- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala
üzenetére
hm, az úgy már jobb
mondjuk én még csak a negyedik napnál vagyok, eddig 3 megtalált helikopterrel (szeretek nézelődni).na ja, csak engem a 15k mellé még a cuccaimmal is le akartak húzni.
max 50% az a pontosság, az is masteren. és az automaták (7-8-12es tárral) kivételével nekem még nem volt velük bajom. azokkal ott tud gáz lenni, ha slug lőszert használ az ellen (márpedig későbbiekben szoktak), az páncélozott célpontok ellen is hatékony. mondjuk nagyon nem pontosak, de sok ellenfél sokat sebez

a jupiteres quest chimera, az, amelyik megette Foxot (tehát a Trapper féle quest)... tárból én max 3mat engedtem bele a Groza/Thunderből, utánna mindig megevett (master fokozat, és összesen egy medkit volt nálam)... aztán gondoltam, meglövöm egy gránáttal, utánna csak egyszerűbb lesz. elugrott, lőttem, aztán a levegőben egyszercsak quest completed lett

apropó: hűtőtoronynak merre van a bejárata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
mondjuk én még csak a negyedik napnál vagyok, eddig 3 megtalált helikopterrel (szeretek nézelődni).
shield