Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz juliensorel #3900 üzenetére

Azt gondoltam sokkal tobb keped van, tobbnek tunt amit ide beraktal...

Nekem steamen van 100+ ;] :D Meg elejen szarakodtam Psc, aztan persze belefaradtam, meg fel is huzott, hogy ezt a kibe...photo lehetoseget is elhagytak.
    Most lelovom a helyeket, aztan Xn meg kicsit modositok rajta, hogy jobban ki lehessen venni, majd lementem gepre.
    Egyebkent egesz valtozatosak a szinek is, meg a helyek, is...de az epuleteket nagyon szepen megmunkalta a caspat, meg mas egyebet is, remek reszletek vannak, elethuek !
    Elegge bele tudok veszni a keresgelesbe.

FrameGen nelkul meg lennek halva a jatekban, mikor ratalaltam AMD software lehetosegre, meg ehhez kellettek a peccsek is...vagy hogy volt...plusz az In game FrameG. Igy jo a kepkocka, ahogy irtam is odebb mar.

De en folyamatosan szivok AMD Sodtware kapcsan, nekem rendre Restartolni kell a rendszert, csak utana talal magara a Stalker 2 ben, Overlay szerint is. Ami In game van, az persze jo egybol.
    De ezt tul tudom elni, ez mar alap dolog...

Ezekkel az Artikkal soha nem "szarakodtam". HA van van, ha nincs...akkor igy jartam ! Összerakom a legjobbat abbol, amit talalok, de farmolni sem szoktam. Par elheto darabot hagytam, többi megy a levesbe.( meg ugye a S. feladatos marad ).Valamelyik nap adtam el kapasbol a legendaryt is.

Akar a Lootolas, az a masik ami nem mozgat meg, mert mindent is összeszedek, de abszolute nem ad szamomra a jatekelmenyhez. Legyen fegyver meg loszer, par alapveto kellek, es a többi nem is foglalkoztat. Ellenben örülnek , HA a dögöket ki lehetne arusitani ! Testreszeket, amiket talaltam is redditen posztban.
    Mondjuk a Gear+Gun kapcasn is hasonlo a felfogasom, egyelore(raklap ora utan is) ! Epkezlab, moddolt darab, Sniper smg AR pistol Shoti...aztan ezzel vegig is tolom, ha arrol van szo. Jah, talan annyi, hogy a Soviet verziokra vagyok rafeszulve. Majd legkozelebb lehet inkabb Nato lesz a felhozatal.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák