Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Csatlakozom dodo - hoz ez nem csalás csak a játékba betett lehetőség kihasználása.Arra már inkább mondanám,hogy a 2 m átmérőjű fán keresztül szétlőnek illetve átnyúlnak a falon és amerre mész mennek ők is (röntgenszem).
Más: feltettem a SOC - hoz az OGSE modot.Egész jó egy kicsit nehezebb is,mint az alapjáték.Számomra az is különös volt,hogy nem mehettem be az alaptáborba amíg meg nem dolgoztam érte,ha megpróbáltam szitává lőttek.Azt is jó dolognak tartom,ha fejbe lövöm az enemyt ténylegesen megmurdel.Mutánsok kicsit szívósabbak és amit észlelnek üzdözöbe vesznek.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest