- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #34268 üzenetére
Köszi, így már mindent értek. Bár egy valamit még had kérdezzek:
Helmet Durability nincs csak Suit Durability?
(fejlesztési opció fejlesztési ágon) -
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #34256 üzenetére
Akkor hogy van a Durability? (Nem igazán emlékszem rá, forrást sem igazán találtam ami segítene)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #34231 üzenetére
Ha legalább javítások....
Legyél szíves magyarázd el a power_loss változását, illetve a Durability a ruhák esetében hogy változott meg?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #34206 üzenetére
Szóval ez azt jelenti, hogy az 1.5 még messze van a végleges nem béta release-től?
Tehát, ha jól értelmezem, a projekt "kiüresedéshez" közeledik?
Rossz hallani, én meg már megint kiadok egy outfit addont, egyedi fejlesztési fákkal, ötletekkel, új sityakokkal, új modellekkel. Tökéletes.
-
Riot Gin
aktív tag
Fegyvereknél lehet hogy annyival könnyebb dolgod van, hogy van egy csomó mod amiben a fegyverek leírása is le lett fordítva ( SGM 2.2 -2.2 ENOT és barátai), de még az eredeti COP-nak is ugye ott a Magyar fordítása, ha gondolod, átemeled, CTRL+C CTRL+V és kész. (Bár persze, ha erre igény van, meg ugye logikus-e megcsinálni, azt mindenki maga dönti el.)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33634 üzenetére
Samsung Evo 750 120gb & WD Black 1TB. Az utóbbin a dolgaim vannak, az elsőn a rendszer fut. AMD ATHLON II X3 455 3.3GHZ a procim
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33632 üzenetére
Akkor szerintem nálam PC problémák lesznek.
(így is előfordult az, hogy játék közben az egér hirtelen megszűnt létezni, újra kellett csatlakoztatni.... Hozzáteszem, paszta csere pár hónapja és 1-2 havonta tisztítom ki. Az alaplap driverei sem mai gyerekek, és van 1-2 olyan eszközöm, ami még így is hisztizik 8.1 alatt.) -
Riot Gin
aktív tag
Mostanság az történt a COC 1.4.22-vel , hogy iszonyú sok idő mire betölt nekem. KB 2 hete váltottam DX9-ről DX10-re, ám nem változtattam a grafika minőségén, mint amit beállítottam előtte.
Először 1-2 perccel lett hosszabb a töltési idő, azonban ha a játékból már kiléptem, és megint belépek a játékba, és akkor töltöm be a mentésemet: 10-15 percig is eltarthat. Hozzá teszem, előtte nem volt ilyesmi problémám DX9-en.
DX10-en stabilabb a játék olyan szempontból, hogy kevésbé szaggat. Ám amióta DX10-en nyomom, Sötét Völgyben a laborban nem tudom megölni a kis óriást az utolsó előtti szinten, mert ahogy be megyek, jön, és lecsap egyet, és crashel a játék: Valószínűleg a dobozokhoz lesz köze ( amiket ugye szét lehet törni). Crash log nincsen persze, mert üres a log fájl a crash után. De a dobozok miatt csomószor crasheltem már. (nem 1-2 doboz miatt, hanem ahol rengeteg van, min. 10 darab.)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
PsiEmitter #33616 üzenetére
Elfelejtettem hogy te növényzettel meg ilyesmivel foglalkozol.
Részvétem.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
shield #33590 üzenetére
A fegyvereket elég precízen lehet testre szabni: Különböző távcsövek, különböző válltámaszok, tárméretek, stb.
Azért szólok, hogy az alkotónak nem ez az egyetlen egy videója van fent a YT-on. Ez csak 1 darab volt a sok közül. Amúgy pedig rossz volt a taktika, bár amit demonstrálni akart volna, azt megtette.
Nekem a távcsövek tetszenek nagyon, amelyek rendelkeznek nagyítással. Hogy nem az egész képernyő zoom-ol mikor a távcsőbe nézel, hanem csak a távcső, és mellette nem kell egy feketével kitakarni a képernyő további 99%-át hogy úgy tűnjön, hogy zoomolsz éppen. Ez egy tök jó dolog szerintem.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Highground #33530 üzenetére
A baj az eredetileg orosz modoknál, hogy ott nagyon sok esetben van olyan mappa amit a mod használ, és ciril betű. Nagyon sok orosz mod telepítőnél át kellett például nevezni a mappát, amiben benne volt, mert cirill betű volt benne. Lehet, ez lehet a probléma, csak egy mod esetében millió meg millió dolog van, ami cirill betűs lehet, és át kéne írni mindet, hogy működhessen. ( Talán így van, de volt 1-2 ilyen mod, amit feltettem, és azért dobott ki , mert nem talált valami cirill betűs cuccot, ami ott volt, csak ugye nekem Magyar a Windowsom, és ugye az én verziómat nem érdekli a cirill betű.)
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
shield #33507 üzenetére
Gondoltam javaslok neked egy dolgot, mivel neked ez sokkalta könnyebben érthető google fordító meg egyebek nélkül: különböző orosz modok amelyek le lettek fordítva angolra / vagy magyarra azoknak van Orosz nyelvű végigjátszás leírás is meg videó is. (ap-pro.ru amin biztos lehet találni.)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Highground #33503 üzenetére
Nem is volt igazán sosem teljes verziójú játék tudtommal, béta? Alfa? vagy milyen állapotban is hagyták?
Próbálj orosz oldalakat felkeresni, természetesen a google fordító és barátai segítségével. Ők biztos csináltak hozzá végigjátszást - írásban vagy videóban is - . -
Riot Gin
aktív tag
válasz
Highground #33501 üzenetére
Sajnos ismerem, és nem tudok benne segíteni, azért remélem valamilyen fun-élvezeti szintje van, mert amikor én játszottam vele, frissen fordított korában, akkor nem volt valami tuti cucc.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33490 üzenetére
A csudiba. Akkor írnom kell még egy jó pár hsz.-t.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #33462 üzenetére
A Misery-t én sem csipázom, de nincsen bajom vele úgy különösebben.
( Ha annyira realizmusra vágyik az ember, akkor ott a valóság...) -
Riot Gin
aktív tag
Tud valaki olyan modot mondani, amiben fekete SP99-es van?
Szükségem lenne egyre.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #33438 üzenetére
Remélem még ma feltöltöd. Egyébként meg van bőségesen anyagom ( 200-300gb-nyi stalker mod)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #33436 üzenetére
Turul mod mikor jön ki?
-
Riot Gin
aktív tag
Товарищи, вы знаете переводчике Яндекс?
@Walter: Privi ment
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #33383 üzenetére
A CHN-3 az egy Clear Sky sisak, amelyet az oroszok neveztek el így.
Itt látható
Van a CHN-1 amit CS-2 ruházattal viselnek.
Van a "Piranha" amit a CS-1-el viselnek.GSC sose nevezte el ezeket a sisakokat, sőt külön sem adta ki őket, egyedül a modderek, köztük Lex (A LEX ADDON TO COP készítője) importálta a játékba. Illetve egyéb modokban is megtalálható.(Diverzánsban is, csak ott is más néven.)
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
Expression : 0
Function : CUICellContainer::GetItemPos
File : ui\UIDragDropListEx.cpp
Line : 812
Description : assertion failedstack trace:
0023:00564613 xrCore.dll, xrDebug::fail()
Ez mit akar jelenteni?
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
Shield: Nem működik a letöltési link a BRAZ 1.6.1 a weboldaladon.Itt egy link ha pótolni szeretnéd
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Rossonero89 #33297 üzenetére
Írd meg pontosan mely ruhákat szeretnéd lecserélni más ruhákra?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Rossonero89 #33283 üzenetére
Először is:
gamedata/meshes/actors/
Itt vannak a modellek, stalker_soldier a katonaság, stalker_bandit a banditák és így tovább.
Egyebek mellett egyébként az ouffits.ltx--et kell szerkesztened/vagy megtalálnod milyen modellt használ.
(1.5 esetében: gamedata/configs/outfits/outfit.ltx)
(1.4 esetén: gamedata/configs/misc/outfits.ltx)Ezeknél az "actor visual"-t kell nézned, ott kiírja mi a modell neve amit használ, így azt ha lecseréled(átnevezed az importálni kívánt modellt, és felülírod azt ami kell neked) akkor már csak a hozzá tartozó textúrákat kell beimportálnod a gamedata/extures/act mappába.
Ha nem tudod milyen textúrákat használ töltsd le az AXR toolset-et amit Alundaio készít "Alundaio Tootset" vagy valami ilyesmi. Leszeded, elindítod, OGF Viewer-re mész másolod az elérési útvonalat neki ahol az importálni kívánt modell van, view all-ra mész, modellre kétszer jobb klikk és a texture név mellett ott van a modell által használt textúra.
Szívesen, egy Buborék képződmény lesz. Ja, meg egy kis vodka is van az tökéletes.
-
Riot Gin
aktív tag
Nem egészen saját mű, de garantálom a furcsán nézést.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33225 üzenetére
*Köszönöm a segítséget. ( Nem hiába írtam be névnek a "THIS MAN, is a little bit tired..." karakternévnek a képeknél
)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Kösz a tippet, elég soká telt volna mire megtaláltam volna ezt a tűt a szénakazalban...
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
És még asszondják egyszerű moddolni
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33222 üzenetére
De akkor is megcsinálom neki, hátha az lesz ami lesz. Szóval mip nélkül az ui_actor_armor és az ui_icon_equipment?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33220 üzenetére
Az a helyzet, hogy nálam tök rendben van minden. ui textúrákat használó Simple Upgrade iconst feltettem STCOP + outfit expansion mod mellé és minden oké volt, minden rendben volt a játékban. Leteszteltem. Bár több modhoz sajna kiderült hogy csinálnom kell kompatibilitás patcheket ( többségében 1-2 ltx-be pár sor másolás-beillesztés és kész.)
Bár ezek után is úgy gondolod, hogy csináljam át úgy ahogy leírtad, mert biztos nem lesz felesleges dolog a továbbiakban?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33218 üzenetére
Mipmapról alig van valami fogalmam, legyél szíves felvilágosítani?
De végignézve az összes modot, a többi közül egyik sem ír semmilyen fájlt nálam.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Antonius1978 #33215 üzenetére
Semmi gond, ráér, és köszi a segítséget az Outfit Expansion Mod 1.0-hoz
-
Riot Gin
aktív tag
Outfit Expansion Mod 1.0 COC 1.5r4-hez. Kösz skacok!
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Walter #33203 üzenetére
Igazából az Ökológus Exoskeleton készen van - Minden anyag és tudás, információ megvan ahhoz hogy sikeresen beépíthessem - azonban a paraméterein eléggé dolgoznom kell. Jelenleg ez a ruha az "Outfit Expansion Mod"-ban fog benne lenni, ami jelenleg készülőben van, és már tényleg nincs sok vissza belőle(Call Of Chernobylhoz készül). Az első verzióban ugyan nem lesz benne, de a későbbi verziókban lehetséges hogy beteszem. Ettől függetlenül megosztok pár információt az Ökológus Exoskeleton-nal kapcsolatban:
2 fajta zöld exo verzió van: Egy Hátizsák nélküli és egy hátizsákos. ( Zár lélegeztető rendszer)
Van 1 narancssárga verzióm belőle és 1 lila amiknek hátizsákos verzió.Egyébként nagy gond lesz betenni a játékba értelmesen, mert eléggé OP cucc. Sok variációja benne lesz a játékban. ( Értsd: Nem csak exoskeleton formában lesz fent, hanem Radiation Suit formájában is.)
Jelenleg az Outfit Expansion Mod-on utolsó igazgatásokat végzek. ( Leírások elkészítése és nevek) Aztán Debütálom alapból 13 páncéllal fog indítani.
Kis ízelítő a modból amit összeraktam jó pár ember segítségével a forumról:
-
Riot Gin
aktív tag
Semmi egyéb, megoldottam.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
SaGa59 #33200 üzenetére
Nem hiszem, a power_loss = sor az bizonyítottan. Ez nem tudom micsoda. Máshol a Durability-nek mondják. Mondjuk, az hogy a tartósság(durability) beállítása-e azt még nem sikerült bizonyítani. COC 1.5 -ben Agropomi katonai laktanyánál a tesztelendő ruhával + egy PKM kis lőszerrel meg Harcdcore AI AIM beállítással tesztelem le a dolgokat.
-
Riot Gin
aktív tag
Szeretném ha valaki lenne szíves ezt lefordítani nekem, mert google bácsi elég hanyag:
"чем меньше параметр - тем выше удобство."
-
Riot Gin
aktív tag
control_inertion_factor mit lehet ezzel szabályozni egy RUHA esetében?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33170 üzenetére
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33170 üzenetére
Hallod öcsém, Vodkachicken gyermek Bandit Commander Outfit-je amit ő hozott be a cocba még az 1.4 folyamán, és 1.5-be be van építve: NEM IS ÚGY NÉZ KI A MODELL, AHOGY Ő AZT BETETTE A JÁTÉKBA.
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33168 üzenetére
Tanyán úgy szokták, hogy először a saját állataimat etetem meg, utána magamat, és utána a szomszéd állatait ha olyan a viszony kettőnk között. ( Bár szokott ez másképp is lenni, de jelen esetünkben így áll a dolog. ) Most hogy így írtad, jó ötlet lenne, de igazából nem az én dolgom. Én is észre vettem, hogy...
Ám bár én nem tudom mi folyik Alundaio meg barátai között, mert valóban érdekes dolgok vannak itt az 1.5 bétában. Kedvencem a Twillight Suit avagy a Merc Sunrise Suit. Szégény vodkáscsirke vagy bárki aki kitalálta ezt a baromságot, nagyon el mehettek a lovak ottan. De nem az én dolgom!
Javaslom nézd meg az Outfit Addon COM-ra írt változatát, aminél a vodkáscsirke + 2 ember olyan baromságokat hordott össze, hogy mivel te így ezt megkérdezted tőlem, hát beillesztem ide a regényre való véleményemet a dolgokról. Íme:
Azért még valamit hozzá fűznék:
/Egyéni vélemény az Outfit Addon To Call Of Misery 4.0.3-as verziójáról Moddb-ről. KEZD:/
Nemrégiben megnéztem, mit tartalmaz az Outfit Addon COM (Call of Misery): Nem mondom hogy lenyűgözött, de azért kimentem tőle a világból 1-2 ötlete miatt.. ( VodkaChicken és még plussz két ember csinálta/csinálja.)
- BANDIT SEVA : Ez az ötlet nem tetszik
- BANDIT NBC SUIT : Maga az NBC dologgal nincs semmi bajom, de mi a bánatos jó édes f@szomnak kell a banditákat olyannal felszerelni, ami nem is illik hozzájuk?!
- Merc Twilight Suit: Nem, nem alkonyat film szereplő modellek a zsoldosoknak, hanem egy amolyan Stalker suit / Sunset / Sunrise Suit. Igazából, nem nagy szám, meg egyébként a modell és a textúra eredetileg a COC része, most is. Megnyugtatok mindenkit, hogy igen, a banditák is kaptak egy ilyent is. Tankot nem kapnak esetleg minigunnal a tetején? (Utolsó mondat IRONIKUS)
- Ami tetszett benne: Végre nem felejtették el, hogy jé, már lehet sityakot viselni. Új sisakokat tettek bele. Ez tök tetszik, és fasza dolog.
Összeségében: Paraszt vakítás. Variációk. Nem játszok a COM-al és így a modot nem ált módomban kipróbálni, de a fájlaiba bele néztem. De a drágalátos emberkéknek azért tudniuk illene, hogy az információkat a mododdal kapcsolatban nem kommentben kell leírni, és a leírást meg lesz@rni. Idézet a feltöltő és az egyik társ moddertől:
/ IDÉZET KEZD. /
"New version uploaded.
Patch notes:
Version: 4.0
New game: requiredDescription:
Addon not working with weapon packs (except STCoM) or add-ons to expand inventory.List of added armor and helmets
— Bandit scientific suit
— Sunset bodysuit (Bandit sunrise)
— Twilight bodysuit (Mercs sunrise)
— Sunset NBC suit
- Helmet "PSZ-9D Sphere";
— Tactical helmet "Worldpeace"
— Gas mask EO-20 PBF "Duty"
— Gas mask EO-20 PBF "Freedom"Changes:
— Added changes to description and title of existing outfits.
— Added description and title to the Clear sky Steel helmet.
— Changed the textures and icon of the Clear Sky Exosuit.
— Changed the textures and icon of the Army Exosuit.
— You can select new NPC portraits when starting a new game.
— The costumes of ecologists has been changed. Each color gives enhanced protecion to a specific anomaly now. Orange suit against the fire anomalies, white against electric anomalies, blue against psy damage, and it has improved armor protection;
— Reworked features some of the costumes because they were too similar, they are now more diverse. For example, the Duty exo protection from anomalies is weaker than that of the Loner or Freedom's exo and Vice versa;
— Corrected hand textures.
— Minor changes in descriptions of the costumes.
— New visuals for the military and merc rookie jackets;New features:
— Duty - all suits have enhanced protection against rupture;
— Freedom - All the suits have a weak psi defense;
— The military - All the suits have a weak absorption of impact;
— Stalkers - All overalls have increased durability;
— The bandits - All suits have more carrying capacity;
— Monolith - All suits have enhanced protection against radiation.
— CS and scientists - increased number of containers;
— Mercenaries - Increased protection against explosions;To install:
Copy the gamedata folder from the archive to the root of the game, replacing files when prompted.Author:
vk.com/idsawrunner"/IDÉZET VÉGE/
Ez nem a leírásban van. Ezt ő kommentbe írta le. Ez egy fasza információ, ami kimarad az életedből, ha nem túrod fel a komment szekciót érte. Sőt mi több, még egy readme fájlt se mellékel a modhoz.(2017 februárja óta van ott a komment szekcióban.)
Hogy ez miért kapcsolatos a fájlrendszerrel kapcsolatban amit írtál? Mert azért fölfedeztem a nyomait annak, hogy ez az 1.5-be befog kerülni, amit jelenleg a COM-hoz ugye jelenleg addon.
Én szeretem ha az emberek csinálnak egyedi dolgokat. Én szeretem a Stalker játék szériát, bár egyedül csak a COP az ami megfogott és tetszik, az előzőek pedig annyira nem. Sőt, Vodkachicken Outfit Addon-ja nélkül nem kezdtem volna ebbe bele. Sőt, még annak is örülök és tetszik, hogy a COM-hoz csinálták ezt. De azért nem kéne széjjel barmolni un-balance-olni és átírni olyan szabályokat és játékszabályokat, amelyek voltak és tartanak ma is a szériában és edddig a COC-ban is.(Írott és íratlanok.) A Banditák voltak a leggyengébbek mindig is, most pedig a banditákat beállítani, mint valami önálló, rendszerezett, tudatos frakció, amelyik a parazita élő mód helyett asszondja hogy gyerünk dolgozni?
Na ne gyerekek, oké.... A Banditák azok banditák maradjanak, köszi...
Zárásképpen egy kis mondat ismétlés: "EZ EGYÉNI VÉLEMÉNY! NEM LEBOMBÁZNI MIATTA!"
/ Egyéni vélemény vége az Outfit Addon To Call of Misery 4.0.3-as verziójú addonjáról /
Miért tartottam fontosnak beilleszteni ezt az egész kis regényt? Mert ha ők ezt kitalálták, akkor ez a xar bizony benne lesz valószínűleg az 1.5-ben!
Egyébként miért nem írsz vissza? Rád írtam Team Epic-en és itt is....
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
rétisün #33154 üzenetére
Megoldottam a problémát, és én voltam a hülye. Elírtam az egyik helyen egy betűt, és elsiklottam sajna felette többször is.
Viszont, van egy újabb fucked up dolog ebben a COC 1.5 BÉTÁBAN. A textúrák: Csomó textúra hiányzik a játékban, sőt, még BUMP fájlok is. Nem vicc. A modelljeim amiket beimportáltam, áttextúráztam jó párat olyan textúrák használatára, amelyek alapvetően benne vannak a COC 1.4.22 .db fájlaiban. 1.5-ben ezek a textúrák mosottak, laposak, és szarul néznek. Miért? Mert az 1.5 BÉTÁBAN az alap textúrák nincsenek benne. Konkrétan a Seva ruha sisakjának az üvegje nincs benne. Szóval én várok. Ennyit az 1.5-ről. Egyébként minden készen áll, már csak 1x kell koordináta rendszereznem és kész.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
rétisün #33154 üzenetére
Kérlek szépen, vázolom az elméleti működését a dolgoknak a jelenlegi helyzetben:
- Ergo ami az .ltx fájlokban van, az mind spawnolható, és csak egy blacklist van, ami megakadályozza azt amit beleírnak. Tehát ami benne van a blacklistben, az nem spawnolható.Jelenleg nincs benne a blacklistben az, amit én beletettem, sőt, köze sincs semmihez szinte, ami benne van a black listben.
Ezt itt egy "F_CKED UP" szitu. Nem más.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33051 üzenetére
Fasza ez az 1.5-ös spawnolás: betettem a saját cuccom az outfit.ltx -ekbe, és a spawn menüben se híre se hamva. A franc se tudja mi a problémája, alundaio-nak megírtam.
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33129 üzenetére
Nekem is van vagy 250-350 giga Stalker cucc a Merevlemezemen, bár én azért folyamatosan frissítem és törlöm ami nem kell.
Amúgy egy kérdés, ha van 1 olyan ruhám a COC-hoz amelyhez nincsen megfelelő kéz modell a játékban, és én meg hasonlót nem tudok importálni, akkor inkább hanyagoljam?
-
Riot Gin
aktív tag
Hát a database mappa kérlek alássam az a telepítet COC főkönytárban van ahol pl a bin nevű mappa is. Abban vannak a kicsomagolandó .db file-ok. Javaslom hogy ezt a Toolset-et használd hozzá, mert ez az ajánlott hozzá, maga a COC készítője csinálta ehhez hasonló feladatokhoz.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33101 üzenetére
NA MOST ÍROM ÁT 1.5-RE A MODOMAT
(Ami egyébként készen van, csak a trade fájlokat kellett volna még szerkeszteni.)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33098 üzenetére
Akkor én tévedtem. Nvidia 450 GTS kártyám van.
-
Riot Gin
aktív tag
Tudna nekem valaki javasolni olyan programot, amivel pontosan, mindenféle hiba és b@szakodás nélkül tudnék pontosan ikon koordinátákat beállítani az ui_actor_armor.dds-en?
Eddig próbáltam:
.DDSVIEW
SIE (Alundio vagy hogy hívjáknak is van egy toolsetje belőle)Egyik sem a tuti, vagy én vagyok béna.
(Egyébként pixelekben van itt a koordináta rendszer nem 50x50 kockákban mint az ui_icon_equipments.dds-en)
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
Van egy bump-om ami nem jó, de több páncél bump-jából/ részéből áll, és mind benne vannak a játékban.
Én vagy 3x kezdtem el, de egyszerűen nem megy (precizitás problémáim vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest