Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Nem megy az,valami elpiszkáltak a készítök hogy ne lehesen könyen hozzá férni a dolgokhoz.Nem baj küszködünk tovább
.max_item_mass = 35 ;50.0
jump_speed = 60.
crouch_coef = 0.30 ;0.45
climb_coef = 0.7
run_coef = 2.0 ;2.1
sprint_koef = 1.9 ;2.6
run_back_coef = 1.8
walk_back_coef = 0.8
air_control_param = 0.1jump_power = 65.05 ;óěĺřüřĺíčĺ ńčëű ń ďđűćęîě áĺç ó÷ĺňŕ âĺńŕ íîřč
jump_weight_power = .05 ;0.045 ;óěĺřüřĺíčĺ ńčëű ń ďđűćęîě ń ó÷ĺňîě âĺńŕ íîřč, äë˙ ěŕęńčěŕëüíîăî äîďóńňčěîăî âĺńŕ
overweight_jump_k = 5;10 ;1 -
maszi99
őstag
Köszi rendes vagy
de nem engedi feltenni nekem, pedig mindkettőnké eredeti példány, de találtam mást amí segít [link] !!!! 
Innen a TagesSetup_x64.exe letöltése után már el lehet indítani, csak új játékra kattintva kifagy (04-es verziót telepít kapásból), valszeg most kell 1 működő patch (09-es vagy 10-es).
működő 09-es patch !!!
nem röccenésmentesen, de elindult az új játékra kattintás után, egy pillanatra azért megakadt.
Játékban nem tudom milyen lesz a zökkenőmentesség, mert nem 1-2 órát akarunk eltölteni vele
-
-
h8core
csendes tag
Az első linken csak azt kell telepíteni amit letölt, mert az nagyon kevésnek tűnik? Milyen új fegyverek vannak ebben a modban, mert nagyon szeretem a Clear Sky-t, de már unalmasak azok a fegyverek, olyan jó lenne egy mod, amelyben a COP modokban lévő fegyverek vannak.
A SMRTER modot próbáltam, de a 4:3-as képaránnyal nem tudtam megbarátkozni
-
hajbel
addikt
Sikerült! Nekem 7zip és winzip is hibásnak talált egy file-t, de szerencsére a sérült DVD-ről sikerült átmásolnom azt a filet (szerencsére azon ritka fileok között volt, amelyek nem hibásak). Mégegyszer nagyon kösz!
maszi99: Ó szegény én... Csalódottságomat szerencsére kompenzálja a tudat, hogy Neked nincs annál nagyobb problémád, minthogy valaki hazánk fiainak gyermeteg hanjával sztalkerezik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maszi99
őstag
Szinte biztos voltam benne, hogy összefutunk, amint látom te nagy prof vagy itt

Az összes relikviát begyűjtötted vagy lehet még neked újat mutatni
A játékban ezek a részek nyűgöztek le a legjobban (képes voltam a leglehetetlenebb helyekre is bemenni érte), de összességében is nagyon szuper ötletgazdag játéknak tartom.
Mint volt említettem, nekem nagyon nem pálya a sok agyatlan lövöldözős game, de ez kivétel, olyannyira, hogy lehet képes leszek újra nekiállni
Enyhén szólva leesett az állam most, hogy nézem a rengeteg 2. részről szóló hírt
Erre tuti vevő leszek az elsők közt
Amúgy sem volt egyébként rossz a grafikája szerintem, de ha javítanak rajta akkor szenzációs lesz, csak nagyon tartok a játék minőségi romlásától, mert nagyon nehéz lesz ezt a jó gémet túlszárnyalni
Én már akkor is elégedett leszek ha hozzák az ismert szintet
Azért kíváncsi vagyok a te gondolatmenetedre is.
Örülök, hogy összefutottunk, és szebb jövőt uram:

-
emre
veterán
Szóval a smrter mod-ban az actor.ltx-et ;jumpactor.ltx-nek hívják,
és hiányzik belőle ez a sor: inv_max_weight = 5000
Lehet még más különbözőség is, de az is elképzelhető hogy ettől függetlenül működik a dolog. Mondjuk a személyes tapasztalatom az hogy smrter szereti úgy megoldani ezeket a dolgokat hogy a lehető legnehezebben lehessen bármit is elpiszkálni benne.
-
capulet75
addikt
Tegnap este felraktam a (z eredeti) klírszkájt. Persze minden működött is.Utána ráraktam ezt a smrter alpha v2-t, ezzel sem volt baj. ) azon kívül hogy eltünt a magyar felirat) Ám ma beloadoltam a játékot és minden baja van. Nem akarja betölteni a mentéseket,kifagy, de úgy hogy az xrayengine fut a processben tovább, a progi meg sehol. Nem értem.

Ha esetleg felrakod valahova a Clear Sky-os gamedatádat is, ird meg hol van.

-
emre
veterán
Meg 1-2 okosság, talán hasznát veszed. Sajnos az előzőből lemaradt.

-
rétisün
veterán
akkor jól sejtettem....furcsállottam is, hogy olyan relikviákat, amiket csak később találok meg, lehet kapni már a játék legelejétől, nem beszélve pl. a seva ruháról.....
viszont, ha már az "előzményt" nyomom, egyre inkább kedvet kaptam a SoC-hoz is. csak most jobban oda kéne figyelnem, mit-hogyan, aztán talán több befejezést is elő tudnék csalni a végén.
-
rétisün
veterán
akkor lehet, hogy én "idejekorán" bukkantam erre a barlangra, miközben agropomban bóklásztam, és ezért nem tudok igazán mit kezdeni ott lenn.
mod: valami stalkerek rejtekhelyére utaló feladat mintha már lenne a térképen, de asszem ott még csak Agyar után kell érdeklődni, vagy utolérni, vagy ilyesmi. nem tudom most megnézni pontosan hogy is van.
na mindegy, lényeg, hogy működik a hálózsák
és nem hagytam ott az elején a játékot (nem a hálózsák miatt
) -
icons
addikt
Nekem azt hiszem most a 10-es van fent. de nem sok bug van benne szerencsére (bár ilyen kaliberű játékhoz képest pont elég
)A gond, hogy csatlakoztam a stalkerekhez, és már van SEVAm is
. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)
Mostmár levettem mindent kb. minimumra. Megfigyeltem, és bázisokon jön elő. Mostmár a Clear Sky-én is. A stalkerekén is elkezdte ma, a fosztogatókén pedig eddig is csinálta. Máshol nem akad. Egyáltalán nem...Megtaláltam a detektort, már a játék elejétől elérhető.
Második végigjátszásra felteszem majd. Súly nekem tetszik így. Furcsa, de legalább realisztikus
.Remélem oda be fognak költözni, mert egyébként semmit nem csinálnak... ami elég szar, hogy nekem kell mindet elintéznem, ők csak védekeznek (az átjárókig).
-
KiLlHeIm13
csendes tag
Szia!
Nekem is ez volt, elfoglaltam az agropromi határokat de nem jött egy freedoom-os se

Visszamentem szemétdombra kiirtottam a fosztogatókat, a freedoom elfoglalta az összes szemétdombi kis őrhelyet meg a határokat és utána már jöttek oda is
Megcsináltam a küldit és megkaptam a jó kis exo rucim ami úgy tudom jobb mint amit a duty ad
Most Limanszkban járok de kicsit felidegesített az, hogy nem lehet kiirtani az ellenséget mert respawnolnak, ezért most végigviszem a játékot és kipróbálom a Call of Pripyat-ot, mert úgy hallottam elég jó lett, és ki lehet irtani mindent felesleges piros pöttyöt a térképen.Üdv.
-
Ok, kimentettem az eredeti fileokat es felulirtam, igy sokkal gyorsabban tolt, mar kezdtem agyverzest kapni az allando lemeztekerestol. Az meg hagyjan, hogy inditaskor olvas rola, mint pl a gta4, de hogy egy quickloadnal is olvasgat eleg durva szvsz. Foleg mikor 1 percen belul van 4-5 ilyen.
Ha valamiert kilep vissza tudom masolni es megnezni, hogy amiatt-e, bar nem gondolnam.
Egyenlore a mar emlitett harom van csak fent, ezt a halozsakot kene ugy felbuzeralni, h az eredeti szinkron megmaradjon.
Nen, meg nem neztem, koszi a tippet!
Eddig csak loszert vettem az ak47-hez, most megyek majd vissza a bazisra egy kis bizniszert.

-
Koszi szepen sztalker!
Ez ugye nem basztikural el semmi mast? 
Ja es lehet valahogy megis felkuzdom a halozsakot, epp beesteledett mire meglett a kordonhoz vezeto ut, de gondoltam elobb bejarom az egesz ingovanyt, korulnezek, kozben meg osszeszedem a maradek cuccokat, elviszem clear sky kereskedohoz. Faxa az a trader mod, eleg olcson passzolja a dolgokat, jobban is esett egy ak47-el es 300 skuloval nekivagni az ingovanynak, mint pisztollyal es 50 loszerrel.
Az ejszaka is brutalis
, eskuszom tele volt a gatya, eso esik persze, meg is huztam magam addig a stalkerekkel a templomban. -
hypno skate
senior tag
-
hypno skate
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Akárhova másolgatom semmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
miért telepítsem újra?

Nem vagyok egy nagy pönge ebben. 

Vagy 3-szor korbementem a telepet, de egy rohadek kotornyot nem talaltam, na akkor ezert.