Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
Az OGSE egyik küldetésének nagyon zavaros az értelme. A "Vendég a liftben" küldetésről van szó. Szidorovics megkér,hogy nézem meg mit akar az idegen aki leskelődik a gabona malomból.Mikor odaérek (bármilyen óvatosan) a szerencsétlen kezében felrobban a fegyver és meghal.Vissza Szidorovicshoz ahol megtudom,hogy (esetleg)rám vadásztak a Csapos fegyverével.Irány a Csapos ahol azt a magyarázatot kapom,hogy ősszetévesztett a megbízott (sniper) valakivel. De akkor miért kapott TNT patront,hogy felrobbanjon a fegyvere???
Viszont ezután sem értem, mit és miért is kell csinálni.
Szóval megbizást kapok a Csapostól,hogy miután a célpontot kiiktatták végeznem kell az általa felbérelt "sniperrel" akit már "gyilkosnak" nevez. [kép]
Igazán, most nekem ez jött le az egészből: bérgyilkost (ártatlan?) megölik,felbérelnek egy másikat akit miután elvégzi a dolgát én kell majd elintéznem
Tehát akkor most mi itt a fontos?Hogy a cél kiiktatva de az elvégzők/végrehajtók is el kell tűnjenek?Vagy tényleg rólam szól az egész és előbb-utóbb "ki vesznek a forgalómból"?
Tudom,hogy mellékküldetés de nagyon érdekel hogy aki játszotta már ezt a küldit az angol meg magyar fordítás előtt,annak is ilyen zavaros értelmezése volt vagy valahol a fordításokban elvesztődik az értelem?!
Elnézést kérek előre a fordítóktól,nem sértegetni akarok senkit!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest