Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok
üzenetére
Megtapasztaltam
Levettem az ugrást, nem OP a Vintorez annyira.
De Szakáll nagyon durva lett... Potom pénz a Vintorez meg minden más, még az Artifactok is olcsók, és nagyon drágán el lehet adni neki, tehát egy kis bug: megveszek olcsón sok artifactot, majd eladom neki drágán... Már milliomos vagyok
És maxos F2000, Vintorez, maxos katonai páncélruha de fejlesztetlen sisak a szerszámkészlet hiány miatt, maxos Lynx SVD, és picit tuningolt egyedi SPAZ12... Felraktam Masterre hogy egyensúlyozzam, az Iránytű artifactnál elsőre reagálni nem volt időm, másodjára nem beszéltem hanem Vintorezzel mindenkit ledaráltam 
Tetszik hogy élőbb a Zóna, éjszaka megtámadott egy macskaraj + valami háromfejű snork csak nagyobb és nem volt orrmánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Levettem az ugrást, nem OP a Vintorez annyira.
És maxos F2000, Vintorez, maxos katonai páncélruha de fejlesztetlen sisak a szerszámkészlet hiány miatt, maxos Lynx SVD, és picit tuningolt egyedi SPAZ12... Felraktam Masterre hogy egyensúlyozzam, az Iránytű artifactnál elsőre reagálni nem volt időm, másodjára nem beszéltem hanem Vintorezzel mindenkit ledaráltam
shield