Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13034) SaGa59 válasza Sensut (#13033) üzenetére


SaGa59
őstag

Én is attól tartok, át kellene rajzolni magukat a betűket nagyobbra, csak nem tudom, ott mi a "trükk". Az inventory ikonoknál 50x50-es mezőket használnak, nem tudom, a betűknél mekkorákat. Na majd ha kész lesz a fordítás, megpróbálok összehozni valamit, ha addig valaki meg nem oldja.

Ha már fordítás:
A Hullócsillag; Egy zsoldos becsülete modról van szó. Vigyázat, van hozzá ey kicsi patch is, azt is érdemes letölteni, ha valaki bele akar kukkanatani.
A kezdéskor lejátszott film felirata a videóba van égetve, így nem tudom lecserélni, de itt a fordítása (beleteszem majd a csomagba is):

Anatolij Nyemcev fénylő emlékére

2012 júniusában, a Csernobili Zóna tökéletes elszigeteltségében megalakult egy félkatonai szervezet, akik magukat „Apokalipszis”-nek nevezték.

A klán tagjai nem ismerték saját nevüket, de mindegyikük karjára odatetoválták az Ф.А. (F.A.) betűket, ami annyit tesz, az Apokalipszis Funkcionáriusa. A Radar és az X–10 labor a klán kizárólagos felügyelete alá került.

A Jantar tó körüli terület és a gyár halálzónává változott, amit emberek, állatok és mutánsok holtteste borított.

Az Agroprom Kutatóintézet környékén a kitörések anomalikus energiáját regisztráló műszereket kerestek. A Szolgálat harcosai által elfogott kutató, Doktor Remezov, az Apokalipszis tudományos részlegéről szóló jelentésében megemlítette, hogy a berendezéseik képesek átirányítani a kitöréseket.

A sztalkerek és a hadsereg közös támadást indítottak az Erőmű ellen. A Zóna Legendája, közismert nevén Sztrelok, egymagában behatolt a monolitot kontrolláló bunkerbe és elpusztította az Apokalipszis kutató részlegét.

2012 augusztus. A Keresők brigádja Pripjatyban megütközött az Apokalipszis egy nagyobb egységével. A Keresők vezetője, Szlaven, a csata után kijelentette, hogy egy téridő anomáliába került és egy olyan alternatív valóságba, ahol az Apokalipszis győzött.

Szlaven kiadta a parancsot: fel kell kutatni és meg kell semmisíteni az Apokalipszis fő bázisát.

A Keresők egyik sztalkere, Nyemec, a Berger családból származó külföldi azt az utasítást kapta, hogy keressen meg a Zónában három eltűnt sztalkert.

A feladat végrehajtása közben a Halott Városba is eljutott, ahol ráakadt az Apokalipszis bázisára. Erről üzenetet küldött két klán, a Keresők és a Szolgálat vezetőinek.

A Halott Várost és az Apokalipszis bázisát a sztalkerek elfoglalták. Nyemec egy teherautón üldözte az Apokalipszis menekülőit, amelyen egy régi bányából kiemelt, félig megsemmisült konténer állt.

Nyemecnek sikerült az Apokalipszis vezetőit egészen az Erőmű 4. blokkját rejtő Szarkofágig szorítani. A konténerből áradó ismeretlen erő által odavonzott patkányhorda elpusztította az főembereket. A teherautót a Szolgálat harcosai a Katonai Raktárakhoz vitték.

2012 szeptember. A Zóna Központjára egy ismeretlen természetű erőtérkupola borul. Nagyjából ötszáz sztalkert és katonát elszigetel a világ többi részétől…

2013 január. Egy Dzséj-Dzséj (JJ) nevű profi zsoldos leszerződik a teherautó és a rakterében lévő rejtélyes konténer felkutatására.

Itt kezdődik a buli, a játékos terelgeti JJ-t. A kezdő felszerelés néhány fegyvertávcső, egy dobókés (ne használd, míg másikat is nem szerzel, mert nem találod meg) és 45ezer Ru. A környéken nem lehet fegyvert vásárolni senkitől. Lesznek olyan faladatok, amikor dobókéssel vagy vadásztőrrel (csak azzal) szabad elintézni az ellenfeleket. Olyan is, amikor bámi áron meg kell védeni valakit. olyan is, amikor egy autót sértetlenül el kell juttatni egyki helyről a másikra, közben pályaváltással. Sok naplóbejegyzés is lesz, amiket érdemes elolvasni. Akit érdekel a háttér, keressen rá a neten az Ahnenerbe témakörre.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.