Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kijutottam az Agyperzselőből, kint a katonák mellett elfutottam gyors, végig az úton el a két lövöldöző frakció között majd a végén a 3 katonát a tűznél lekaptam. Nem álltam meg, kicsit elegem lett abból a helyből most idegileg pihenek a Bárban.
Viszont vissza kell mennem, mert tonna cucc ottmaradt bent a perszelőnél is, meg kint is ezek ott ölik egymást egy rakat hulla van, meg a katonákat is le kell gyólni. Remélem nem tűnnek el a hullák.
Aztán úgy tervezem visszamegyek Kordonig és megcsinálom az összes mellék küldit, amíg el nem jutok a végére és akkor indulok Pripyatba a csapattal.Megvettem a Katonai ruhát 160 ezerért, az marha jó egy cucc félre is raktam ne menjen szarrá az majd jó lesz az erőműnél. Meg a perzselőben volt egy valami ruha, az van rajtam egész jó. Alig maradt zsetonom, el kellett adnom pár fasza relikviát, de ez a ruci pótolja a hiányukat nagyjából, a katonai meg bőven. Fegyverből megtartottam 3-at az egyik leharcolódásra a másikat meg az erőműhöz +1 másik lőszerrel üzemelő tartalék, egy pisztoly meg egy új sörétes. Mesterlövésszel még nem találkoztam, nincs is?
Most a bóklászással meg még bőven fogok fejlődni, mire indulni kell.Ezekkel a védd meg X területet a mutánsokról küldikkel csak nekem van tele a farkam? Széjjelrohannak a mutánsok és soha nem jönnek elő újra hiába keresem. Legtöbb ilyen küldi bukta pont ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Milyen TV-t vegyek?
- Marvel Snap
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest