- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Riot Gin #28065 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értelmezem-e, mert nekem a linknél nem hozza be a képeket (Előtte/utána). így csak a galériában tudtam megnézni. Szóval én így látom.
Előtte ?
Utána ?
Ha így van, akkor van egy pici gond.
Ezzel a beállítással 5 méterről te a karakter fejére célozva mellbe vagy nyakon fogod lőni azt.Mondom miért.
Te a Zöld körrel célzol, viszont a lövedék a Piros kereszt közepébe megy:
Mielőtt elkezded 1 fegyver állítását kapcsold be a célkeresztet zoomnál is.
zoom_hide_crosshair = true -t írd át
zoom_hide_crosshair = false -ra a fegyver ltx fájljában. Ezután mentsd. így jobbegeres célzáskor megmarad a célkereszt és arra igazítsd az irányzékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest