Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

Egy kis összefoglaló:
    Nekem mint nagy SoC rajongónak nagyon tetszik a CS :) Eleddig kb. 3x fagyott nem többször. Most jutottam oda, hogy agropomnál lemegyek majd a gödör-be ;]
    - rájöttem a pénz generálás témára: a kordon faluközpont (sidorovich) melletti katonai bázis mint oboakan lelőhely tökéletes. De nem sido-nál érdemes eladni a cuccot hanem 50 rubelért átmenni a stalker base-re ott dupláját fizetik érte. 50 rubel a visszaút is szóval 1 oboakan-on már megvan az utazás költsége bőven.
    A katonák legyakása után egy rövid ideig nem jön az új hullám addig gyorsan ki kell cipelni a cuccokat egy közeli - mégis megfelelően távoli - fa alá (a fegyverekre kell koncentrálni) így ha megjön az új hullám onnan biztonságosan több lépcsőben elcigölhető a cucc. ;)
    A legdurvább kereskedésem az volt mikor a Dark Valleyból (a jövőbeni x18 lejárat) a gyártól a sok TRs301 -est elcipeltem egészen a Clear S. főhadiszállásra. (3 forduló alatt)Megnéztem az árakat. Egy TRs301 -ért a Freedom adott volna 341 r -t ezzel szemben ott kaptam 1216-ot! (Persze az összeg állapotfüggő.) Az IL86-okkal hasonló a helyzet.:D Az út 3900 rubel a nyereség 1 körön 12e rubel! Én még a ruhát is levettem és fegyver se volt nálam. :)
    - a freedomnál vásárolható egy qrva jó anom detektor. 4250 rubel (3000 lenne de nem tagként ennyi a sáp) ez a 3. generációsnak tűnik. Eszméletlen jól használható. Csavart kell azért még dobálni mert az "út" nem látszik de hamar nyilvánvaló van-e értelme kutakodni egy anomáliánál vagy sem. Már 4 cumót találtam vele ott is ahol nem vártam. A korábbiakkal nem érdemes szarakodni mert azokkal lutri a dolog.
    - sajna a flash drive-okkal bajban vagyok a freedomos fickónak nálam van mindhárom fejlesztése mégis leszarja nem kell neki. + van nálam egy a katonai páncélokról szóló ami talán épp a SEVA maxra fejlesztéséhez kéne de ez meg nem tudom kinek kell?! Senkinek sem úgy tűnik.
    - szerencsére elég hamar Vintarhoz jutottam a vevőállomás megtartásánál elhullottak páran akiknek volt már adtam is el jópárat. Sajna lőszer hozzá először a duty bázison kapható. A Vintarokért is a clear sky-os kereskedő fizeti a legtöbbet 3000 rubelt majdnem. (a freedomos csak 897-et adna!)
    Az árak persze nagymértékben függenek tőle, hogy az adott frakcióhoz tartozol vagy sem.
    - megtaláltam a SoC-ban Big Ben néven futó pisztolyt itt is :DDD Állat.
    - Seva -t már elég hamar lehet szerválni csak qrva drága szóval fel kell kötni a gatyeszt de megéri!
    - a cuccok feljesztése kissé el lett rontva szerintem. Nem jó, hogy már az első lépcsőnél el kell dönteni, hogy a golyóállóságra menjen az eber vagy a védelmek (tűz, sugárzás, elektro, pszi, stb.) erősítésére. Jobb lett volna ha a vége felé elég specializálódni hisz ha már a legelsőnél rányom az ember a kevlárra (ki nem?) akkor lőttek a pszi védelemnek igazából.

Összességében qrva jó a játék és a hangulat megint nagyon ott van.
    A flash drive problémára ha valaki tud megoldást jó lenne!!! :R
    Még annyi, hogy minden max és 1280x1024 tökéletesen fut még az élsimítás is a felére van húzva. 16x anizo meg alap. dx9. Látótávolság a maxon bár így is láthatóan kirajzolódik a táj.

Új hozzászólás Aktív témák