- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #1855 üzenetére
valamint úgy volt, hogy Bar legalább egy része megmarad... nos, legalább akkor az úton mellette el lehetett volna menni, ha anomáliák zárják le a területet... vagy nemtom, a térkép miatt eléggé fura a dolog.
Itt mire gondolsz? Ezt nem igazán értem. Útlevágásokra? Kár, hogy a bár nincs benne, rostok a kedvenc pályám volt az SoC-ben, olyan jól el lehetett mászkálni rajta, főleg az elhagyottabb részein.
A térképen vannak hajmeresztő dolgok ám, például Red Forest "kapcsolódási" pontjai. Az északi átjáró megy army warehouse-ba (ami DK-re van tőle), bár egy, az erdőt megkerülő kis földutat rajzoltak oda. A DK-i átjáró megy viszont Garbage-be. A raktártelepekről viszont megy út red forestbe, ezt elírták volna?
Szerk: ami érdekes, hogy elvileg limanszk (vagy a kórház után) nem pripyat undergroundnak kellene jönni? A játék is így hivatkozik rá, csodálkoztam is, hogy lehet limanszkból alagút a táj túlsó felére, pripyatba, erre hirtelen az erőműnél találtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest