Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ACE-

addikt

válasz retesz147 #4768 üzenetére

Az enyém kínai. Eddig kínai szerveren használtam, de folyamatosan kiírogatta, hogy nem tudja feltölteni a térképet, és hosszú ideig kellett várni mire egyáltalán el tudtam indítani a porszívózást. Néha a terület kijelölésnél is várni kellett, mert ott is azt írta hogy kicsi a sávszél. Most átállítottam EU szerverre, és itt tökéletesen működik, egy pöccre betölti a térképeket, és nem kell várni, ahogy bejön az applikáció már lehet is indítani a porszívót. Először azt hittem hogy a wifi-t nem éri el rendesen a porszívó, de raktam be egy repeatert, és ugyanolyan szar volt.
    Viszont úgy vettem észre a magyar szerveren még nem frissült a porszívó appja, tehát ott még nincs no-go zóna meg egyebek. Ezért sz_gabor -tól kértem el a magyarított app-ot, és azt belerakva a magyar szerveres, magyar fordításos Mi Home-ba, tökéletesen működik. Szerencsére nekem nincsenek kínai kameráim meg izzójaim, így a porszívó kezelése megoldható a magyar szerverrel. Viszont így sosem fogom megtudni, hogy érkezik frissítés...

Új hozzászólás Aktív témák