- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir #31897 üzenetére
A bankár, aki inkább egy uzsorásnak tűnik, azért jó, mert be tudod tenni a pénzed ha esetleg kirabolnának. Nem emlékszem, hogy volna ilyen benne, de ha kirabolnak, akkor mindened odavesz. A bankárnál viszont megmarad a pénzed, és fial is valamennyit. Persze nem vagy itt rászorulva a gyenge kamatra, de egy Enotban már jól jönne, mert ott elég szűk a keret
Viszont nem tatlálkoztam én ezzel a lila problémával. Hol van az?
-
' Tzs ,
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Hamarosan folytatom...
-
Sensut
őstag
válasz
' Tzs , #31893 üzenetére
Tehát, elkészíted az aknakeresőt és behatolsz a banditák bázisára. Átkutatod a katonák holttestét - amikor ez rendben van, teljesül a feladat és el kell menned szerezni egy földalatti keresőt. Ehhez beszélned kell a sztalkerekkel - mutatja az utat a térkép. Ezzel a cuccal majd nekilátsz átkutatni a Mocsarat (a szállítmány, ami egy fémdoboz, ott lesz a vonaton). Ezután lépsz át Zatonra és kezdődik a tulajdonképpeni COP - SGM.
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #31893 üzenetére
A szallitmany egy nagyobb dobozszeru aktataska, ha arrol van szo, amit az ugynoknek kell adj.
A szurke pontokat, azaz a holttesteket vizsgald meg, az egyiknel lesz egy papir, vagy sem ? mar nem emlekszem,de lehet akkor kapod a tovabbmenetelt, amikor megnezted az osszes hullat, az egyik a hid fele lesz -nalam az volt a parancsnok-, a nadas szelen, a tocsa mellett, egy masik meg a szemeteskukaban, egyik egy hazban, a tobbi harom masfele, remelem jol mondom, vagy 2,5 eve jatszodtam a moddal -
' Tzs ,
senior tag
Azt már látom, hogy nem egyszerű mod ez.
A 6 holttestet még nem találtam meg csak 4-et asszem ez lehet a gond?
Itt vagyok amúgy: [link]
Hogy néz ki ez a szállítmány? Egy csomag? Vagy láda, vagy mi? -
' Tzs ,
senior tag
-
rétisün
veterán
válasz
' Tzs , #31887 üzenetére
hátizsákban jó helyen van, ha jól emlékszem, talán nem is lehet kézbe venni. annyi a titok, hogy lassan kell menni, meg kell várni, míg a hatástalanított akna eltűnik a térképről (minimap a felső sarokban)
amúgy van s.n.i.p.e.r. verzió is az sgm-ből, abban sniperrel kezdesz, meg ugye kicsit mások a fegyverek, textúrák, a játékmenet az ugyanaz mint a többi sgm 2.2-ben.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #31886 üzenetére
Igen, harmadszorra csak azon küldetésekre mentem rá amik sose sikerültek. Igaziból végigrohantam az egészen. A nano ruhás küldetést nem találtam meg. Meg most a zsoldosokhoz se sikerült bejutni, mert volt egy halhatatlan karakter ami állandóan piros volt amikor közelítettem és lőtt rám. Érdekes, mindig máshogy történtek dolgok... Most egy kicsit pihentetem a Diverzáns-t
Hol akadsz el? Mi nem sikerül? Tudok segíteni?SGM 2.2 megőrülök. Tuti hogy megint valami apró dolgot nem veszek észre és megint csak én balfaszkodom, de hogy kell bejutni a gépállomásra a Mocsárban a banditákhoz? Megvan az akna detektor (vagy mi az az eszköz), de akárhonnan közelítem meg a helyet = halál. Az eszközt kézbe venni nem lehet, esetleg a hátizsákból működik? Ha igen, hogyan? Agyfaszt kapok ettől a résztől és eleve ez a pálya se a kedvencem...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #31883 üzenetére
Ezzel az SGM 2.2-vel Dodopek féle .iso-ból tettem fel mindent. A Diverzánst 3x kijátszottam egymás után, most már kell valami új élmény
De itt elakadtam, se képződmény, se kulcs. Elég nagy a Kordon mindent átnézni, persze nem adom fel, csak nincs meg egyik se
Főleg, hogy olyan köd van majdnem mindig, hogy alig látni valamit. Amúgy csak engem idegesít, hogy a detektor igen hamar lemerül?
Sensut: átnéztem őket, köszi a képet, most nézem a ládát ott volt tényleg -
Sensut
őstag
válasz
' Tzs , #31872 üzenetére
Az Enot verzió sokat vacakolt nálam, illetve nagyon nehéz is. Olyannyira, hogy védelem is van rajta, ha mondjuk esetleg szeretnél egy kicsit a teherbíráson segíteni, vagy javítani benne - nem lehet! És sok crash is volt benne, talán ez egy jó példa arra, hogy ha nem vagy 100-as valamiben, akkor ne foglalkozz vele, vagy javítsd ki ha elrontottad (ez az Enot szerzőjének szólt). Mindenképp az eredeti SGM 2.2-vel kezd, aztán majd meglátod.
Az "összefoglalóban" találsz linkeket az SGM 2.2-höz, illetve a magyarítást én SaGa oldaláról szedtem volt le és jól működött.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Balathruin #31875 üzenetére
Oki, tesztelem
-
' Tzs ,
senior tag
No. közben meglett a Dodopek féle SGM 2.2 iso. Lenne pár n00b kérdésem. Az ő iso-jában a mod 764Mb a moddb-s verzió [link]1,56Gb, melyiket érdemes használni? Aztán abban az iso-ban van 3 féle grafikai mod. Nem merem csak úgy felrakosgatni őket, ne hogy elszálljon valami. Melyiket érdemes a 3 közül és melyik miért jobb mint a többi? Ezek azok: atmosfear3 COP_SGM 2.2 (568 Mb) , Absolute_Nature_3_lite_SGM_CoP.7z (769Mb), Absolute_Structures_v1.0.zip (207Mb).
Meg van egy beállítás a térbuborékhoz, az pontosan mit állít be? -
hubai1979
őstag
Mit szoltok a g-30-as mesterlövész pukáhozhoz?
tzs182
Nincs mit szivesen
,az említet fegyvert lehet egyes és hármas sorozatban is használni.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
hubai1979 #31865 üzenetére
hubai1979, bizony azt. Köszi!
shield: feltöltsem neked a tárhelyemre?
Sensut: köszi! Azonnal neki is állok? Tudsz valami letöltési linket hozzá? Magyarítás van hozzá? Ja és ha már SGM 2.2 akkor sima vagy az Enot verziót ajánlod? Mi a különbség a 2 között?Amúgy tudna nekem valaki segíteni oroszban? Írnék a blogomra egy ajánlót letöltési linkekkel a Diverzánsról, ehhez kéne egy sztori leírás pár mondatban. A gugli trenszlétőr felejtős, normális leírás kellene...
Hamarosan megjelenik a Szövetség ideje 3! Várós, vajon SaGa foglalkozik-e majd vele?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Sensut
őstag
válasz
' Tzs , #31864 üzenetére
Ha nekifogsz az SGM 2.2-nek, akkor ott sokkal több küldetés van Sötét Völgyben vagy a Raktáraknál, sőt, még más pályákon is. Amúgy a Diverzáns egy módosított SGM 2.0, ami még csak Sötét Völgyet tartalmazta ilyen röviden. A Diverzánsban változtattak az SGM 2.0 néhány feladatán és betettek néhány mellék újat, de az SGM 2.2 még így is terjedelmesebb.
-
' Tzs ,
senior tag
Diverzáns:
Nálam 8 megával jön és 7 perc múlva kész elvileg. Megnézzük.
Amúgy a Sötét völgybe én először jutottam el, nagyon tetszik, csak kár hogy igen rövid idegi tartózkodunk ott, van 2-3 küldetés és ennyi. Amúgy ez a nanoexo ruha küldetés mikor vehető fel?szerk: Nálam simán lejött.
-
shield
Topikgazda
válasz
shield #31858 üzenetére
Most már tényleg tele a tököm a Megaval. Át jöttem ide olvasgatni, közben visszaléptem a mega lapjára és mit látok, újra tölti be az oldalt és eltűnt a megkezdett letöltés. Mit kellett volna csinálnom, csak a mega oldalát kellett volna nézegetnem míg hajlandó lenne letölteni!?
rétisün én a google drive-ot preferálom, igaz kisebb a tárhely, de nem idegölő.
-
Riot Gin
aktív tag
Megoldottam.
-
hubai1979
őstag
Le tudta valaki tölteni?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #31852 üzenetére
!!!!! SPOILER ALERT! !!!!!!!
Kezdés az , hogy a terroristák elfoglaltak egy kutató intézetet, és te mint SWAT-os a SWAT csapatban mész ugye felszabadítani a nagy szovjetunió valamelyik városában. Minden terroristát le ölsz, már épp ott tartotok hogy kiürítitek az intézetet és puff elteleportálódtál a holdra. Amikor a Terroristákat ölöd le 1998-ban vagy, amikor már a holdon 2017-ben.
Hogy mi okból teleportálódtál oda, nem tudom, a Russlish (RUSSIAN+ENGLISH) nyelv érdekessége miatt nem jöttem rá. Azonban az ott lévő (Holdon) állomáson bajok vannak, meghalt 1-2 ember, nem embertől és nem magától, és mivel ha már ott vagy, akkor ugye ezt kell felgöngyölítened.
A terroristás lövöldözés nem volt nagy szám.
Az űr nem nagy szám, mert itt már az első kimozdulásod alkalmával már jelentősebb távokat kell menj, szinte a semmiért ( 1 holtestet találsz meg + a PDA nála és mész vissza az állomásra). A holdon baromira el lehet tévedni az iszonyú távolság és a semmilyen holdszerű környezet miatt. HA nincs rajtad szkafander akkor meghalsz az űr állomáson kívül. Az űrállomás egyébként a Yantar-i illetve a Jupiter-i tudós bunker átszínezve. Zene az nincs és nem is lesz szerintem, vagy ha van akkor tutira nem emlékszem rá. Eddig jutottam. -
hubai1979
őstag
Annak idején a sgm2.2Snipert töltötem föl és jött is lefelé rendesen,nem tudom hogy mi a franc van velük.
Minek hirdetik az 50gb-ot,ha nem is tudod kihasználni rendesen. -
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #31847 üzenetére
Én kivártam az időt, de akkor meg már nem volt mit folytatni. Most a chrome-mal töltöttem le, de nem volt folytatási lehetőség. Megint kezdhetem elölről, de lefog jönni az egész!?
Szerintem az lesz majd a megoldás, hogy az ekkora fájlokat legalább 3-4 részre daraboljuk és úgy töltjük fel. Akkor simán ki lehet játszani az IP változtatással.
-
hubai1979
őstag
Aarpok úgy csináltam ahogy montdtad, remélem most már sikerül letölteni mindenkinek.
Az igaság az én már régen használtam a megát,nem is dondoltam hogy így fog vackolni.
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL.
-
lsc
nagyúr
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Az a gondom hogy regisztráció után letöltött 90 %-ot, majd kiírta hogy 5 óra akárhány perc múlva folytathatom, kivártam, erre elkezdett megint több órákat kiírni. Nem az a bajom hogy fizetni kell, de akkor ne írják az ingyenes lehetőséget. Ezután tuti hogy egy vasat sem fizetek.
Mod #31847) Aarpok: Nekem az sem jött be. -
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Igen ez egy valós probléma.Én úgy oldom meg,hogy a router webes felületén bontom az internet kapcsolatot majd indítom ezáltal új IPcímem lesz és az felodja a korlátot.A másik fájdalmas megoldás kivárni azt az időt amit ír (általában 5 órát szokott írni vagy valamivel többet)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
hubai1979 #31841 üzenetére
Annyit tudsz itt tenni, hogy a nimbletől származó 1-2 fegyvernek a leírását lescreenshotozod, majd Total Commander segítségével a keresőbe 1-1 szövegrészletet beteszel , és megkeresed hol van a leírása, ha a leírás meg van, akkor tudod a fegyver hivatkozás nevét / kódnevét, és ha arra rákeresel, akkor meg lesz a fájl amiben benne vannak a nimble fegyverei. Már nem tudom hol a fenébe van eldugva, de azt tudom hogy kb így tudtam megtalálni anno 2 éve.
-
hubai1979
őstag
Heló sziasztok akit érdekel az letöltheti a Diverzáns egy általam kicsit átdolgozzott változatát,erősebb fegyverek, mesterlövészpuskák,amire messzebb fokuszáló távcső lett szerkesztve,a lőszerek nagyobbat sebzenek és löknek.Sajna nem tudtam a nimblétöl beszerezhető fegyverek dolgiba bele nyulni, mert annyira elvannak dugva, hogy nem találtam. Vagy el van baszva, hogy még a hozzá való programmal sem tudtam bele nyulni,gondolok távcső probléma,fegyver félre hordás, meg ilyen baromságok.Legszívesebben kivettem volna őket a játékból,de az már meghaladja a képességem.Ja még annyit,hogy csak csomagolni kell és már mehet is a játék,nem kell telepíteni.win7,8 és10 lett tesztelve.
-
speki1982
tag
Sziasztok
Diverzáns: Nitró adott egy küldit, nanoexot akar csinálni, amihez három dolog kell: két Tisza Égboltos exo, nanoalkatrész meg talán szervómotorok. Annyit tudtam kihámozni, hogy ezek az átjáróban és Jupiter gyár belsejében vannak, meg valami hablaty volt angol-oroszul Szenyka stash-éről. Tud valaki valamilyen pontosabb infót, hol a fenében vannak ezek pontosan? Nagy a Jupiter gyár...
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #31834 üzenetére
Első fél óra: Lassú és unalmas. Zene nincs, az első 10 perc után át teleportálódsz a holdra, ahol kurva nagy távokat kell megtegyél. Furcsa a dizájnja , egyébként meg fix is van hozzá, új interfész-el, ha gondolod. Amúgy, nekem nem jön be, de majd valószínűleg folytatom.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #31834 üzenetére
Kipróbálom, egye fene.
-
Antonius1978
addikt
Sracok, kinek lenne ideje, aki tud angolul is, hogy kiprobalja a kedvemert a We are not alone modot ? Ujabban nem nagyon jatszom- mert mar nem izgat erosen a Diverzans kivonas utani kuldetesei, azaz unom hogy utannuk maszkaljak, a We are alone meg nem megy nalam, igy nem tudom megnezni, hogy milyen az Urbensztalker.
-
Tekagi
tag
Bevan kapcsolva persze, csak azt hittem van megoldás h ne néha találjak lehuzható páncélt hanem bárkiről
Mind1 is, rendelek kotró hajón a fickótol egyett ha lesz pénzem.Következő pályára nem megyek amig nincs exo páncél
-
Tekagi
tag
üdv, egy nagyon aljas tipp kéne
Hogy lehetne bárkiről lehúzni páncélt? Csak mert alfások főnökének páncélja jól jönne
(pláne h enyém már sárga)
-
Riot Gin
aktív tag
Nos, rájöttem, hogy ez a megnevezés amit adtam az új páncél fajtának amit importálok, az nem igen frappáns. (Hibryd Seva Exoskeleton) Ti milyen nevet adnátok neki? (Angolul)
-
Tekagi
tag
Köszi szépen
Mients átérek hajóhoz, átirom, most csak rohangálok aknakereső küldivel
Még szerencse h emberem nem tud kimerülni.
-
shield
Topikgazda
válasz
Tekagi #31827 üzenetére
Ezek szerint nézd át a fájlokat. Javítás és eladás.
bad_cond = 0.0
buy_item_condition_factor = 0.0
Ezeket keresd a fájlokban és így írd át őket 0.0-ra. Esetleg lehetnek eltérően a fájlok, ezért a környezetben keresd ezeket. Remélem tudtam segíteni.Javítási kondició levétele az elhasználódott eszközök javíthatóságáért
....configs\misc\engineer\stalkers_upgrade_info.ltx
bad_cond = 0.0
-------------------------------------------------------------------------
Eladási kondició levétele az elhasználódott eszközök eladhatóságáért....configs\misc\trade\trade_generic.ltx
trade_zat_b30_stalker_trader.ltxbuy_item_condition_factor = 0.0
(SGM Braz 1611....configs\misc\trade\trade_generic.ltx
\trade_jup_b202_stalker_barmen.ltx
\trade_zat_b30_stalker_trader.ltx....configs\misc\trade\order_traders\ --minden kereskedőnél)
-
Tekagi
tag
Űdv
Szóval Snipernél nem lehetne átirni valahol h szerelők ne koppintsannak le, mondván túlságosan szétment fegyver,páncél.Fegyvereknél amúgy elvagyok kavarodva milyen legyen. Most mesterlövész puskával, géppisztolyal rohangálok
Majd valószinű az Alfa haverok kisegitennek fegyver ügyben
Na de értittek, azokbol se kell mind.
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #31824 üzenetére
Privi landolt, előre is köszi!
-
Riot Gin
aktív tag
Kiderítettem: Igen. Szóval, ha van aki ilyen mélyen benne van a Milkshape 3D-ben, és ki tudja nekem cserélni az egyik modell csont szerkezetét egy másikra ( NEM SDK-ban, hanem MILKSHAPE 3D-ben vagy akármilyen 3D szerkesztő programban) , az legyen szíves segítsen nekem. Egy modellnél kell kicserélni a vázat.
-
Riot Gin
aktív tag
Nos, rájöttem mi okozza a gondot a modellnél:
- Egy SHOC modellnek kevesebb "Csontja" van, mint egy COP-osnak. Most már csak az a kérdés, hogyan lehetséges az, hogy a csont szerkezetet kicseréljem. ( Halkan írom, hogy sdk-ban a Load .bones nem megoldás, mielőtt valaki ezt írná le. Próbáltam azt, csak szólok.)
Esetleg Milkshape 3D-ben kell itt csontot cserélni vagy micsoda?
-
Tekagi
tag
Sziasztok, én ismét feltettem Sniper-t
Többé-kevésbbé stabil, csak hangot mikor beállitanám, nemes egyszerüséggel memoria hibával kidob
Na de ez legyen legnagyobb baj
Meg valljuk be Sniper mod kezdd legbarátibban, legjobb felszereléssel
Úgyhogy alfa osztagok rettegjenek
Mondjuk (emlitettem már) a potyalesőkkel volt bajom csak
-
Balathruin
veterán
válasz
' Tzs , #31819 üzenetére
64 bites motor még nem túl működőképes és csak arra írt scriptekkel megy. A remake meg nem is működik 32 biten, mert 4096 vagy nagyobb textúrák vannak benne. Korábban a Braz 1.6.1-re húztam rá, de sokat kellett konvertálni. A legtöbb textúra felé vagy negyede méretű lett és úgy-ahogy elment.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Balathruin #31801 üzenetére
n00b kérdés: Ezt a "64 bit + Remake (textures only)"-t nem lehet ráhúzni a Diverzánsra valahogy? Elkezdtem harmadszor is elölről, akkor már inkább ezzel a kinézettel nyomnám
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #31817 üzenetére
Igen, eredeti GSC-s dokumentáció alapján (vagyis 2 kép és minimális infó).
A víz és a talaj placeholder, nincs köze a véglegeshez. Amúgy kb. 1 méterig működik a víz, utána hang nélkül átsétálsz rajta. -
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #31808 üzenetére
0023:00433E40 xrEngine.exe, shared_motions::id()
Egyetertek Balathruin-al, ez valami animacios hiba, valami megosztott animaciorol lehet szo, amin az egyik pancel osztozik mas pancelok animaciojaval,de hogy ez pontosan mi a fenet jelenthet a modell szempontjabol, halvany gozom sincs...
Balathruin : te csinalod ? Ez egy uj palya lesz ? Ilyen viztukrot meg 1 Stalkerben sem lattam, szerintem egy eromu
kell neki, ha valaki abban a vizben akar maszkalni.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #31811 üzenetére
Merre van? Melyik mod?
-
Weareus
addikt
válasz
Balathruin #31813 üzenetére
Az tuti, de jól néz ki.
-
Weareus
addikt
válasz
Balathruin #31811 üzenetére
Szép kép. Az égbolt külön megér egy misét.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #31809 üzenetére
Az a durva, hogy csak ennyit ír ki. Semmi komolyabb.
-
Riot Gin
aktív tag
Logfordító kerestetik:
stack trace:
0023:76F8C54F KERNELBASE.dll
0023:717B9339 MSVCR120.dll
0023:71733A3A MSVCP120.dll
0023:00433E40 xrEngine.exe, shared_motions::id()
0023:004344FC xrEngine.exe, xrSASH::Message()
0023:00434AA0 xrEngine.exe, xrSASH::GetOption()
0023:057D5CEF xrRender_R2.dllHogyan történt: Egy SHOCból COCba konvertáltam a modellt, és igazából az a furcsa, hogy már előzőleg sikerült eljátszanom és működött a modell, ám most nem, pedig nem sok minden mást csináltam ezzel mint az előzővel. Úgy hogy aki valamit is ért belőle, legyen szíves mondja meg.
-
Riot Gin
aktív tag
-
Balathruin
veterán
válasz
proci985 #31805 üzenetére
Igen, azt is tudom hogy más ötletük volt az egésszel. Legjobb az egész rendszer működésére vonatkozik.
Clear Sky-t nem szabad kihagyni, az első két játékhoz van bugfix csomag amivel a legtöbb hibát kijavítják.
Az alap játékokban sosem éreztem túlerőt, csak meg kell találni a megfelelő fegyvert. Clear Sky-ban sokáig vadászpuskával is lehet menni, mert ha tudsz célozni akkor elég hatékony tud lenni. Második pályán meg már távcsöves fejlesztett AK-d is lehet. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Balathruin #31797 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy volt egy nagyon ambiciózus tervük az AI implementációval, ami nem véletlenül nem jött össze. Egyébként teljesen jól működött az AI a saját határain belül a játék céljaira.
Egyébként modok nem véletlenül nem javítják, az eredeti elgondolás eléggé megvalósíthatatlan határon mozgott.
(#31796) Weareus : Menj a Shadow of Chernobyl (1.006) majd CoP (1.002) sorrendben. Elsőnek jobb a hangulata, a CoP pedig alapvetően egy összeszedettebb és kevésbé bugos prezentáció.
A Clear Sky a mai napig félkész, a game design része pár helyen katasztrófa az utolsó patchel is, a nehézsége pedig a triviális és lehetetlen között hullámzik (mondom ezt úgy, hogy én a legendásan nehéz Oblivion Lost 2.0át végigtoltam ahol három szakadt le rólam a legerősebb páncélból 0%ra egy pálya alatt), tetejében pár esetben fájdalmasan non-intuitív. Plusz ott a swamp, ami szép meg jó, de úgy, hogy az ellenfelek gyakorlatilag hitscannel lőnek (fix találati arányuk van amíg lőtávon belül vannak) fegyvertől függetlenül, úgy simán csak frusztráló a folyamatos túlerő ellen olyan fegyverekkel, amivel kb három méterről nem lehet semmit eltalálni.
aztán ott a Red forest, ahol még nincs normális pálcélod, viszont nagyon kéne. Lopakodni meg persze ebben se lehet, mert van az a bug, hogy játék visszatöltés után az összes ellenfél pontosan tudja, hogy hol vagy a pályán és még egyszer, hitbox alapú az ellenfelek találati aránya, az általuk használt fegyver pontosságától függetlenül (ez egyébként a másik két játékban is így van, de ott kevésbé zavaró).
-
Balathruin
veterán
válasz
Weareus #31802 üzenetére
Hasonlókat én is csináltam, pl.: Teljes zóna elfoglalása banditákkal
Mondjuk az egyetlen CS végigjátszásom során mindenkivel jó kapcsolatot tartottam, volt ahol feleződött az ellenségek mennyisége. -
Weareus
addikt
válasz
Balathruin #31797 üzenetére
Jól néznek ki.
Itt meg megy az aprítás rendesen:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged