Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Tegnap csak nem hagyott nyugodni ez a napsütés téma
, így az Enot-ra megpróbáltam ráerőszakolni az Atmosfear 3-at sajnos sikertelenül, új játék indításakor is kifagy. Most mentem át a mocsárba, szerencsére ott már jobb a helyzet. Amúgy fentebb vettem a világosságot a játékban, igazatok volt az is sokat segített.
Nektek szokott olyan lenne hogy meg megakad 1sec-re a játék, illetve bevillan valami fehér háttér? Sajnos egy ilyen beakadásnál ki is fagyott az egész.
Amúgy nagyon tetszik az Enot, jók a fegyverek, kidolgozottabbak a textúráik és ami nem utolsó, jó pontosak. Valamint nagyon jó hogy van gránátvető már az elején, szépen lehet valami aprítani.
Viszont van 1-2 god mode on bandita, akibe a Saiga-val testközelből belenyomtam egy tárat és nem halt meg, ennyit meg egy vaddisznó sem bír ki.
Az Alpha csapatokkal hol fogok először találkozni és azon kívül hogy 1km fejbe lőnek miről ismerem fel őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest