- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
dergander #3113 üzenetére
Érdekes, én eddig abban a hitben éltem hogy tán egyedül az i5-öket nem érinti ez a probléma mert szemben az FX modulos ill. az i7 HT-s megoldásával, az i5-ben HT nélküli teljes értékű magok vannak.
Az 1.30013 óta amúgy már használ 4et, persze jóindulattal de az egy mag 99-100%-on tekerésnek véget vetett, cirka 90en jár a 2. 45-50%, 3-4. pedig 10-15%-on. VGA is magához tért, előtte nálam is detto ez volt amit mondasz, egy mag 100%-on, VGA meg szüttyögött mert nem volt rá ideje csórikámnak.
Amúgy érdekes bugom volt az imént, Bárnál amikor a Mercenaryk megtámadják Petrenkohoz voltam rendelve de őkelme nagy igyekezetében folyamatosan futott bele a falba, nem tudtam tőle kicsikarni az odarendelésem okát, ugyan sejtettem mert útban a bár felé nekem jött két Mercenarys helikopter de elsüllyesztettem őket Darwin tengerén...
Szerencsére volt mentésem Yantarból kifele jövet, újra betöltötte a Báros mapot a játék és az öregfiú ezúttal már a rendeltetésszerű helyén volt és a missönt is tovább gördítette azzal hogy megkért szedjem le a helikoptereket. (lol..) Mit mondjak.., RPG-vel azért könnyebb volt mint GP-37-el és military ammoval..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest