- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz flash- #14526 üzenetére
Korrekt
Háttérként: én a 90-es években rengeteg progresszív metált hallgattam, és akkoriban a sok próbálkozó és feltörekvő között a DT volt az isten, minden lemezük komoly eseménynek számított. 97-ben közepeset estünk pofára a FII-vel, de ezt betudtuk Sherinian rózsaszín tollakkal felszerelt sámljának (nem tréfálok, volt ilyen), és ment az örömködés, amikor kiderült, hogy a Liquid Tension Experimenttel bejáratott Jordan Rudess lesz az utódja - merthogy annyira egy követ fújtak Portnoy-jal és Petrucci-val (akkor azt hittem, hogy ez mennyire jó). Vártuk a csodát 99-ben, aztán helyette jött az SfaM, egy ambíciózus, számos érdekességet tartalmazó, de rengeteg sebből vérző alkotás. Miután a 90-es évek második felében divatossá vált egészlemezes koncepteket kiadni, tőlük ez az anyag nem ment annyira jól le.
#14528 Voy15: hát ja, kb. így nálam is, nem teljesen, de hasonlóan. A Train of Thought utáni lemezeik közül nem is tudom, van-e olyan, amit 3-nál többször meghallgattam. Nóta persze van pár, ami tetszik, vicces módon pont az első Manginis lemez nyitánya a legjobban
De amúgy szerintem képesek lennének ők még nagyot alkotni, kellene egy új tag a zenekarba, aki kavar egy jó kis kreatív konfliktust. Az más kérdés, hogy ilyesmit bevállalnak-e - a dobostoborzásról készült videojuk pont arról tanúskodott, hogy inkább a biztos megoldásra mennek."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 éve a PH!-n
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- 20 éve regisztráltam
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest