- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom #9063 üzenetére
Elindult vele, de egy idő múlva kilép. Azt is megpróbáltam, hogy átmásoltam egy másik op rendszerre, de ott is kilépked.Még van egy ötletem, azt megpróbálom hátha működésre bírom. Egy próbát megér.
A STALKERSOUP-nál is úgy jártam hogy kidobált, másik rendszerre telepítettem fel és ott működik.
Még az OL2.2-vel küzdök (szó szerint). Végig vittem, de még szeretnék vele kicsit bibelődni, vissza menni bárba. De a rohadék állandóan kilép pripyatban. Megfigyeltem hogy idő szerint mindig akkor lépett ki. Gondoltam kicseszek vele végig alszom azt az időt, de ez sem segít mert idővel megint kidob.
Nagy türelem kell hogy STALKER legyen az ember.S.N.I.P.E.R.-rel nyugtatom most magam.
A letöltés most is kb. nyolcadszori próbára elindult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest