Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9001) Barin_Duty válasza #90933760 (#9000) üzenetére


Barin_Duty
tag

X16 feletti épület emeletén van egy kis meglepi a földön, meg talán a liftaknában is lefelé...Ez utóbbi azt hiszem rejtekhely függő, de az első az tuti ott lesz. :P

(#9002) nem_tom válasza #90933760 (#9000) üzenetére


nem_tom
őstag

A kitörés után gyorsan adni kell neki egy elsősegély csomagot. Ott fetreng a busz mellett.

(#9003) #90933760 válasza nem_tom (#9002) üzenetére


#90933760
törölt tag

Igen, csak le is lövik utána. Mindegy nem szórakoztam vele, mentem tovább.

És igen a CoP ehhez képest nyaralás. Közel nincs benne ekkora hangulat, látvány, pisi-kaki érzet.

(#9004) JetiRulez válasza Barin_Duty (#8986) üzenetére


JetiRulez
őstag

Érdekes. Nem bírtuk működésre sehogy az OL10-et 2.2-es magyarítással. Töröltük is a vérbe. :(

[ Szerkesztve ]

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#9005) nem_tom válasza #90933760 (#9003) üzenetére


nem_tom
őstag

Nemár... talán majd vigasztal valamelyik mód hozzá. :DDD

Egyébként azért vagy ott, hogy megvédd a zombiktól. Ha nem veszed elég komolyan (már amennyire egy játékot komolyan lehet venni), könnyen szitává lövik. :)

(#9006) rétisün válasza JetiRulez (#9004) üzenetére


rétisün
veterán

nálam is megy vele pedig, és a korábbi mentésekkel folytattam, nem is kezdtem új játékot....

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#9007) Dhampir válasza #90933760 (#9003) üzenetére


Dhampir
félisten

A SoC meg az Amnesiahoz képest nyaralás. ;]

(#9008) nem_tom válasza rétisün (#9006) üzenetére


nem_tom
őstag

Akkor majd valamikor teszek még egy próbát.

(#9009) shield


shield
Topikgazda

Végre egy kis trükkel lenyomtam a telepátiás dögöket az erőműben és végig is vittem az OL2.2-őt.
Kissé csalódtam hogy a végén nem teleportálódtam vissza a külső területre, a Complete-ben az autópark feletti alagútnál kerültem vissza.
Itt nincs rá mód, hogy esetleg vissza lehessen térni külső területre?
Az erőmű területéről nem lehet kijutni?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#9010) #90933760


#90933760
törölt tag

Ah, tényleg. Jól emlékszem, hogy itt a játék végén nem lehet visszamenni már? Akkor előbb csináljam meg az összes mellék küldit és úgy menjek tovább a Stalkerekkel az erőmű felé igaz? Most vagyok az agyperzselőnél amit lekapcsoltam és jutogatok kifele a tonna embertől, csak az új fasza fegyóm leharcolódott elég hamar és állandóan besül és még a lőszer is elfogyott. :((( Pont emiatt tartalékoltam egy másikat, másik lőszerrel, remélem kihúzza ezt a részt.

(#9011) Medvelászló válasza shield (#9009) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Ha eltetted láb alól a főkolompost akkor indulhatsz a kapu irányába(pontosan nem tudom már melyik égtáj irányába,az erőmű mellett lesz pár vagon és harckocsi meg 1-2 mutáns(hard fokozaton kb. 1 milliárd rosszcsont rontott rám kitöréssel fűszerezve) :D Az erőmű udvarán kifelé jövet még barátokat is szerezhetsz magadnak és mehetsz a zónába vissza mindenkit lemészárolni! :DDD (Asszem küldi már nem nagyon lesz)
A játékmenet végtelenített!

[ Szerkesztve ]

(#9012) Barin_Duty válasza shield (#9009) üzenetére


Barin_Duty
tag

De kilehet, én arra mentem ahol bejutottam az udvarra. Az első portálnál. Aztán át a Monolith irányítón, át a szarkofágon, át Pripyaton és stb. Sok ellenség nem lesz, az erőműben csak az a pár akiket meghagytál (nekem 3 volt plusz 1 törpicsek), Pripyat hemzseg a mutánsoktól meg a Freedomtól, a vörös erdőnél Szolgálat meg semleges stalkerek lesznek, aztán így tovább. :) A hadiraktárak mellett nekem van vagy 40 hulla olyan spwn volt :C Banditák, katonák, semlegesek :DD Én meg felcsaptam hullarablónak

(#9013) nem_tom válasza shield (#9009) üzenetére


nem_tom
őstag

Nekem ez nem volt probléma, mert valamiért nem ért véget egyszer sem a játék. :DDD

(#9014) shield


shield
Topikgazda

Huhh...akkor pár dolgot tisztázni kell. Medvelászló "Ha eltetted láb alól a főkolompost akkor indulhatsz a kapu irányába", akkor valamit nem jól csináltam mert nem tudom ki az a főkolompos, mert a Complete-ben akkor volt jó vége amikor a kívánságteljesítőnél szét lőttem az 5 "akármit" és nem választottam a csatlakozást a projekthez. Itt ki is írta hogy nem teljesített küldetés vagy valami ilyesmi. Itt mást kellett volna csinálni? Kicsit furcsa is volt hogy nem jött a videó. Az erőmű udvarán nem találkoztam senkivel, csak néhány mesterlövész lövöldözött rám és találkoztam néhány vérszopóval, mutánssal, telepátiás dögökkel. A kijáratot nem találom pedig végig futottam a kerítés mellett, egy nyitott kapu volt, de ott nem lehetett tovább menni.

Barin_Duty megpróbálom megtalálni az első portált, végül is ott kellene visszamenni ahol kijöttem az udvarra?

Majd csak végére jutok közös erővel. :D

Az erőműben gondom volt a telepátiás törpökkel ahogy előrébb írtam.
Tudjátok mi volt a gond?
Nem tudom észre vettétek-e hogy a páncélokon ott van a telepátia védelem, de nincs aktíválva. A ruhán ott volt a 70% de a karakternél már nem jelenik meg. Kicsit bele néztem néhány fájlba és volna mit javítani. Az artifaktoknál sincs telepátia védelem. A régi fájlokat ezek szerint csak átmásolták és nem igazították a játékhoz?
Én már módosítva fogom eltárolni a modot.

Ha valamit nem jól csináltam a küldetésben, akkor legyetek szívesek írjátok meg mi a megoldás!
Előre is köszi.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#9015) Medvelászló válasza shield (#9014) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Te a komplít mod-ot nyomatod?Az O.L.2.2-ben ha jól emlékszem 6 féle befejezés lehetséges.Ha a tetőn megtalálod az utolsó teleportot az majd egy bazi nagy kémény visz le és ott lesz a fő ellen.
Hogy lehet aktiválni a telepátia védelmet a ruhákon?

(#9016) shield válasza Medvelászló (#9015) üzenetére


shield
Topikgazda

OL2.2-őt nyomom. A tetőn az utolsó teleporton kijutok az erőmű udvarára és ua. mint már írtam. A Complete-nél visszajutok a külvilágba itt meg csak az erőmű udvara.
Az utolsó kis szobában ahol ahol van az 5-6 bíborszínű szerkentyű a közepén a zöld sugár.Lehet hogy itt szúrtam el, (most olvasok egy leírást), mert már kintről elkezdtem szét lőni hogy kicselezzem a lánganomáliákat. Nem csukódott be az ajtó utánam pedig emlékszem hogy a Complete-ben is bezáródott. Amikor szétlőttem őket akkor tudtam beszélni azzal a jóemberrel és akkor nem választottam a "tudatos terv"-et. Ekkor tudtam az utolsó teleporton kijutni. Itt nem tudom mi lenne a jó. Te itt mit csináltál?

A ruhát úgy tudtam aktíválni, hogy egyik fájlban ahol a ruhák vannak a megadott értéknél beírtam egy számot annak a tulajdonságnak immunitásához. Abban a pillanatban már a karakternél megjelent az érték ami zöld számokkal van írva. Több fájlt megnéztem, két féle OL2.2 és Complete fájlját is és azoknak a golyóállóság értékeit vettem figyelembe és a szerint módosítottam.
Amúgy pedig az "OL22_for_10005" modot használom.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#9017) Medvelászló válasza shield (#9016) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Az OL2.2-ben az utolsó teleport az erőmű udvarára visz ki a kémény alá ahol egy nagy kontroller mászkál.(A játék során nem akadt olyasmi dokumentum a kezedbe ami említi?)Ha nem akarsz már játszani fogadd el a C tudatot vagy keresd fel a kívánság teljesítőt!
Ha valami nem tiszta keresd vissza itt a topikban,meg fogod találni.

[ Szerkesztve ]

(#9018) Barin_Duty


Barin_Duty
tag

Na akkor, megpróbálom összeszedni :)

Az OL2.2 modban nincs fűbenalvós videó. Itt a legjobb befejezésnél az utolsó teleport kidob az udvarra, kb. Koshei környékére, a kissé felturbózott irányító mellé. Az egész mod egyetlen mínusza (számomra) ez, hogy kidobták ezt a videót. Koshei-ről van egy dokumentum a bárban amelyet Kanyhalos (a mod készítője) írt. De ha ezt a dokumentumot még se találod meg, akkor megtalálod Kanyhalost a pripyati hotelben, mint RPG-7-tel felszerelt bandita kereskedőt. :D Ő is említi Kosheit, illetve piacolni, fegyvert javíttatni is tudsz vele.

Úgy tudsz visszamenni ha a földön elmész az udvar majdnem nyugati végébe. Ugyebár a portálokon szépen fokozatosan egyre keletebbre kerültél. Itt lesz egy nagy sugárzó rész, azon átfutsz, kicselezel pár kimérát majd befutsz oda ahol kijöttél. Itt van nem messze az első portál is, a többi amúgy földről nem elérhető, illetve visszamenni se tudnál rajtuk mert kettőbe konkrétan bele kell ugrani, ez meg visszafelé nem megoldható. :D

Az OL2.2-ben a Monolith irányítóterem ajtaja nem zárul be, azzal nem tudsz trükközni, mehetsz ott szabadon vissza.

A Complete modban pedig úgy van, hogy beugrasz az utolsó portálba, lemozizod a videót aztán egy nagy kémény tetején találod magad és "the Zone is open". Egyébként ezt a megoldást simán elsüthették volna akár az OL2.2-ben is. Még Kosheit se kellett volna kihagyni, mert annak a kéménynek a tövében van körülbelül Ő is. Itt egy térkép.

Lényeg a lényeg, a zöld pöttynél keresd a nyílást amelyen át visszajutsz a Monolith irányítóterembe, a szarkofágba, majd a többi pályára szépen sorba. :) Ez is egy hülye megoldás, de hát no'. A mod többi része kárpótol mindenért. :D
http://img515.imageshack.us/img515/2656/eromu.png

(#9019) M@trixfan válasza Barin_Duty (#9018) üzenetére


M@trixfan
addikt

Így utólag visszaemlékezve kicsit csalódás is volt az alap verzióban, hogy az egész játék alatt az erőműről fantáziált az ember és közben alig lehetett bejárni valamit belőle.

twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

(#9020) shield válasza Barin_Duty (#9018) üzenetére


shield
Topikgazda

Köszönöm a segítséget, az éjjel addig játszottam míg visszataláltam az irányítóba és azután már könnyű volt visszamenni. Már pripyatban vagyok. :DD Kicsit furcsának találom a végét, kint van az ember az udvaron aztán azt sem tudja most mi van. Minden lezárva pedig milyen jó lett volna felfedezni a komplexumot.
Közben azért még kétféle befejezést is láttam. :)

Még egy tapasztalat:
Az invertory hiba csak az "ol22_for_10005"-ben van.

A K10 Vision: Texture Addon-t akarom megnézni, még nem döntöttem el hogy a Complete-vel vagy OL2.2-vel.

Azután a Stalker L.E.G.E.N.D.A.R.Y. következik. Megnéztem a nyelvi fájlokat, jó néhány felhasználható az eddigi fordításokból. Rászánom magam és egyesével leellenőrzöm őket, de vannak újak és a régiekből is van amiben van új szöveg, azokat kellene lefordítani.
Van valaki aki bevállalná és tud is englisül?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#9021) JetiRulez


JetiRulez
őstag

Szerettem volna az imént felpatchelni a Steam-es játékomat, de elakadtam.
Ezen a fórumon írják lépésről lépésre, de a szükséges "XR_3DA.exe.SteamtoRetail.1.0005.PAR2" fájl letöltésére mutató link halott és a kugli sem ad rendes találatot.
Honnan lehetne ezt a fájlt megszerezni? :F

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#9022) genndy válasza JetiRulez (#9021) üzenetére


genndy
addikt

Steames játékot nem kell kézzel patchelni. Legfrissebbet kapod mindig, vagy frissíti magát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#9023) Aarpok válasza genndy (#9022) üzenetére


Aarpok
őstag

Szerintem ő 1.0006 - ra szeretné frissíteni ugyan is a steamen csak 1.0005 - ig van.Legalább is a linkjéből erre következtettem.

(#9017) Medvelászló Nekem meg a Kalauz beszélt róla állítása szerint halhatalan a dög.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#9024) JetiRulez válasza Aarpok (#9023) üzenetére


JetiRulez
őstag

Igen, szerettem volna felnézni 1-2 szerverre kíváncsiságból. Inkább hagyom a fenébe.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#9025) Medvelászló válasza Aarpok (#9023) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Ha jól emlékszem én Rpg-vel durrantottam alá és attól elszállt mint a győzedelmi zászló! :D

(#9026) Aarpok válasza Medvelászló (#9025) üzenetére


Aarpok
őstag

Még messze vagyok tőle még csak az agypörkölöhőz készülődök.Azonban köszönöm neked a hasznos tanácsot. :R Gauss- t hogy bírja?

Аарпок

(#9027) Medvelászló válasza Aarpok (#9026) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Gránátot sem igazán biri a főmonszta,kb 6-8 darabbal sikerült darálthús készíteni belőle de hogy mennyire ellenálló a Gauss típusú sokkolóval szemben az nem tudom,mert nem igazán használtam Sztókeres pályafutásom során.(kb.3-4 szer aprítottam vele,nem tartozott a kedvenceim közé,CoP-ban 1x próbáltam ki de az 500-as sebzés elég irreálisnak tűnt)Gondolom olyan lehet mintha buldózer menne végig egy meccsbokszon... ;]

(#9028) Aarpok válasza Medvelászló (#9027) üzenetére


Aarpok
őstag

Oké akkor azért van módszer a kiterítésére bár sokáig nem szabad engedni,hogy szugeráljon,mert a megjelölt agyveleje nem igazán bírja.

Аарпок

(#9029) Medvelászló válasza Aarpok (#9028) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Igen,van rá módszer. :K
Ez a szugerálás dolog sztem tök jó lett a játékban,először megláttam majd betrottyantottam.
Shield kolléga nemrég írt hogy állítólag a ruha védelme ki van iktatva a telepátiával szemben,még nem sikerült utána néznem,őszintén szólva nem is figyeltem a játék során pedig sokszor végig nyomattam már.Asszem én is hamarosan elkezdem újból a játékot,kezd megjönni a kedvem. :Y :U
Vannak a játékban húsdaráló fegyók is ha érdekelnek: Mg3,Pkm ill.forgócsöves

[ Szerkesztve ]

(#9030) Aarpok válasza Medvelászló (#9029) üzenetére


Aarpok
őstag

Köszi :R Amikor Strelok búvóhelyéről kijöttem megöltem a katonákat és jöttem volna kifelé meghallottam azt a hangot ami a közelségét jelzi összerezzentem szó szerint kb 2 - öt tolt az arcomba utána meg leült a tetemem mellé falatozni.Próbáltam úgy is mint az alapjátékban mondom megszúrkálom késsel,de oda se értem már kifőzte az agyamat. :D Pokol fokozaton tolom.

A COPban a Dead City módban úgy oldották meg az irányító közelségét,hogy szó szerint 3 - mat láttam belöle és nem tudtam melyik az igazi :D

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#9031) Medvelászló válasza Aarpok (#9030) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Kedvenc kajájuk a Sztóker-steak.
Ha késsel nem megy próbáld elgázolni őket Btr-rel. :K

(#9032) #90933760


#90933760
törölt tag

[link]
Ekkora egy fostalicska kamerát ami ebbe a szarba van hihetetlen. Rohadék hátulról jól besunnyogott. Levágtam az elejét, mert percenként 160x haltam meg, mikor az ember egy hét állás után áll neki tolni még nincs ráállva az agya meg a keze, kell egy kis idő. Most nálam ez nem jött el, úgyhogy pihentetem tovább. Nehezebb lesz kijutni amúgy, mint befele volt, kint messze voltak nehezen találtak el, jó búvóhelyek. Foson van már a ruhám is és persze abból nem hoztam másikat, vérzés meg golyóálló képződménnyel próbálom feljebb nyomni. Lőszerem is ebbe van csak, meg az AKM-be.
Kinyírom az összeset, majd visszamegyek felszedni az összes cumót. Kőgazdag leszek utána. :DD El is fog kelleni, ha az erőműnél ennél is brutálabb arra rá kell kegyetlenül edzeni.

(#9033) Aarpok válasza Medvelászló (#9031) üzenetére


Aarpok
őstag

A föld alá nem hiszem hogy letudnék menni BTR - el,de azért köszi a tippet

Аарпок

(#9034) shield válasza JetiRulez (#9004) üzenetére


shield
Topikgazda

Megnéztem az OL2010 angol fájljait és az OL22 magyar fájlokat, van eltérés elég sok. Pl. a fegyverek fájljában nagyon sok eltérés van a megnevezésekben. Szerintem ettől függetlenül mennie kellene, valószínűnek tartom hogy másik Ol2010-zel kellene megpróbálkozni. Nekem is van olyan verzióm ami elvileg tartalmazza az alapjátékot (korában már említettem), na ez nem működik. Ellenben a mod pedig működő képes.
A fegyver fájlban elvégzem a javításokat az eredeti angol fájl szerint.
A páncéloknál csak egy eltérést találtam, javítottam. Remélem máshol nem lesz gond.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#9035) shield válasza shield (#9034) üzenetére


shield
Topikgazda

Lehet hogy nem is kell (érdemes) piszkálni a fegyver fájlt.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#9036) Medvelászló válasza Aarpok (#9033) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Azt hittem már a felszínen aprogatod a jónépet...akkor nem szóltam bocs!

(#9037) Aarpok válasza Medvelászló (#9036) üzenetére


Aarpok
őstag

Semmi gond. :N Tegnap este elértem az agypörkölöhöz be is jutottam és ott hagytam abba,hogy ki kell kapcsolni.A szabadság bázisát megmentettem a Controller - től,de nem volt közelben se tank,autó hogy kipróbáljan az elgázolását. :(

Аарпок

(#9038) Medvelászló válasza Aarpok (#9037) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Az Agroprom területén kell lennie 1 Btr-nek az O.L.2.2-ben.Méghozzá ha feljössz a csatornából csomóan megtámadnak,bemégy az épületbe,blablabla...ha végeztél elindulsz az úton találsz csomó járművet,közülük az egyik harckocsi vezethető.Van még a másik pályákon Niva,záporjózsi és traktor is.Az agyperzselőnél yantarban nincs vezethető jármű!Abban az épületben ahol találkoztál Mole-al ott még egy Saiga 12 sörényes kalányosnyikovot is találhatsz! :K

(#9039) Aarpok válasza Medvelászló (#9038) üzenetére


Aarpok
őstag

Köszi az infókat :R Az a baj én már annyira megszoktam a stalkerben a gyaloglást,hogy szinte csak úgy közlekedek és nem keresek járműveket. :DDD A szabadság bázisán összefogtunk a Controller ellen löttük ahogy csak tudtuk nem tudom ez mennyire pozitív de csak 3 - an terültek ki a szabadságosok közül.Ma ha nekiállok játszani az agypörkölő is ki lesz kapcsolva.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#9040) JetiRulez válasza shield (#9034) üzenetére


JetiRulez
őstag

Ha működne a Filefront, akkor pofonegyszerű lenne letölteni egy tutira működő verziót, de így még a más verziójú módokat is órákon át keresem. Szinte lehetetlen. :(

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#9041) Barin_Duty


Barin_Duty
tag

A járművekről jut eszembe. Egyik tehetséges UHSF-es fórumtársam szórakozott egy kicsit az OGSE moddal. :D

demó 1

magyarosítás :D

(#9042) Aarpok


Aarpok
őstag

OL 2.2 kivégezve.

Аарпок

(#9043) Medvelászló válasza Aarpok (#9042) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Vérnyomásod rendben van? :DDD
Grat Mr.Aarspider! :C

[ Szerkesztve ]

(#9044) Aarpok válasza Medvelászló (#9043) üzenetére


Aarpok
őstag

Köszi :R Igen semmi gond vele.Kicsit szivatott a mód a kitörés elöl nem tudtam elfutni és álladóan meghaltam.Visszamentem a monolith vezérlőhöz aludni közben kitöréskor felébredtem és utána kimentem az erőmű külső részére és monolith erőit likvidáltam.Lekerültem a talajra az utolsó teleport után és megjelent a főellen.Szerencsére nem volt szívós 4 - 5 gránát megfektette.

Аарпок

(#9045) rétisün válasza Aarpok (#9042) üzenetére


rétisün
veterán

:C

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#9046) Medvelászló válasza Aarpok (#9044) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Aarpok,nincs véletlenül egy mentésed akörül mikor beérsz az erőműhöz amikor lőnek a helikopterek?Emil címem itt megtalálod.
Szeretnék pár dolgot kiprószálni...

Még valami:hol találom a játék mappájában a ruhák tulajdonságait?

[ Szerkesztve ]

(#9047) nem_tom


nem_tom
őstag

Ismételten nem működik az OL 2010 az OL 2.2-es béta magyarítással. Ezen hozzászólás alapján üzemeltem be. Esetleg próbálkozzak a LEGENDARY móddal?

(#9048) genndy válasza nem_tom (#9047) üzenetére


genndy
addikt

Nem is fog, nem ahhoz való.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#9049) nem_tom válasza genndy (#9048) üzenetére


nem_tom
őstag

Nem rég azt írták itt páran, hogy ők is így használják, mivel az OL 2010 -hez nincs magyarosítás.

(#9050) genndy válasza nem_tom (#9049) üzenetére


genndy
addikt

Én meg pont olyanból olvastam többet, hogy akárhogy próbálták, nem ment.
Lehet hogy rá lehet erőszakolni, de alapból biztos hogy nem hozzá való, tehát nem meglepő ha CTD-zik.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.