Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszi az újabb tippeket!

Így már világos, hogy ki a "kereskedő" és a "fegyvermester". Azt hittem, hogy az valami közösségek gyűjtőneve, mint pl. a "banditák".
Természetesen az említett személyekkel már elbeszélgettem, s csinálom a küldetéseiket.A "kísérő" az melyik karakter a hajón? Mert több olyan karakter is van, amelyik pénzért elvinne több helyre is.
Konkrétan melyik az, amelyikkel érdemes "barátkozni", hogy olcsón kísérjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen az említett személyekkel már elbeszélgettem, s csinálom a küldetéseiket.
shield