- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Piftuka #3481 üzenetére
fegyvermesterek azok, akiknél a fegyvereket javíttatod, tuningolod.
jól sejted, a hullákat átkutatva jelennek meg a rejtekhelyek a pda-n.
nem tudom, kinek mennyire csalás, mennyire csak amolyan segítség, de vannak kisebb-nagyobb modok, ezekkel tudsz pl. 500 kilót vinni, így azért könnyebb gyüjtögetni és némi pénzre szert tenni.
artifactokról kapsz némi infót, ha a hátizsákban ráviszed a kurzort, vegy rákattintasz, érdemes megtartani, amelyikek csökkentik a sugárzást, a vérzést, növeli a kitartást (tovább tudsz futni) ruhától függően 2-4-et tudsz egyszerre használni, a ruhák is fejleszthetőek.
én is keveredek a részek között, éppen az első résszel játszom, de nem régen fejeztem be a clear sky-t (2. rész), előtte toltam ezt.
ja, és vigyázz, mert nagyon el tud kapni a hangulat
első hsz-ben vannak linkelve egész jó, részletes térképek minden területről.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Piftuka #3481 üzenetére
Általános tanács, hogy próbálj együttélni a zónával. Beszélgess el a karakterekkel. Hol mit találsz.
A kísérőnek pl. lesz egy küldetése, amit ha megcsinálsz utána fillérekért, vagy ingyen is kísér. A kereskedők minden fontos helyszínen vannak. A hajóban a lent a csapos, meg az emeleten is. Hátul meg az iszákos Kardán a fegyvermester.
A csaposnál (asszem Bagoly. Már összefolyik nekem a három rész
) pl elmondja, hogy milyen aritkat keresnek a feketepiacon jó pénzért. Azt tartsd meg magadnak, amit használni akarsz.
Fegyvert venni nem érdemes. Néhány csetepatét ha kiszúrsz, akkor az ott maradt hulláknál találsz sok érdekes holmit. De vigyázz, mert ebben a részben már a gép is rendesen hullarabol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest