- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Csatlakozom dodo - hoz ez nem csalás csak a játékba betett lehetőség kihasználása.Arra már inkább mondanám,hogy a 2 m átmérőjű fán keresztül szétlőnek illetve átnyúlnak a falon és amerre mész mennek ők is (röntgenszem).
Más: feltettem a SOC - hoz az OGSE modot.Egész jó egy kicsit nehezebb is,mint az alapjáték.Számomra az is különös volt,hogy nem mehettem be az alaptáborba amíg meg nem dolgoztam érte,ha megpróbáltam szitává lőttek.Azt is jó dolognak tartom,ha fejbe lövöm az enemyt ténylegesen megmurdel.Mutánsok kicsit szívósabbak és amit észlelnek üzdözöbe vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest