- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Egy kis összefoglaló:
Nekem mint nagy SoC rajongónak nagyon tetszik a CSEleddig kb. 3x fagyott nem többször. Most jutottam oda, hogy agropomnál lemegyek majd a gödör-be
- rájöttem a pénz generálás témára: a kordon faluközpont (sidorovich) melletti katonai bázis mint oboakan lelőhely tökéletes. De nem sido-nál érdemes eladni a cuccot hanem 50 rubelért átmenni a stalker base-re ott dupláját fizetik érte. 50 rubel a visszaút is szóval 1 oboakan-on már megvan az utazás költsége bőven.
A katonák legyakása után egy rövid ideig nem jön az új hullám addig gyorsan ki kell cipelni a cuccokat egy közeli - mégis megfelelően távoli - fa alá (a fegyverekre kell koncentrálni) így ha megjön az új hullám onnan biztonságosan több lépcsőben elcigölhető a cucc. ;)
A legdurvább kereskedésem az volt mikor a Dark Valleyból (a jövőbeni x18 lejárat) a gyártól a sok TRs301 -est elcipeltem egészen a Clear S. főhadiszállásra. (3 forduló alatt)Megnéztem az árakat. Egy TRs301 -ért a Freedom adott volna 341 r -t ezzel szemben ott kaptam 1216-ot! (Persze az összeg állapotfüggő.) Az IL86-okkal hasonló a helyzet.Az út 3900 rubel a nyereség 1 körön 12e rubel! Én még a ruhát is levettem és fegyver se volt nálam.
- a freedomnál vásárolható egy qrva jó anom detektor. 4250 rubel (3000 lenne de nem tagként ennyi a sáp) ez a 3. generációsnak tűnik. Eszméletlen jól használható. Csavart kell azért még dobálni mert az "út" nem látszik de hamar nyilvánvaló van-e értelme kutakodni egy anomáliánál vagy sem. Már 4 cumót találtam vele ott is ahol nem vártam. A korábbiakkal nem érdemes szarakodni mert azokkal lutri a dolog.
- sajna a flash drive-okkal bajban vagyok a freedomos fickónak nálam van mindhárom fejlesztése mégis leszarja nem kell neki. + van nálam egy a katonai páncélokról szóló ami talán épp a SEVA maxra fejlesztéséhez kéne de ez meg nem tudom kinek kell?! Senkinek sem úgy tűnik.
- szerencsére elég hamar Vintarhoz jutottam a vevőállomás megtartásánál elhullottak páran akiknek volt már adtam is el jópárat. Sajna lőszer hozzá először a duty bázison kapható. A Vintarokért is a clear sky-os kereskedő fizeti a legtöbbet 3000 rubelt majdnem. (a freedomos csak 897-et adna!)
Az árak persze nagymértékben függenek tőle, hogy az adott frakcióhoz tartozol vagy sem.
- megtaláltam a SoC-ban Big Ben néven futó pisztolyt itt isÁllat.
- Seva -t már elég hamar lehet szerválni csak qrva drága szóval fel kell kötni a gatyeszt de megéri!
- a cuccok feljesztése kissé el lett rontva szerintem. Nem jó, hogy már az első lépcsőnél el kell dönteni, hogy a golyóállóságra menjen az eber vagy a védelmek (tűz, sugárzás, elektro, pszi, stb.) erősítésére. Jobb lett volna ha a vége felé elég specializálódni hisz ha már a legelsőnél rányom az ember a kevlárra (ki nem?) akkor lőttek a pszi védelemnek igazából.Összességében qrva jó a játék és a hangulat megint nagyon ott van.
A flash drive problémára ha valaki tud megoldást jó lenne!!!
Még annyi, hogy minden max és 1280x1024 tökéletesen fut még az élsimítás is a felére van húzva. 16x anizo meg alap. dx9. Látótávolság a maxon bár így is láthatóan kirajzolódik a táj.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest