ról
-
hepibáb
tag
sziasztok!
Lehet csak én vok noob, de az eredményeken nem jön értesítés, se hang se szöveg. Igen beállítottam a mobilon is az értesítést meg az alkalmazásban is meg a chromban is. Eddig nem csinálta tegnapelőtt raktam fel rá az új rendszert. De lehet csak nekem nem működik. Egyébként sms meg minden más értesítés jön, csak eredmények nem. Érdekes -
kalolaci
senior tag
Nálam is működik, a kód.
-
joeetm
tag
Sziasztok,
Frissítési hibákkal nem tudom hogy álltok, nálam jelentkezett egy olyan, hogy 2 simet használok, sim1-en telefon, sms, net; sim2 csak telefon. Sim2-es telefonálás után nem áll vissza a netkapcsolat az 1-es sim-en. Nem volt visszaállítás, vagy ilyesmi, csak a frissítés futott le. Találkozott bárki ilyen jellegű hibával? -
kt79
csendes tag
sziasztok
Frissítettem 15-re. Utána a tárcsázóba, ha beírom a *#1234* kódot, hogy megnézzem a csc verziót és egyéb infokat, akkor semmi nem történik, eddig automatikusan bejött az info oldal. Ha a beírás után tárcsázásra nyomok, akkor kiírja, hogy "Kapcsolódási probléma vagy érvénytelen MMI kód"
Upgrade előtt ez működött. Mi lehet a hiba?
Neten utána néztem, javasoltak módszereket, ami megoldja, de egyik se működött. Előre is köszönöm a segítséget. -
Roxbury
őstag
válasz
alex devil #17102 üzenetére
Nálam is betonstabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest