Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

Sziasztok!

Elmondom én hogy jártam... :)

1.04-es patchel kezdtem a játékot (angol nyelvű). A Mocsárból nem tudtam kijönni, mert a Guide nem akart kivinni. Aztán találtam egy travel fix nevű dolgot, amivel elértem amit akartam. Aztán jött a következő szívás. Sidorovichoz vagy a katonák géppuskatüzén vagy É-ról lehetett odajutni. Tökmind1 volt, mert lőttek rám a Stalker-ek is, katonák is...végül odajutottam és akkor jött a hidegzuhany...csukva az ajtó. Tiszta ideg lettem. Ekkor feltűnt valami...nem mindegy,hogy az ember hogyan próbálja elindítani a játékot. Használ egy bizonyos RELOADED exe-t vagy épp egy mini image file-al.
    A játék elindításakor más a kis ablakban megjelenő kép !
    Előbbi esetben egy a többiektől kitagadott STALKER látható, aki a vála felett visszanéz a többiekre, alul pedig egy kis koponya (kalóz) van, akinek le van takarva az egyik szeme. A második esetben egy STALKER-t látni, aki egy fedezékből tüzel AK-val, és egy PROLOGUE feliratot a nagy STALKER felirat felett. Arra gondoltam,h mi van ha ez számít?
    Újra kezdtem az egész játékot. Nos számított...a travelfixel kijutva a mocsárból (az 1.04 még nem az 1.05 elvileg már kijavította ezt hivatalosan is) simán eljutottam Sidorovichoz (nem lőttek a STALKER-ek) és láss csodát ! Nyílt az ajtó...folytattam a játékot.

Eljutottam egészen Yantarig és ekkor jött a következő szívás...amint beléptem a pályára (még ha semmit sem csináltam akkor is) kifagyott a gém úgy 15 másodperc után. Hogy az a...!
    Nagy mázlim volt, mert ekkor jött ki épp az 1.05. Fel is tettem! Yantar ment is! Simán...azért 1 kicsit izgultam, mert az 1.05-höz még nincs mini image csak exe (az is a ruszki változathoz), de amint a patchelés után visszatettem az 1.04-hez kapott mini-t és felül írandó file-okat, akkor ment minden...egészen addig míg be nem kellett lépnem a Red Forest-be....na itt vagyok most. Akármerről mennék is be (Yantar, Garbage) a játék kifagy...bár előtte csinál még egy autosave-t de ha azt töltöm vissza akkor is kifagy. Nem tudok tovább jutni.

Amit kérdeznék az,hogy esetleg erre tud-e valaki megoldást?
    Plussz még arra lennék kíváncsi,hogy aki a magyar változattal játszik és esetleg eljutott már idáig az simán bejutott-e a Vörös Erdőbe? Ha igen melyik patch-el ?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés