- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
Hirdetés
Aktív témák
-
nbukta77
addikt
válasz
fireman3 #44314 üzenetére
Ezt nem ertem,hogy itt 2-3 napokat irtok. Nekem meg egy okostelom sem birta egy napnal tovabb. Aki ilyet allit az vagy hazudik vagy nem hasznalja a telojat. Ha mennek a szinkronok es hasznalod is jo,ha 10-12 orat kibir egy ilyen androidos telo. Es itt nem csak az s2-rol beszelek.
-
t72killer
titán
válasz
fireman3 #9511 üzenetére
nem! príma, ő lesz az, csak legyen raktáron. Úgy nézem, a samu verzió is jóval olcsóbb náluk, mint ebayen. (kérdés még persze a szállítási ktg.)
#9512: hjam, elsőre azt hittem, hogy nyomni kell a zöld gombot
kb. 3kHUF-ot vesztettem azon, hogy visszahivogattam az engem hívókat
.
-
No.01
addikt
válasz
fireman3 #9163 üzenetére
Na oke de flight modban, h toltod le?? Nekem ha ramegyek h letoltes akkor azonnal elszall 4002-es hibaval...
Most en benazok vagy tenyleg nem lehet letolteni?
Mivel tudom a kamere fw-jet lekerni> nem talalom pedig volt hozza v.mi kod?
***Kali:
Az nem lehet, h az uj ROM vegett nem tudjuk letolteni? Ugyertem elobb kellett volna a kamerat frissiteni es utanna a ROM-ot? de lehet ez hulyeseg...
-
WaterWave
veterán
válasz
fireman3 #8715 üzenetére
én felraktam még 1-2 hete, instaláltam a plguint, viszont mikor pluginokat kell keresni, azt irta nekem hogy not found..
rootolt készülék kell a progihoz, de én nem tudtam rájönni hogy működik
ha írnál róla egy részletes leírást a not found-ra akkor megköszönném, mert ahogy olvastam más fórumokon is, panaszkodtak erre -
Csillagkuty
tag
válasz
fireman3 #5703 üzenetére
Köszi, majd nyitva tartom a szemem
d.beni: Majd írd meg légyszi ha megérkezik hozzád, h élőben milyen és bevált e.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik használják a Go SMS Pro-t. Hogy tudom azt megcsinálni, h csak ez kezelje az sms-eimet, a másik gyárilag alapértelmezettre ne érkezzen meg? Mert így állandóan 2 értesítést kapok ha sms-t küldök vagy kapok
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fireman3 #4505 üzenetére
Skac, fogd már vissza magad, akkora baromságokat írsz hogy ez már fizikai fájdalommal jár... két hozzászólásod olvastam eddig, mindkettőben durván megvezeted a többieket...
Ha nem értesz hozzá, ne okoskodj. Bocs de ez kiverte megint a biztosítékot. Már hogy a francba ne lehetne előtte rootolni? Lehet, /efs mappa miatt meg egyenesen kötelező...Ezt olvasd el mielőtt hülyeségeket írsz: [link]
Most olvasom, nem csak engem idegeltél fel... [link]
-
muveszur
addikt
válasz
fireman3 #4505 üzenetére
Jajjj, már megint hülyeséget írsz!!!
Mielőtt frissíted a telefont, igencsak ajánlott a telefon rootolása és az efs mappa lementése...
Rád is igaz az a mondás, hogy a több néha kevesebb....Inkább ne írj semmit, vagy csak kérdezz, mint hogy olyan téves információkat írj, amik egyáltalán nem igazak, ráadásul visszavonhatatlan hibák is származhatnak belőle.
Mert hogy az efs mappa lementése igen fontos, egy esetlegese elszállt IMEI-t is vissza tud hozni...És ne mondja senki se azt, hogy nem lehet, mert igen is lehet, nagyon jól tudják ezt a Galaxy S tulajok is...Rootolás: [link]
Rom frissítés: PFC vagy muveszur FAQ-ja -
ForRedGlory
félisten
válasz
fireman3 #4406 üzenetére
Csodálkozom, hogy ezért még senki nem szólt meg akkora baromsag. Semmi koze a rom fajtajanak a roothoz. Minden romot rootolni lehet. Az egy dolog, hogy a gyari rom nem rootolt, azt utana megteheted 2-3 kattintassal. Az megint mas hogy vannak olyan sracok XDA-n, akik a fozott romjaikba beleteszik alapbol a rootot.
-
muveszur
addikt
válasz
fireman3 #4459 üzenetére
Elvileg igen csak deodexed romokon megy.
de tehetsz azzal egy próbát, hogy a framework.odex fájlt törlöd, a framework.jar-t meg felülírod. De ezért nem vállalok felelőséget.
Nem vágja teljesen haza, csak nem indul be, de cwm-ből javítható, ha felrakod utána az eredeti két fájlt. -
Davidoff91
aktív tag
-
kopasz79
tag
válasz
fireman3 #2262 üzenetére
igen arról én is kaptam egyből sms-t emailt
de ez alapján:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/honlapunkon/szallitasi_es_fizetesi_feltetelek
kell kapni a 2. pontban lévő "A rendelés jóváhagyása" sms-t emailtnekem már ez is nagyon gyanús
tuti hétfőn sem lesz ebből telefonÓ pedig milyen jó lett volna ha már pénteken megjött volna itt lett volna az egész hétvége a nyomkodásra
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Nyaralás topik
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia