- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rétisün
veterán
az az érdekes, hogy nem az egész területen mutatja rosszul, azon az uton pl., ahol te vagy, ott már jó.
de a téglatoronyban, ahol az első "szinten" van egy hátizsák (rejtekhely) a rejtekhelyet a tornyon kívülre mutatja, viszont ha ott vagyok (a toronyban), engem is a rejtekhelyen, tehát a tornyon kívül jelezvégülis mindegy, már úgyis tovább kell mennem a limanszki hídhoz
-
Grisam
tag
Én is remélem és azt is, hogy ezentúl nem lesz vele gondom.
A SoC-ot nem vittem még végig, mert még nagyon kezdő játékos voltam, a CoP kész, de a zónában maradtam.Most ezt is végig szeretném játszani, utána jöhet újra a SoC.
Imádom ezt a játékot. Fantasztikus az atmoszférája. Lebilincselő.. -
Grisam
tag
Még egy kérdés.
Elég csak az 1.5.10est leszednem, vagy kellenek előtte az előző javítások is?
-
Grisam
tag
Köszi a segítséget. Megtaláltam a mentést és megpróbálom újrarakni a játékot, hátha működik majd vele a mentésem. Nem nyúltam bele semmibe és egyik nap ment rendesen, másnapra meg minden előzmény nélkül jöttek a kidobások.
És tudom, hogy jó lenne végig pachelni, de azt olvastam, hogy a magyar szinkronos verzióra nem jó mindegyik pach. -
rétisün
veterán
C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS
ha nem piszkáltál bele az fsgame.ltx fájlba, ide ment a clear sky. a kidobálásra nincs ötletem, én is 1.5.0.4.-el játszom, de nálam jó. (a quickload nem működik, a főmenűből kell visszatöltenem az utolsó mentés pontból, de játék közben nem dobál ki)
-
Grisam
tag
Valaki tudna segíteni? A játék kb 5 perccel a betöltés után hibajelentés nélkül kidob az asztalra. 1.5.0.4 es van fent magyar. És ehhez melyik pach lenne jó? És még egy gondom van. Nem találom a mentéseimet sem a játék könyvtárában, sem a dokumentumoknál. akkor mégis hol vannak, hogy le tudjam őket menteni?
-
rétisün
veterán
ezé' keresgetem a fejlesztésekhez a flashdrive-okat? viszem nagy örömmel, hogy most aztán majd dől a lé, erre meg nem is kell a helyi barkácsmesternek
vagy ha kell is, nem mondja.....vagy az a baj, hogy csak egy van meg, és a többi is kéne egyszerre?
vagy csak akkor kell neki, ha fel is akarom hsználni fejlesztéshez?
na megállj jar apó, majd jól nem jöhetsz velem pripjatyba
(nem is velem jön, de később ott ül a bázison.)
-
-
rétisün
veterán
akkor jól sejtettem....furcsállottam is, hogy olyan relikviákat, amiket csak később találok meg, lehet kapni már a játék legelejétől, nem beszélve pl. a seva ruháról.....
viszont, ha már az "előzményt" nyomom, egyre inkább kedvet kaptam a SoC-hoz is. csak most jobban oda kéne figyelnem, mit-hogyan, aztán talán több befejezést is elő tudnék csalni a végén.
-
rétisün
veterán
hú basszus, ezen aztán minden rajta van
köszi, még bőven hasznát vehetem, most megyek jantarba valami hűtő miatt.....igaz, már jártam itt (előredolgoztam
már a relikvia is megvolt a bányából, csak újra kellett kezdenem a szolgálatos parancsnok miatt)
más: a clear sky bázison alapból is lehet kapni mindenféle páncélt, relikviát, vagy csak a trader mod miatt?
-
Vladi
nagyúr
Az a fullos térképet merre találom? A régi linkek nem működnek.
Amin megvolt minden küldetés meg ereklye helye. -
Nem nem, ezt a sorozatot viszont nem hagyhattam ki, orok darabok egy stalker fannak.
A jatekokat nem szoktam elsietni, kepes voltam vagy 10-szer annyi idot maszkalni a zonaban, mint amit a foszal igenyelt volna. Legalabbis a soc-ban, a cs hamarabb megvolt, mondjuk egy csomo palya kopizas volt benne sajnos.
-
rétisün
veterán
amikor én ebben próbáltam neki segíteni, és adtam neki egy pisztolyt, egyből ellenem fordult, úgyhogy szépen le is lőttem a kis köcsögöt.
ha már hadsereg: a kordonban lévő hadsereges bázis az csak úgy benne van a játékban, mert az elsőben is benne volt, vagy van is valami szerepe? azon kívűl, hogy ott van az géppuska, amikor átérek az ingoványból.
ja, meg ott van két rejtekhely, aztán annyi.... -
Vladi
nagyúr
Já azt vágjátok, hogy a katonatisztet a stalker bázisról ki lehet szabadítani?
Találkoztam a híd alatt a volt sofőrjével, ő ajánlotta, hogy intézzük el, hozzuk ki. Hát azért annyira nem.(#4151) Lauda:
Arcoskodunk, arcoskodunk?
Most mondjam azt, hogy én meg benne voltam az első 10-ben akik végigvitték Mo-on a SoC-t?
Legalább is aznap a hivatalos fórumon vagy 3 srác írta, hogy kész.
-
emre
veterán
nekem azzal nem volt gondom még el is beszélgettem vele kicsit előtte, de tök hülye a csóka
-
Remelem is hogy jo lesz, mert nalam a cs nem utott at igazan. Jo volt ujra maszkalni a zonaban meg sniperkedni, a voros erdon osszekakaltam magam , sot, ejszaka ertem oda es ki is kellett lepnem kicsit a jatekbol, mert folyton azt neztem nincs-e mogottem valaki a szobaban, holott tok egyedul voltam itthon.
Aztan a veget be sem tudtam fejezni, mert leesett a foldre a sztrelok es hiaba lottem, meg nem halt, tovabb meg anelkul nem mehettem.
Illetve az lett volna a vege, csak belefutottam valami bugba.
-
Źşë'
addikt
különben tetszik h olyan tárgyakat is össze lehet szedni aminek semmi értelme, pl gitár - nem tudod sehol sem használni, vagyis nem is próbáltam anno, de nem hiszem h lehet.. steam akció keretében megvettem a soc és a call of prypiatot, a cs meg már meg volt, és elkezdtem elölről a játékot, legjobb kalandjáték
-
rétisün
veterán
ha vasat nem is, ólmot kaphatnak, miután felfejlsztették a seva rucimat. talán még szóba állnak velem.
apropó, meg is próbálom majd, tényleg ott csesztem-e el a dolgot, hogy nem mentem elsőre mutánsirtásra. viszont ha tényleg csak egyetlen egyszer, legelőször lehet a megfelelő választ adni, azért az elég gáz...
-
rétisün
veterán
követném a főszálat, mert ez a főszál, de.....
vagy esetleg amikor legelőször jöttem erre, mondta a parancsnok amit kellett, csak akkor nem mentem velük , azóta meg nem mondja?
mindegy, elkezdtem egy régebbi mentéstől újra, talán még nem rontottam el nagyon a foasztogatókkal a viszonyomat, aztán tudok seva-t fejlesztetni.
-
-
válasz
rétisün #4131 üzenetére
Ahogy atersz arra a palyareszre, mindjart az elso pali a helyorseg parancsnok es azt mondja, oda indul egy osztag, menj veluk, ekkor kapod a kuldetest, hogy beszelj a szolgalat vezetojevel. Kinyirtok par szornyet, de vegulis mehetsz egyedul is.
Jobb felul, az uton a kek potty, az a helyorseg parancsnok, bal alul, ahol allok, oda kell menned, az a szolgalat vezetoje. Ott kapod a kuldetest, hogy menj az agropromi lyukhoz, konkretan erd el a lyukat. Most csinaltam meg direkt ezert a kuldetest.
-
rétisün
veterán
asszem elmentem a mentéseimet
és valami korábbi mentéstől (ahol még csak Agyar(?) után kell menni) megcsinálom megint, hátha előkerül az parancsnok. akkor legalább nem veszek össze a banditákkal a szemétdombon, aztán jól felfejlesztik nekem a seva-t
franc megette, pedig eddig egész jól ment dolog, nagyon még bugokba se futottam bele...
-
rétisün
veterán
kinyírtam a kereskedőt a nagy bizniszelésben a tiszta égbolt bázison
persze előttte mentettem, mert olvastam már itt, hogy gyönge a szíve az üzleteléshez
"De vigyázz nagyobb összegű ügyletnél agyvérzést kap a pultus." Emre #4104
BioNiCMaN: akár az is lehetne, elvégre a szemétdombon van
-
válasz
rétisün #4119 üzenetére
Megneztem azt a reszt, van mentesem az eldobas elottrol es utana is. Eldobaltam mindent es ugy mentem le, de akkor is beadja azt a kuldetest, szerintem ez igy van megirva. Egyedul a penzed nem tudod megmenteni, de az nem is szamit, mert tudsz csinalni barmennyit.
Ennyi minden volt nalam akkor:
Es mikor kijossz, ugyanugy ottvan minden, csak fel kell szedni.
-
rétisün
veterán
én se álltam be sehova, ezt az egy fosztogatós mellékküldetést csináltam....nem is tervezem, hogy akármelyik frakcióba beálljak, ha jól tudom amúgy sincs jelentősége a játék befejeződése szempontjából.
visszatérve a rabláshoz: ha nincs semmi nálam, akkor nem is adja a "szerezd vissza a cuccot" küldit?
van előtte egy mentésem, lehet megpróbálom
-
rétisün
veterán
igen, ott volt a kirablás
ha tudtam volna, hogy ez lesz, kipakolok, de ki gondolt ilyenre
de már visszaszereztem mindenemet. . azért az is érdekes, hogy a szemétdombon segítek az egyik fosztogatónak (vissza kell vinni a puskáját) aztán mikor mennék a jutalomért, a fosztogató bázison (ahol megkapnám) szitává lőnek
-
-
rétisün
veterán
basszus....el kéne rejtőznöm a kisugárzás elől, ha a szemétdombon maradok, nem engednek be az "óvóhelyre"., sőt le is lőnek, ha átmegyek a másik pályára, akkor meg nem érek oda időben.
már harmadszor állok neki a cuccaim visszaszerzésének
még szerencse, hogy van egy mentésem onnan, amikor a fosztogatók elvették mindenem.
az agropom underground meg majd sorrakerül amikor odaérek, így hiába megyek le, csak elakadok ott lenn.
-
emre
veterán
válasz
rétisün #4113 üzenetére
Amikor átmész agrompromba valahogy eljutsz a duty bázisra. Nekik panaszkodsz hogy le kell jutnod a föld alatti részbe, de ezek meg el akarják árasztani az egészet vízzel a mutánsok miatt. Szóval a duty katonák már várni fognak a barlang bejáratánál.
itt az előzmény videó -
rétisün
veterán
akkor lehet, hogy én "idejekorán" bukkantam erre a barlangra, miközben agropomban bóklásztam, és ezért nem tudok igazán mit kezdeni ott lenn.
mod: valami stalkerek rejtekhelyére utaló feladat mintha már lenne a térképen, de asszem ott még csak Agyar után kell érdeklődni, vagy utolérni, vagy ilyesmi. nem tudom most megnézni pontosan hogy is van.
na mindegy, lényeg, hogy működik a hálózsák
és nem hagytam ott az elején a játékot (nem a hálózsák miatt
)
-
válasz
rétisün #4110 üzenetére
Akkor tolts vissza egy korabbi mentest. Amikor betolti azt a reszt es szolnak, hogy vigyazz a mutansokra, indulj is el jobbra es fuss forest fuss...!!
Majd fel a letran, szedd ossze a loszereket, utana abban a kor alaku helysegben lodd ki a csavot es kinyilik az ajto, csapot megnyit...De ott a linkelt video, az alapjan meg tudod csinalni.
-
emre
veterán
válasz
rétisün #4105 üzenetére
Egy létrát kellene keresned, miután megnyitottad a csapot. A csap után átmész egy helységen, lépcsőn le,balra fordulsz.Azon a folyosón jön szemben sok kis motkány, egy íveltebb kanyar után bal oldalt lesz egy tűzlétraszerűség azon kell felmenned. A folyosó jobb oldala meg ráccsal le lesz zárva.
de közben találtam egy videót róla -
rétisün
veterán
nem a tüzekkel van bajom, mert végigmentem a folyosón, felmásztam a létrán, találtam a polcon egy csomó mindent, de hova tovább? az nem zavarna, ha a párhuzamos járatokba nem tudok (talán nem is lehet) bemenni, de arrafelé sem bírok visszamenni, amerről bejöttem.
Lauda: voltak mutánsok?
-
emre
veterán
válasz
>Dragon> #4102 üzenetére
Bocs, hogy eddig nem írtam, de mindezek a topikban többször le lettek írva, és erősen bíztam benne, hogy megfelelő szorgalommal meg tudod oldani a feladatot.
Az lenne kérdésem hogy amit leszedek modokat hova kell bemásolni hogy működjön is?
- A Gamedata mappába, ha nincs ilyen, létre kell hozni. De mindegyik mod readmi fájlja tartalmazza a telepítéshez szükséges információkat. (patch, másolás, kizáró tényezők stb..)Esetleg valaki tudna ajánlani pénz modot ahol rengeteg a pénzem.
- Trader mod kell neked, keress rá a stalker.filefront-on, vagy itt a topikba, számtalanszor lett linkelve. Ezzel a CS bázison tudsz jobb áron eladni, mint ahogy megveszed a cuccokat. (nagyon olcsó minden, de csak ott) De vigyázz nagyobb összegű ügyletnél agyvérzést kap a pultus.És még 1 olyan kéne amitől több cuccot bír el az emberem.
- Az actor.ltx, és a system.ltx fájlok megfelelő sorait (max walk weight) kell átírni a kívánt értékre, de ha lusta vagy keresgélni a fájlokat, le is lehet tölteni a mod-ot, a fentebb említett oldalról. -
icons
addikt
válasz
>Dragon> #4102 üzenetére
Én nem nagyon modoltam még, de szerintem: felül kell írni vele valamit, általában attól működnek
A bin mappa az szerintem, amiben érdemes kutakodni, ott lesznek a felülírandó dolgok. Ha nem megy valami konkrétan, írd meg, mit keresel, melyik modot akarod felrakni (Total Commander-ben pl ha beírod keresésbe, rögtön megkeresi neked a fájl.kiterjesztést.
Szerintem több cucc nem nagyon kell. Én most szereztem be 2 artifacts-ot, és 100kg az, amennyit elbírok, ez bőven több a kelleténél
. És még csak a játék közepénél tartok (gondolom).
A profibbaktól: Van egy majdnem fullos SEVA-m, ez majd persze maxra lesz upgradelve sugárzás, ellenállás terén. Arra gondoltam, hogy ezt a hátizsákomban fogom hordani, és egy Exoval fogok rohangálni (pontosabban ebben rohangálok, és harcban magamra kapom az exot). Van ennél jobb/ésszerűbb párosítás? Sajnos a Freedom Exo nem elérhető nekem, mert első végigjátszásra nem akarom megölni a másik frakciót (majd később
). Az a gond, hogy az exo rohadtul nehéz...
-
icons
addikt
Nekem azt hiszem most a 10-es van fent. de nem sok bug van benne szerencsére (bár ilyen kaliberű játékhoz képest pont elég
)
A gond, hogy csatlakoztam a stalkerekhez, és már van SEVAm is
. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)
Mostmár levettem mindent kb. minimumra. Megfigyeltem, és bázisokon jön elő. Mostmár a Clear Sky-én is. A stalkerekén is elkezdte ma, a fosztogatókén pedig eddig is csinálta. Máshol nem akad. Egyáltalán nem...Megtaláltam a detektort, már a játék elejétől elérhető.
Második végigjátszásra felteszem majd. Súly nekem tetszik így. Furcsa, de legalább realisztikus
.
Remélem oda be fognak költözni, mert egyébként semmit nem csinálnak... ami elég szar, hogy nekem kell mindet elintéznem, ők csak védekeznek (az átjárókig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Drón topik
- Google Pixel topik
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Opel topik
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest