- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Hum ez jó, viszont 3 tonna fegyvert halmoztam már fel ládákban elszorva a pályán azokat cipelem vissza mindig, hátha egyszer el tudom adni, mert így nincs pénzem jobb cuccokat fejlesztgetni
De akkor ez zsákutca. El kell jutni zatonba és csak azután tudom eladni ez pehh.Ja igen lehet hogy kibaszott drága, csak így irreális mert farolhatsz napestig kilóghat a nyelved, ha nem tudod eladni senkinek sem a puskákat b@szhatod.
A mostani pénzforrásod meg a löszerek eladása ami amúgy is kell kinyírni egy táborban 20+ zsoldost... Egyetlen jó a dologban hogy rengeteg gránátot dobálnak az ellenfelek, amivel hamar ki tudsz irtani egy egész tábortCsak nekem tűnik sokkal erősebbnek a gránát mint a sima COP-ban vagy tényleg sokkal sokkal erőseb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest