Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
SetCHOO.
üzenetére
Én is az Enot editiont kezdtem el játszani, de én is inkább felraktam a sima verziót. Elég sok dolog eléggé durván el van túlozva benne. PL: használsz egy eü csomagot és rögtön pirosban van az éhséged, durván eltalálnak meg sem tudsz mozdulni, mert lemegy teljesen a pihentséged és rögtön éhes leszel, sima sétával is csökken a pihentség (bár lassabban, de csökken), ha használsz eü csomagot 20-30 mp-ig használja, szóval addig nem tudz lőni, stb. Nem sokat játszottam vele csak pár küldetést, de elég is volt. Majd ha kijátszottam a sima verziót lehet benevezek rá még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem az enot-ot akartam leszedni,csak nem találtam linket és ezt szedte le.Nekem nem jött be a minimapon az ellenség létszámát se mutatja stb...Meg már eléggé akad i7 notin is 

shield