- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15911 üzenetére
Borovnál bármikor vehetsz hálózsákot, vettem egyet s le kellett tennem később, aztán a Mocsárból visszafelé vettem még egyet Borovnál. De Szidorovicsnál egyet se találtam a legelején se, épp ezért újraindítottam volt a játékot. 'Lélek' pedig került elég később, csak akkor nem volt kéznél, mikor kellett. De mondom, ott van éppen ezért egy sztalker, aki a csata után adja a tárgyat, csak szóba kell állni velük. Amúgy kezdtem unni a sok mutánst. Úgy fel van emelve a skilljük, hogy normális fegyverrel szinte lehetetlen elintézni őket. Elkezdtem gránátokkal, de 4-5 után általában a játék kidob. Nem elég 2 tár egy zombi fejére, miből van az basszus?
Ami sok az sokk. Na, de mindegy, eljutottam a Raktárakra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest