Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Physicist03 #12995 üzenetére
Hát amikor a magyar fordításban úgy köszönsz el a csernobili troopertől, hogy Szia! az kicsit kiábrándító. A Clear Sky magyar szinkronja is ultragagyi.
-
PeL
addikt
válasz
Physicist03 #12995 üzenetére
Én sem feltétlen szeretek magyarul játszani mindennel, nekem az az elméletem ezzel kapcsolatban hogy addig is ragad rám valami angol
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest