Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Nemtudom

Én folyamatosan azzal tolom, már azt sem tudom milyen az origo szinkron, mert mindig azt is újra kell raknom. De ez így nem igaz mert nem emlékszek rá mikor pakoltam fel a game-et
Javaslom, ha sikerült egy müködő mod pack-ot összehozni mentsd el a kpl. gamedata állományt.
Egyébként nekem egy komolyabb problémát sikerült találnom, ami lehet a mod-olásnak köszönhető (lehet hogy másnak), az hogy újabban nem tudok belépni a freedomhoz. régebben csak a fizetséget nem tudtam felvenni, mert folyamatosan kitett asztalra a game.Azt remélem észrevetted hogy két féle kötszer van a trade mod miatt?
At egyik sima 200ru, és semmmi másra nem jó. Míg a másik megnevezése a Money Stamp és 1000 ru az értéke. Lehetőleg ne az utóbbit használd ha a gyorsbillentyűn van a bandage.
Új hozzászólás Aktív témák

- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest