- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16112 üzenetére
Én sem találtam a Csapos féle Bárban Strelokot, Voronin ott volt de semmit se csinált. Aztán átkerültem a Lost Alpha féle Bárba, ami egybe van a Vad Vidékkel, de ott se volt senki érdemleges. Már nem is tudom követni honnan kerülök hova, mert a visszaút már teljesen egy más pályára vezet s úgy elbolondultam, hogy képtelen vagyok visszajutni a kezdeti Zónába. Körbe jártam Jupitert, Zatont, a két Pripjátyot, aztán onnan a Suttogások Völgyébe kerültem, de onnan vissza akartam fordulni az egyetlen bejáraton, mert nem lehet (egyelőre) a pálya másik részére átjutni egy nagy árok miatt. Ezen a szakadékon csak egy konténer vezet át, ami le van zárva két ajtóval. Az ajtókon látszik, hogy nyithatók és mögötte egy nagy sárga tábor van, de hiába, elvesztettem már rég a fonalat a történetben. El is döntöttem, hogy nem foglalkozom senkivel sehol, csak megyek körbe pályáról pályára és felfedezek minél több átjárót. A történetnek - ha van olyan - már rég befellegzett s most olyan pályákon bóklászok, amelyek szerintem még nincsenek beleszőve a történetbe. Látszik rajtuk, hogy az alapok megvannak, az anomáliák s a mutánsok léteznek (hogy rohadnának meg), de a szereplők hiányoznak még. Az a néhány bóklászó, akikkel ritkán találkozni lehet, csak bandukolnak céltalanul és nem foglalkoznak senkivel. Ez a térkép jobb oldali fele s képtelen vagyok visszatalálni a bal oldali rendes Zónába, mert folyton máshol kötök ki. Voltam az erőműnél is - jó hír, hogy ebből csak egy van és az a Lost Alphás pálya, ami egyben tartalmazza az erőmű teljes területét -, de semmi se történt ott se, csak a szokásos monolitosok és néhány géppuskás sznork lepett meg az udvaron. A szarkofágot pedig halálkarmok uralják, de különben üres. Pedig ha jól értettem, Sakharov ide költözött valahova, de nyoma se volt. A COP pályák halottak, nincs ott mit keresni... gondolkodom, hogy a játékot visszatöltöm egy régi mentésre és kihagyom ezt a részt. Néztem egy végigjátszást és a tag egyáltalán nem is járt ezeken a területeken. Látszik is, hogy míg a térkép bal oldala népes, a jobb félteke tök sötét. Van egy 7.64-es verzió is már, ami arra utal, hogy tovább fejlesztik a modot. Ha jól emlékszem Yantar után kerültem ide, miután visszafordultam Limanszkból és más utat választottam. Két Kordonon is jártam, de egyik sem az, amelyiken Szidorovics trónol
Volt a Sokszög 0-Tudat (a Fotografban a Chervone Farm) pályán crash is valami effect miatt, amit teljesen ki kellett kerülnöm, mert mindig instant halál volt a vége és nem lehetett visszatölteni egyáltalán a játékot, csak az autosave-től. Apropó, ezek az instant halálok baromi zavaróak, sosem tudod mikor jönnek és ad 4 másodpercet, hogy eltűnj, de hogy honnan hova, azt már nem jelzi. Mese nincs, meghalsz és kész
Kapja be, aki kitalálta. Szóval az van, hogy nem tudom mi van, csak baktatok egy lére és fedezem fel a változó Zónát, viszont ez még mindig elég izgalmas ahhoz, hogy lekössön. Néhány foto:
Ez egy furcsa Pripjáty, de valójában a teleport kitett a pályán kívülre:
Új hozzászólás Aktív témák
- Docker konténerizálás
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Cyberpunk 2077
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest