Új hozzászólás Aktív témák

• muddy_waters

csendes tag

Kevergő szörnyekről: tegnap éjjel (ööö, inkább ma hajnalban ;] ) bejártam a fél mocsarat, visszafoglaltuk a templomot, kipucoltam az Outpost-ot is a bangyiktól, és bár szívattak az aknák néhol, egyetlenegy mutánssal se találkoztam az egész mocsárban (a Kordonban sokkal több van). Tudjátok, mikor az ember egy ilyen hamis biztonságérzetbe ringatja magát, hozzászokik, hogy csak arra kell figyelni, nehogy belesétáljon egy anomáliába vagy beletapicskoljon a vízbe, egyik szem a minimap-en, hogy merre is lenne jobb menni, sugárzó részeken átsprintelni, de sehol egy mutáns, még egy Husi se, na összeszedtem az aknakereső alkatrészét a mocsár bal felső sarkából, visszafelé elérek a lyukhoz a kerítésen... és ott a nyakamba ordít két vérszopó, jobbról-balról, ahogy illik. :Y Azt hittem behuqyozok. :DDD Na a kevergésről annyit, hogy négyszer töltöttem újra a 9-lövetű Chaser 12-t, 8 kötszer, 1 medkit és 1 kutyafarok bánta, mire lefeküdt mind a kettő, pedig pont ott van egy olyan gömbölyű anomália, az is aprította őket.

Imádom ezt a játékot. :C

Kutyákról leszűrt tanulság: a sima vakkutyák nem sok vizet zavarnak, mert ha elugrok előlük, futnak egy nagy kört -- de ha kettőnél több pseudodog jön, inkább felmászok valamire. Ezek nekem jönnek szemből és marha nehéz eltalálni őket, még a shotgunnal is keveset tudok úgy leszedni, hogy ne adjon egy pofont, aztán villámgyorsan megfordul és a seggembe harap. Viszont egy se golyóálló. :DDD

Ja, valaki említette a földbe ragadt fegyvert: a Chaser-em egy, a templom ostrománál elesett stalkertől van, a "talpán állva" belesüllyedt a földbe annál a pinceajtónál vagy minél, amit nem lehet kinyitni; beadja a "Press (F) to pick up"-ot alulra, de nem jelenik meg a fegyver képe a szöveg fölött és nem lehet felvenni. Rádobtam egy krézigránátot, az lefektette az oldalára, és fel tudtam venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés