Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timstrike

tag

Az OGSE egyik küldetésének nagyon zavaros az értelme. A "Vendég a liftben" küldetésről van szó. Szidorovics megkér,hogy nézem meg mit akar az idegen aki leskelődik a gabona malomból.Mikor odaérek (bármilyen óvatosan) a szerencsétlen kezében felrobban a fegyver és meghal.Vissza Szidorovicshoz ahol megtudom,hogy (esetleg)rám vadásztak a Csapos fegyverével.Irány a Csapos ahol azt a magyarázatot kapom,hogy ősszetévesztett a megbízott (sniper) valakivel. De akkor miért kapott TNT patront,hogy felrobbanjon a fegyvere??? :F
    Viszont ezután sem értem, mit és miért is kell csinálni.
    Szóval megbizást kapok a Csapostól,hogy miután a célpontot kiiktatták végeznem kell az általa felbérelt "sniperrel" akit már "gyilkosnak" nevez. [kép]

Igazán, most nekem ez jött le az egészből: bérgyilkost (ártatlan?) megölik,felbérelnek egy másikat akit miután elvégzi a dolgát én kell majd elintéznem :F
    Tehát akkor most mi itt a fontos?Hogy a cél kiiktatva de az elvégzők/végrehajtók is el kell tűnjenek?Vagy tényleg rólam szól az egész és előbb-utóbb "ki vesznek a forgalómból"?
    Tudom,hogy mellékküldetés de nagyon érdekel hogy aki játszotta már ezt a küldit az angol meg magyar fordítás előtt,annak is ilyen zavaros értelmezése volt vagy valahol a fordításokban elvesztődik az értelem?!
    Elnézést kérek előre a fordítóktól,nem sértegetni akarok senkit!

Új hozzászólás Aktív témák