Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Hun'reeth #2378 üzenetére

az a helyzet, hogy artifactok csak fix helyeken spawnolnak, és ha kiszedted őket, respawn nincs. ha úgy kategorizáljuk az artifactokat, hogy gyenge, közepes, erős, akkor minden pályán gyenge-közepes vagy közepes-erős hullhat egy adott anomáliából, minden anomália saját artifactszülési táblával rendelkezik. az, hogy a gyengébbet vagy az erőssebbet találod a kettő közül, a pályára való első belépéskor határozódik meg (maximalisták pályák előtt menthetnek és újrapörgethetik a pályát, ha nem megfelelő esne, főleg red forest és military warehouse előtt).

végső páncélnak három lehetséges verzió van:

exo: 30as resist, 40-50 közötti rapture, 60 bullet, baromi drága, kék éjjellátó, emelt súlyhatár, nem tudsz futni. az utolsó kikötés bizonyos taktikájú harcmodort lehetetlenné tesz. max 3 arti megy bele. baromi drága, mire kimaxolod. leginkáb terminátor/sniper harcmodorhoz jó, gerillára felejtős, urbánus környezetre határeset. integrált plusszhealth és plussz stamina (magyarul nagyon megterhelve se kell kifújnod magad kétlépésenként).

bulat avagy a régi military spec: 65 bullet, 35 allres, kettő között rapture. max két slot. tudsz futni, asszem csak sárga éjjellátó van, kevés az artifact hely. az exo árának feléből megáll, mire maxolod. mindenféle harcmodorhoz tökéletes. sajnos egyszerre -bleed+health kombó nem működik

seva: 37 allres, 45-55 közötti bullet és rapture: kék éjjellátó, 5 socket, viszont leggyengébb védelem lő- és szúrófegyverek ellen a highend vértek közül. kb a bullattal egy árban maxolod. remek összvér megoldás, de terminátoroknak nem ajánlott (sniper/gerilláknak simán, főleg a szent quicksave/quickload hívőknek a gránát/akna/fejlövés szektán belül). cserébe nyugodtan bele lehet sétálni az összes anomáliába:D

a durability igazából csak a javítási költségek miatt fontos, utolsó pályán is bőven lesznek mechanikusok.

a duty és a freedom exoját én még nem láttam, pedig állítólag olyan is van a játékon belül...

bullet értékeket lehet elszúrtam és az SoC értékeit írtam be, ez esetben bocsánat :B

Új hozzászólás Aktív témák