- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
Van egy újabb dolog, amit nem sikerült beállítanom: A golyóállóság. az új statok igazán kiegyensúlyozottak már. Csak a golyóállóság még mindig pocsék. Mindezt egyébként úgy hogy:
- Call of Chernobyl 1.3.20 van fent, Outfit addon-nal. NINCS más fent. NO FEGYVER MOD.
És valamiért, a COCban a exoskeletonok hihetetlen bénák a golyókkal szemben. Persze, tudom, hogy ha meg fölviszed mint a barom a golyóállóságot, akkor meg terminátorba mentünk át. Én speciel igyeszem hogy ne terminátor legyél, bár egy 3 millás páncéltól tutira elvárnád.
Na, de: Mit kéne nekem átírni a statoknál hogy emeljem a golyóállóságot?
Ezek vannak:burn_protection = 0.1333 (Tűz)
shock_protection = 0.5333(Ez most mi? elektromosság elleni , vagy ütésállóság?)
radiation_protection = 0.0200 (Rádióaktivitással szembeni ellenállás)
chemical_burn_protection = 0.1333 ( Kémiai ellenállás, kémiai marás vagy mi, tudom)
telepatic_protection = 0.0588 (Ez a Psi elleni cucc?
strike_protection = 0.3150 ( Baszki, még migek is lesznek a játékban vagy mi?! )
explosion_protection = 0.3150 ( Robbanás elleni? Nem tudtam hogy külön is van.)
wound_protection = 0.3150 ( Sebzés elleni?)
hit_fraction_actor = 0.23 ( Őt hogy hívják?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vallás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest