- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield #25146 üzenetére
Nem annyira rossz játék ez, mint az első benyomásaim alapján mondtam, de jobb is lehetne. Nagyon sok küldetés ugyanaz, mint a CoP-ban, és grafikailag is jóval szegényesebb annál, illetve a modokban megszokott látványvilágnál. A fegyverek is valahogy furcsák benne. Lehet, hogy a valódi fegyverekhez próbálták közelíteni a tulajdonságokat, de szerintem rosszul, mert némelyik alaposan széthord. Én már lőtem AK-val, tudom, hogy ekkora szórása azért nem volt.Egyelőre jegelem Zulu történetét, mert SaGa elkészült az SGM magyarítással, így most inkább arra repülök rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest